5 cazări din județul Brașov, aproape de natură, sub 150 lei/noapte/persoană

Județul Brașov este poarta de intrare în Transilvania. Aici, ritmul vieții încetinește vizibil, oamenii sunt mai calmi, iar atmosfera devine mai relaxată. Pornește la pas pe străzile pietruite din Centrul Vechi din Brașov! Orașul ce datează din secolul al XIII-lea te va transporta înapoi în timp cu autenticitatea sa.

Dacă vrei să descoperi Transilvania în toată splendoarea ei, atunci începe cu județul Brașov! Descoperă Cetatea Râșnovului, Castelul Bran și legendele care îl înconjoară, dar nu uita și de satele săsești din împrejurimi!

Iată 5 cazări din județul Brașov care te vor ajunge sub 150 de lei pe noapte/persoană:

Pensiunea Morii, Cristian

A seating area at Pensiunea Morii

Cadrul intim și prietenos de la Pensiunea Morii din Cristian este perfect atât pentru o vacanță cu familia, cât și pentru o escapadă de weekend alături de gașca de prieteni. Unitatea de cazare beneficiază de 8 camere, cu o capacitate de 20 de persoane. Fiecare cameră are baie proprie și acces gratuit la internet.

În plus, unitatea de cazare oferă boardgames și o zonă specială pentru fumători. Prețul pentru noapte la Pensiunea Morii pornește de la 125 de lei de persoană. Poți opta și pentru mic dejun, pentru 25 de lei în plus. 

Pentru rezervare, intră aici! 

Casa Serena, Bran

Această unitate de cazare te așteaptă cu 10 camere, toate cotate cu 3 margarete. Fiecare camera este dotată cu baie și balcon cu vedere spre Munții Bucegi sau Munții Piatra Craiului, în funcție pe care parte a casei te afli.

La parterul pensiunii există și un restaurant cu o capacitate maximă de 40 de locuri, iar din fața șemineului poți admira priveliștea munților în timp ce savurezi o ceașcă de cafea. La cerere, unitatea de cazare organizează sesiuni de paintball, călărie, badminton și minibaschet. De asemenea, se pot închiria și biciclete, la prețul de 40 de lei/zi sau 25 de lei/3 ore. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 110 lei de persoană.

Pentru rezervare, intră aici

Pensiunea Oana Boutique, Bran

A balcony or terrace at Pensiunea Oana Boutique

Situată la doar 2 kilometri de Castelul Bran, Pensiunea Oana Boutique te așteaptă într-o atmosferă intimă, cu potențialul de a deveni oaza ta de liniște, locul tău de refugiu în mijlocul naturii. Dacă simți nevoie de o pauză de reconectare cu natura, atunci trebuie să vizitezi acest loc.

Pensiunea dispune de 13 camere duble, mobilate modern, care satisfac necesitățile oaspeților. Fiecare cameră dispune de plasmă TV, internet gratuit, minibar, uscător de păr, produse de igienă, terasă și baie proprie cu cabină de duș. De asemenea, unitatea de cazare are centrală termică proprie. 

Cetatea Râșnov se află la 10 minute de mers cu mașina, iar orașul Brașov se află la aproximativ 25 de kilometri de pensiune. 

Tariful unei nopți de cazare la Pensiunea Oana Boutique pornește de la 86,5 lei de persoană.

Pentru rezervare, intră aici

Studio Apartcity, Brașov

Gallery image of this property

Studio ApartCity este poziționat în zona veche a orașului, la 2 kilometri de centrul istoric. Unitatea de cazare oferă 7 apartamente (studio) cu vedere spre grădină, parcare privată, terasă și grădină comună.  Toate apartamentele beneficiază de baie proprie și chicinetă. Studiourile ECONOMY și TWIN dețin o canapea extensibilă potrivită pentru 1 adult sau 2 copii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 110 lei de persoană.

Pentru rezervare, intră aici

Hotel Dumbrava, Rupea

The building in which the hotel is located

Complexul Dumbrava este situat în inima Transilvaniei, într-un decor pitoresc cu văi și dealuri, la 3 km de orașul Rupea. Hotelul oferă priveliști fie spre dealurile străbătute adesea de turme de oi și vaci, fie spre lacul hotelului, unde poți participa la o sesiune de pescuit. 

Complexul este situat lângă drumul European (E60), între Sighișoara și Brașov, două orașe care se pot vizita cu ușurință de la hotel, fiind la o distanță de aproximativ o oră de Sighișoara, și o oră și jumătate de Brașov.

Hotelul dispune de 90 de spații de cazare, 43 de camere: camere matrimoniale, duble-twin, camere triple și două apartamente. Hotelul a fost modernizat și dotat cu mobilier de lemn masiv în camere, televizoare LCD, frigider. Hotelul este dotat cu lift și acces gratuit la internet. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 70 de lei de persoană.
Pentru rezervare, intră aici!