Câştigă un sejur premium la Lebăda Luxury Resort & SPA din Delta Dunării cu Travelminit

După un an plin, în care turismul intern s-a bucurat de un boom impresionant, am primit un adevărat boost de încredere și avânt să ne continuăm misiunea: aceea de a ne ajuta clienții să găsească cele mai bune cazări din România prin intermediul platformei Travelminit.ro, dar și să aibă parte de experiențe de vacanță cu adevărat memorabile. Nu am stat prea mult pe gânduri, iar vara aceasta am pus la cale o campanie în urma căreia poți câștiga o #VacanțăDeVis în Delta Dunării, la Poiana Brașov sau la Băile Herculane: www.vacantadevis.travelminit.ro.

Pentru a aduna bilete de tombolă la marea extragere a sejururilor în cele trei destinații alese, ai la dispoziție trei metode:

  • Rezervă o cazare în România prin Travelminit.ro și primești 10 bilete de tombolă
  • Participă la provocările de la concursurile săptămânale cu premii surpriză de pe pagina de Facebook Travelminit și primești 1 bilet de tombolă
  • Rezervă un sejur în România pe promotii.travelminit.ro și primești 20 de bilete de tombolă. 

Iar dacă luna trecută am povestit despre Bacolux Diana Hotel, una dintre unitățile de cazare din campania #VacanțăDeVis, de această dată îți propunem să descoperim împreună un complex care se remarcă prin calitatea serviciilor oferite, situat chiar în unul dintre cele mai frumoase locuri din România: Lebăda Luxury Resort & SPA din Delta Dunării. 

Lebăda Luxury Resort & SPA: localizare și facilități

Dacă vara aceasta ai în plan o destinație aparte din țara noastră, Delta Dunării, care face parte din Patrimoniul UNESCO, este una dintre cele mai bune opțiuni. Iar dacă ajungi aici, ia în calcul cazarea la Lebăda Luxury Resort & SPA, un complex cum rar întâlnești, situat chiar în inima Deltei, în localitatea Crișan. 

Poziționată la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă, pe o insulă privată, înconjurată de apă, mai exact, de peisajele sălbatice ale Deltei, Lebăda este combinația perfectă între un resort de cinci stele și loc dedicat relaxării și experiențelor autentice. Pentru a ajunge la complex, trebuie să iei barca din Tulcea sau Murighiol, durata drumului fiind de aproximativ 45 de minute. Însă nici nu vei simți cum trece timpul, pentru că priveliștea îți va fura privirea instantaneu. 

Pe lângă poziționarea perfectă și peisajele unice de care vei avea parte, Lebăda se remarcă și prin faptul că este singurul resort de 5 stele din Deltă. Prin urmare, turiștii care îi calcă pragul vor avea parte de o experiență premium, de servicii de lux, completate de frumusețea sălbatică a Deltei Dunării. 

Lebăda Luxury Resort & SPA dispune de 175 de camere și apartamente cu un design elegant, pus în evidență de accentele de culoare și de micile decorațiuni minimaliste, trei restaurante care satisfac și gusturile celor mai exigenți gurmanzi, spații și săli pentru evenimente private sau corporate, trei piscine exterioare și una interioară, cu apă încălzită, hidromasaj și șezlonguri moderne, zonă de joacă și de relaxare, club pentru copii, o grădină absolut minunată, un SPA în care vei uita complet de griji, dar și un centru de fitness de ultimă generație, pentru a te menține în formă… chiar și în vacanță. 

De asemenea, trebuie menționat faptul că în cadrul centrului SPA te poți bucura de nenumărate proceduri și tratamente special create pentru un adevărat refresh al minții și al corpului:

  • Masaje cu pietre încălzite
  • Masaje faciale
  • Scrub de corp
  • Masaje corporale

În plus, printre activitățile de care te poți bucura la Lebăda Luxury Resort & SPA se numără:

  • Mini casino (poker, blackjack etc)
  • Board games
  • Masterclass de gătit
  • Saună umedă
  • Saună uscată
  • Caiac & canoe
  • Experiențe culinare pe barcă
  • Excursie la Letea
  • Plimbări cu barca

Povestea Lebăda Luxury Resort & SPA

Conceptul Lebăda a început cu o nevoie, nevoia de a le oferi turiștilor care sosesc în Delta Dunării un loc de cazare construit la cele mai înalte standarde de calitate. Povestea complexului începe cu ani în urmă, când Lebăda era un hotel destinat elitelor României. După un proces intens de renovare și transformare, în primăvara anului 2019, a apărut Lebăda Luxury Resort & SPA, cel mai ambițios proiect turistic din Deltă. 

Astăzi, Lebăda adună turiști atât din România, cât și din afara țării, oameni pasionați de călătorii și de vacanțe autentice într-un cadru natural ce pare desprins din picturile unor artiști faimoși. De altfel, este și locul care servește drept punct de plecare pentru excursiile cu barca din Deltă, având acces facil la canale și la principalale atracții din zonă (pădurea Letea, satele pescărești etc). 

În concluzie, Lebăda Luxury Resort & SPA este alegerea perfectă dacă îți dorești un loc în care să-ți reîncarci bateriile și să te bucuri de un colț de natură fabulos, de liniște, de mâncare gustoasă, dar și de experiențe memorabile. 

P.S.: pentru că ne dorim să te bucuri de o vară plină de amintiri frumoase în România, nu uita de campania care te aduce cu un pas mai aproape de o vacanță de vis. 

Cum poți participa? Rezervă cazare pe www.travelminit.ro, participă la concursurile cu premii săptămânale de pe pagina noastră de Facebook sau achiziționează un pachet de pe promotii.travelminit.ro pentru a primi bilete la tombola care îți poate aduce vara aceasta un sejur în Deltă, la Poiana Brașov și la Băile Herculane. Află toate detaliile pe: https://travelminit.ro/vacanta-de-vis.

Foto: Lebăda Luxury Resort & SPA