It’s Black Friday la Travelminit: oferte de neratat în România

Travelminit începe petrecerea de Black Friday cu oferte de până la 50% reducere în toată țara.

Profită astăzi de Black Friday și rezervă-ți concediile pe anul viitor la cele mai bune prețuri. Dacă îți place să călătorești în România și ești genul de turist care vrea să descopere fiecare colțișor al acestei țări, să se bucure de peisaje, să mănânce tradițional și să trăiască experiențe autentice, a venit și rândul tău.

Campania Travelminit se desfășoară pe promotii.travelminit.ro pe 12 noiembrie. Vestea cea mai bună, însă, este că multe dintre pachetele disponibile în cadrul campaniei Black Friday vor fi valabile chiar și în 2022. Iată câteva dintre cele mai avantajoase oferte:

Lebăda Luxury Resort and Spa***** – Crișan

Lebăda Luxury Resort and Spa este cu adevărat un hotel care oferă tot confortul de care tu și partenerul aveți nevoie. Dacă vrei să te bucuri 2 zile în rai, Travelminit îți recomandă să profiți de oferta acestui resort cu SPA: piscină interioară încălzită, saună umedă, saună uscată și acces la sala de fitness. Deși îți poți petrece toată perioada în acest complex superb fără să te plictisești, ține cont de faptul că el este situat în inima Deltei Dunării, unde ai foarte multe alte atracții de descoperit. 

Mandachi Hotel&Spa**** Suceava

Mandachi Hotel&Spa Suceava îți oferă o experiență romantică unică. Travelminit te invită să ajungi până stele alături de perechea ta și să petreceți o noapte romantică în igluul de pe acoperișul hotelului Mandachi. Veți avea la dispoziție un telescop ca să vă alegeți împreună o stea de pe cer. În plus, cazarea oferă și acces la toate facilitățile Biotransylvania Spa & Wellness: piscina, jacuzzi, baie transilvaneană, hammam meditative, saună uscată. Profită de super oferta de Black Friday și fă-i o surpriză de neuitat persoanei iubite.

Casa Ankeli*** Bușteni

Descoperă de Black Friday energia specială a Munților Bucegi. Casa Ankeli din Bușteni pune la dispoziție un pachet de două nopți, redus la aproape jumătate de preț, în care ai ocazia să îmbini aventura cu relaxarea. Indoor poți profita de facilitățile wellness, precum saună finlandeză, ciubăr cu aeromasaj și cromoterapie, iar outdoor trebuie neapărat să descoperi pădurile cu potecile care duc chiar către Masivul Caraiman. Casa Ankeli este locul ideal în care să îți petreci câteva zile de relaxare în anul care vine. 

Hotel Perla Oltului, Căciulata

Relaxare în una dintre cele mai cunoscute destinații balneo din România? Hotel Perla Oltului este amplasat în stațiunea Călimănești, la doar 2 km de Parcul Național Cozia și de Mănăstirea Cozia.

Chiar în fața proprietății se află o stație de autobuz, iar gara locală este la 4 km. Oaspeții pot practica ciclism și drumeții în apropiere și să pescuiască în râul Olt, situat la doar 400 de metri.

Hotel Vital*** Băile Felix

O altă super ofertă Travelminit de Black Friday este pachetul de 2 nopți pus la dispoziție de Hotel Vital din stațiunea Băile Felix. Situat chiar în apropierea celebrului Lac cu Nuferi, acest hotel își întâmpină turiștii cu o piscină interioară cu apă încalzită, saună uscată și salină. Stațiunea este recunoscută pentru apele sale termale vindecătoare, așa că, dacă suferi de afecțiuni reumatice post-traumatice, ginecologice sau neurologice, aici este locul perfect în care să le tratezi. Achiziționează-ți oferta și petrece câteva zile de relaxare și răsfăț.

Travelminit îți aduce cele mai bune oferte și promoții de Black Friday. Răsfață-te pe deplin și plătește jumătate de preț. Intră pe promotii.travelminit.ro și descoperă-le pe toate.