Sejur pe litoral: top 5 apartamente în Mamaia Nord

sursă foto: dreamstime

Pentru că nu putem lăsa ca vara să treacă fără să ajungem la mare, deja am început să ne conturăm planurile de vacanță. Și, dacă nici tu nu ai ajuns la mare până acum sau, din contră, vrei să revizitezi litoralul, ne-am gândit să te ajutăm cu top 5 unități de cazare situate în Mamaia Nord.

În plus, pentru că vrem să te simți ca acasă, am ales 5 apartamente confortabile, care să îți ofere intimitatea și spațiul de care ai nevoie pentru un sejur reușit alături de cei dragi ție, chiar la malul Mării Negre.

Romantica Studio

Dacă ești minimalist și cauți un apartament pentru două persoane, atunci Romantica Studio este spațiul perfect pentru tine.

Cu doar o cameră și o baie, studioul oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță reușită în doi: chicinetă, pat matrimonial, baie proprie, aer condiționat, wifi și balcon. Apartamentul este situat la 5 minute de pla

Apartel Blue Sky Alezzi

 Cu o capacitate de 2 persoane, Apartel Blue Sky Alezzi este un apartament cochet, aflat la doar câteva minute de plajă. Datorită amplasării sale, balconul oferă și vedere laterală spre mare, ceea ce face ca diminețile la cafea să fie mult mai frumoase.

Apartamentul dispune și de bucătărie utilată, pat matrimonial, canapea, loc de servit masa, terasă. Și, pe lângă facilitățile de bază, oferă și acces la piscină, piscină pentru copii, jacuzzi, saună, loc de joacă și sală de fitness.

Apartel Sea 59

Apartel Sea 59 are o capacitate de 4 persoane, oferind o cameră spațioasă și baie proprie. Chicineta este utilată astfel încât să ai totul la dispoziție, pentru mese delicioase alături de prietenii tăi. Situat la câteva minute de plajă, designul interior oferă un ambient luxury apartamentului, astfel încât sejurul tău să fie unul relaxant și plăcut.

Apartel Marina

 Cu o capacitate de 4 persoane, dispusă într-o cameră dublă și un living room, apartel Marina este ideal pentru grupurile mici care își doresc intimitate.

Spațios și cu un design bine ales, Apartel Marina se află în Resort Stefan Building, la doar 20 de metri de plajă.

Resortul dispune și de restaurant la parter și piscină, iar apartamentul

oferă terasă cu vedere la mare, dressing, bucătărie utilată complet, aer condiționat, mașină de spălat haine, wifi și 2 Smart TV.

Promenada Apartments 5

Dacă ai de gând o escapadă la plajă alături de un grup mai mare de prieteni, atunci Promenada este ideal pentru voi.

Apartamentul dispune de 3 camere, 2 băi și are o capacitate totală de 6 persoane. Pe lângă camerele spațioase, bucătăria utilată complet și parcare privată subterană, apartamentul oferă și o terasă spațioasă, pe toată suprafața apartamentului, cu vedere frontală la mare.

Apartamentul se află la doar 20 de metri de plajă, astfel încât sejurul vostru să fie unul perfect!

Deci…ne vedem la mare?