Top 10 cabane libere pe care le poți închiria integral de Revelion

Te-ai săturat de clasica întrebare: ce faci de Revelion? Strânge-i aproape pe cei dragi și plănuiți o escapadă în România, unde să vă bucurați de frumusețea iernii și zăpadă. Pentru o experiență de neuitat de Revelion, optează pentru cabane pe care le poți închiria integral alături de familie sau prietenii dragi.

Dacă și anul acesta te-a prins fără planuri conturate pentru trecerea dintre ani, ne-am gândit să îți sărim în ajutor cu 10 cabane superbe pe care le poți închiria integral de Revelion:

Casa de oaspeți Vákár, Praid

Casă VÁKÁR se află în stațiunea Praid, vizavi de intersecția care reunește șoselele la Miercurea Ciuc, Gheorgheni și Sovata. Distanța față de Salina Praid și de Ștrandul sărat este de aproximativ 450- 600 m, iar în apropiere se găsesc diverse magazine și restaurante.

La parter există o sală de mese, o bucătărie utilată, iar, după cerințe, proprietarii  pot servi specialități de casă, tradiționale. În curte există mobilier de grădina, grătar și terasă, iar cabana dispune de o capacitate de 5 persoane.

Cabana Kiss, Bisericani 

Cabana Kiss este un loc ideal pentru odihnă și relaxare, pentru oricine vizitează inima Transilvaniei. Dispune de 2 camere, cu o capacitate de 8 persoane și se poate închiria integral pentru grupuri de turiști de minim 4 persoane. 

Cabana pune la dispoziție grădină cu zonă de relaxare, grătar, bucătărie complet utilată, baie de sare, teren de joacă, ciubăr, încălzire prin centrală și parcare privată. În zonă se află Palatul Banffy din Cluj-Napoca, iar Cheile Turzii și Salina Turda se află la aproximativ 25 de kilometri depărtare. 

Villa 16, Lunca de Sus

Villa 16 din Lunca de Sus are o capacitate de 8 persoane și dispune de 3 camere și 2 băi. Cabana oferă grădină cu zonă de relaxare, ceaun, grătar, ciubăr, saună, jacuzzi și parcare privată. 

Dacă vrei să faci câteva „drumeții” la final de an, în apropiere se află Lacul Roșu și Cheile Bicazului, la o distanță de 32, respectiv, 33 de kilometri. De asemenea, pentru pasionații de schi, pârtia Ghimeș se află la doar 800 de metri. Cabana se închiriază pentru minim 6 persoane. 

Pensiunea Boroș, Sâncraiu

Pensiunea Boros din munții Apuseni te așteaptă pentru un sejur de neuitat, lângă Masivul Vlădeasa. Designul tradițional și rustic, grădina sau tururile gratuite cu bicicleta (dacă vremea este prielnică) îți vor oferi, cu siguranță, un sejur liniștit și relaxant.

Unitatea de cazare dispune de o capacitate de 8 persoane și, printre facilitățile pe care le oferă, se numără și grădină cu zonă de relaxare, ceaun, grătar, echipament de jocuri pentru exterior sau interior și parcare păzită.

Cabana Mese-Háza, Lorău

Cabana Mese-Háza are o capacitate de 10 persoane și dispune de grădină cu zonă de relaxare, ceaun, grătar, iar parcarea acoperită este ideală pentru sezonul de iarnă. 

Cabana se află la aproximativ 70 de kilometri de Oradea și 80 de kilometri de Cluj, iar în apropiere se află Cascada Boi, Peștera Vânturilor, Munții Pădurea Craiului și Pârtia de Ski Stâna de Vale, la o distanță de 24 de kilometri. 

Unitatea de cazare se închiriază pentru un sejur de minim 4 nopți. 

Casa de oaspeți Ivói Magasbükki, Izvoare

Casă de vacanță Magasbukki se află la poalele munților Harghita -Mădăraș, la 25 km distanță de Odorheiu Secuiesc și este situată în Valea Izvoare, în vecinătatea directă unei păduri. Locul este spectaculos, mai ales pentru faptul că Izvoarele era o așezare de tip cătun, care, cu timpul, a devenit loc de vacanță și atracție pentru turiști. 

Cabana se închiriază pentru minim 4 nopți, dispune de o capacitate de 10 persoane, este utilată complet, iar în curte (2000 mp) se află un pavilion din lemn, grătar și parcare privată. Unitatea de cazare se află la 11 kilometri de Vârful Mădăraș, iar proprietarii cabanei îți pun la dispoziție plimbare cu sania trasă de cai, posibilitatea de a închiria snowmobile sau ATV și vizitarea parcului sălbatic din zonă. 

Casa de oaspeți Dusinszky Ildikó, Șicasău

Cabana are o capacitate de 11 persoane și este împărțită în 4 camere și 2 băi, iar în living room există o canapea extensibilă suficientă pentru 2 persoane.  De asemenea, bucătăria și băile sunt  complet utilate. 

Cabana dispune de grădină cu grătar, ceaun, parcare, iar în categoria wellness intră jacuzzi-ul și ciubărul care îți stau la dispoziție. Cabana se închiriază pentru minim 3 nopți.

Casa de oaspeți Demeter József, Satu Mare

Dacă vrei să îți petreci sejurul de Revelion în Satul Mare, Casa de Oaspeți Demeter József este o alegere potrivită pentru o vacanță relaxantă, înconjurat de natură. Cabana are o capacitate de 14 persoane și oferă, pe lângă facilitățile de bază, și grădină cu grătar, ceaun și parcare privată. 

Dacă ești interesat de mini excursii în apropierea unității de cazare, află că aceasta se află la 33 de kilometri de Salina Praid, la 15 kilometri de Munții Harghita Mădăraș, iar în apropiere ai pârtiile de schi Băile Homorod și  Harghita-Băi. 

Cabana Anna-lak, Gheorgheni

Casa este construită în mijlocul pădurii, fapt ce transformă Cabana Anna-lak locul ideal pentru a-ți petrece un sejur de Revelion relaxant și odihnitor. Cabana dispune de 6 camere și are o capacitate pentru 15 persoane, iar grădina oferă grătar și ceaun.

Totodată, există posibilitatea de a se organiza sejururi de o zi pornind de la cabană, spre Lacul Roșu, Cheile Bicazului sau Cascada Duruitoarea. În zonă se află mai multe pârtii de schi, printre care pârtia Ciumani, Borsec sau Toplița.

Cabana Hunor-Magor, Izvoare

Cabana Hunor-Magor se află la poalele Munților Harghita și se află la 28 de km de Salina Praid,  la 16 km de parcul de aventură Balu și la 10 km de pârtia de schi Harghita Mădăraș. 

Unitatea de cazare dispune 3 camere, cu o capacitate de 8 persoane. În exterior se află grădină cu grătar, ceaun, teren de joacă și parcare privată, iar camerele sunt dotate astfel încât sejurul tău să fie unul plăcut și relaxant, înconjurat de natură. 

Indiferent de planurile pe care ți le faci de Revelion, noi îți urăm un final de an liniștit și un 2021 așa cum îți dorești!