10 cazări pe care trebuie sa le descoperi în România

Pui la cale următorul sejur în România și vrei să te asiguri că totul este perfect până la ultimul detaliu? Am alcătuit pentru tine o listă cu 10 cazări unde te vei putea bucura de tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță memorabilă.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa****, Vulcan  

Cauți o oază de liniște și relaxare? Wolkendorf Bio Hotel & Spa îți pune la dispoziție numeroase opțiuni pentru a uita de griji, inclusiv o zonă de spa cu 3 tipuri de piscine, 4 tipuri de saune și diverse tratamente, toate menite să te ajute să te deconectezi complet de la rutina zilnică. Lasă-te răsfățat și redescoperă starea de bine în acest cadru de vis!

Hotel Hermanns****, Sibiu  

Hotel Hermanns & Spa Sibiu este locul ideal pentru un city-break plin de culoare și confort în Sibiu, fiind amplasat la o distanță mică de centrul orașului, astfel încât vei fi aproape de toate atracțiile pe care îți vei dori să le descoperi. După o zi plină de explorare, te vei putea relaxa în zona de wellness a hotelului dotată cu piscină, saună, și te poți bucura de o gamă largă de tratamente.

Hotel Delta***, Jupiter

Ți-e dor de sunetul valurilor și de zilele însorite la plajă? Acesta este un semn clar că trebuie să planifici următorul sejur pe litoral. Hotel Delta din stațiunea Jupiter îți oferă un cadru ideal pentru a te bucura de toate aceste plăceri. Acesta dispune de 4 camere dotate cu toate cele necesare unui sejur confortabil, inclusiv dotări family, în cazul în care vrei să îți petreci vacanța alături de cei mici. 

Hotel Building Stefan Resort I *** Mamaia-Sat

Vrei să te bucuri de priveliștea mării chiar din confortul camerei tale? Hotel Building Stefan Resort îți pune la dispoziție o ofertă generoasă de 56 de apartamente și garsoniere moderne, echipate cu toate facilitățile necesare unei experiențe memorabile. Mai mult decât atât, la etajele superioare ale complexului vei avea parte de răsărituri și apusuri uimitoare, care vor aduce un plus de magie sejurului tău.

Citește și: 5 atracții din Munții Piatra Craiului și din împrejurimi

Hotel Tisa Băile Olănești***

Simți nevoia unor momente de răsfăț? Îți propunem o escapadă în stațiunea cu cele mai multe izvoare minerale din România, la Hotel Tisa. Aici te vei bucura de camere spațioase, mobilate cu gust, echipate cu aer condiționat pentru un confort maxim, și internet wi-fi. În plus, hotelul se află la doar câțiva pași de Tisa Aqua Park, un refugiu perfect în zilele toride de vară. Delectează-te cu o sesiune de înot, relaxează-te în piscinele cu apă dulce sau testează-ți limitele cu diverse atracții acvatice ale parcului.

Pensiunea Viktoria Băile Tușnad 

Îți dorești o escapadă în inima Transilvaniei? Pensiunea Viktoria din Băile Tușnad îți oferă tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat. Relaxează-te în camerele confortabile și explorează frumusețea naturală a zonei, beneficiind în același timp de reduceri la centrul SPA din apropiere. Aici, fiecare zi este o oportunitate de a te răsfăța și de a te bucura de aerul curat.

Hotel Spring Holiday Resort*** 

Plănuiești un sejur pe litoral? Hotel Spring Holiday Resort*** din stațiunea Neptun este alegerea perfectă pentru vacanța ta. Cu o capacitate de 1.100 de persoane în cele 500 de camere și apartamente amenajate la standarde înalte, acest complet cuprinde un restaurant cu mâncăruri rafinate și facilități complete, inclusiv parcare gratuită și internet wireless. 

Septimia Hotels & Spa Resort Odorheiu Secuiesc

Septimia Hotels & Spa Resort în Odorheiu Secuiesc te așteaptă cu o ofertă diversificată de servicii într-un cadru natural superb. Răsfață-te cu tratamente în cadrul centrului de wellness, relaxează-te în camerele spațioase și profită de terenurile de sport și opțiunile de distracție disponibile. Ideal pentru o vacanță de relaxare sau o escapadă activă la poalele munților Harghita. 

Salt Resort Cojocna

Planifică-ți o escapadă la Salt Resort Cojocna și bucură-te de tratamente cu apă sărată, piscine și facilități spa de top. Aici vei găsi un loc perfect pentru relaxare și răsfăț, ideal pentru a reveni acasă cu energie proaspătă și amintiri de neuitat alături de familie și prieteni.

Casa Daria Omnidea

Pentru o escapadă relaxantă în mijlocul naturii, Casa Daria din Ormindea îți oferă confortul necesar pentru un sejur perfect. Aici vei găsi camere amenajate cu atenție la detalii, parcare gratuită și servicii de wellness, toate într-un cadru rustic autentic. Deconectează-te de agitația cotidiană și bucură-te de liniște și relaxare.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.