Despre Travelminit

Pe Travelminit pot fi rezervate gratuit cazări din România și Ungaria. Rezervările se fac online sau telefonic. Oferta noastră conține mii de hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri. Alegerea unei cazări este ajutată de către un sistem de căutare avansat, de o mulțime de poze și de evaluarea clienților.

Travelminit este unic în lume care asigură o legătură directă între clienți și proprietari, în plus oferă garanție și ajutor pe parcursul rezervării. Este site-ul online de rezervări preferat al familiilor, grupurilor și al organizatoriilor de conferință, mulțumită sistemului nostru unic de cerere de oferte.

Încă din 2013 startupul Travelminit a realizat cea mai rapidă creștere din regiune, față de afacerile de rezervări online.

Oferim oaspeților

  • Cel mai bun preț garantat. Proprietarii garantează prin contract cel mai mic preț. Niciunde nu vei putea rezerva mai ieftin!
  • Nu se percepe taxă de rezervare. Rezervarea prin Travelminit este gratuită, nu există cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
  • Contact direct cu proprietarul. La cererea de rezervare întotdeauna îți va răspunde direct proprietarul.
  • Rezervare chiar și fără avans. Majoritatea unităților de cazare poate fi rezervată fără avans, astfel poți oricând să te răzgândești fără să plătești.
  • Acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță: tichete și carduri Sodexo, Up și Edenred.
  • Trăim aici și vorbim românește. La toate întrebările tale legate de procesul de rezervare îți vom răspunde în limba română: prin telefon sau e-mail – alege-ți varianta cea mai comodă.

Ai dori să rezervi? Scrie în bara de căutare destinația dorită, alege cazarea potrivită și rezerv-o!

În cazul oricărei întrebări, stăm la dispoziția ta, ne puteți contacta telefonic prin call-center în fiecare zi între orele 8-18, sau prin e-mail.

0364-431-800
info@travelminit.ro
travelminit.ro