Fă-ți cont Travelminit VIP și profită de ofertele de Black Friday înaintea tuturor!

Te gândești la următorul sejur în România? Nu există o perioadă mai bună să îți faci planuri, căci dăm startul ofertelor de Black Friday pe promotii.travelminit.ro! Pe 11 noiembrie, nu rata pachetele noastre promoționale cu reducere de până la 57%! 

Iar dacă vrei să fii cu un pas înaintea tuturor, fă-ți cont Travelminit VIP și vei avea acces la cele mai bune oferte pe care le-am pregătit pentru tine cu o zi mai devreme! În plus, îți oferim șansa de câștiga un sejur de wellness la Hotel Afrodita Resort & Spa din stațiunea Băile Herculane! Mai multe detalii pe: https://travelminit.ro/promotii-travelminit-ro/black-friday-2022

Ți-am stârnit pofta de vacanță? Iată câteva oferte pe care nu trebuie să le ratezi de Black Friday!

Hotel Spring Holiday Resort Neptun

Complexul hotelier este situat într-o zonă liniștită și plină de verdeață din stațiunea Neptun. Te vei afla la doar 5 minute distanță de plajă, astfel că te poți bucura de plimbări pe malul mării în fiecare seară. Să mai spunem și că vei avea ocazia de a savura cele mai bune preparate la restaurantul hotelului? Profită de prețul nostru special, pentru un sejur de două persoane, timp de 2 nopți, în perioadele 15.06.2023-10.07.2023 și 20.08.2023-17.09.2023, inclusiv în weekend.

Citește și: Atracții mai puțin știute din județul Brașov

Hotel Diana Resort***, Băile Herculane 

Vrei să scapi de stresul cotidian? Relaxează-te în cea mai veche stațiune balneară din țară, într-un sejur de 2 nopți, pentru două persoane, la Hotel Diana Resort! Pachetul nostru de Black Friday include acces la zona de SPA cu piscină interioară, jacuzzi și saună. Dacă vrei să uiți de grijile din timpul săptămânii, îți propunem o escapadă de un weekend în perioada 14.11.2022 – 28.04.2023. 

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA****, Odorheiu Secuiesc

Descoperă frumusețea ținutul secuiesc într-un sejur de două zile la Septimia Resort! Rezervă o vacanță în perioada 15.11.2022 – 01.05.2023 (în timpul săptămânii) și vei avea parte de cazare pentru două persoane, cu acces gratuit la zona de SPA, care cuprinde un bazin de înot acoperit, jacuzzi, camere cu sare, ciubăr cu apă sărată și saună.

Hotel Piatra Mare****, Poiana Brasov

Relaxează-te la munte în sezonul rece și bucură-te de cele mai bune servicii ospitaliere, la Hotel Piatra Mare. Îți propunem un sejur de 2 persoane, timp de două nopți, în perioada 15.11.2022 – 21.12.2022 (duminică-joi). Vei avea acces gratuit la zona de SPA, cu piscină, saună și sală de fitness. Mai mult decât atât, micul dejun este inclus!

Casa Ankeli***, Bușteni

Retrage-te în Munții Bucegi și savurează momente de liniște și pace, la Casa Ankeli. Profită de oferta noastră și rezervă o vacanță în perioada 14.11.2022 – 31.05.2022 (inclusiv în weekend) pentru 2 persoane, timp de 2 nopți. Pachetul include mic dejun și acces la zona de SPA.

Boutique Hotel Aquarius Câmpulung Moldovenesc

Explorează meleagurile pitorești din Câmpulung Moldovenesc într-o vacanță de două nopți la Boutique Hotel Aquarius! Rezervă o vacanță pentru doi adulți și vei avea acces la zona de relaxare a hotelului, cu piscină interioară, patru tipuri de saune și sală de fitness. În plus vei avea mic dejun inclus, în fiecare dimineață.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe promotii.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.