Pune la cale următorul sejur prin țară și câștigă o vacanță pe litoral cu Travelminit VIP!

Bucură-te de călătorii de vis și profită de prețuri atractive cu Travelminit! Sună bine? Stai cu ochii pe noi, căci în curând dăm startul la Winter Sale (9-12 februarie), cu reduceri de până la 47% la unitățile de cazare din toată țara!

Mai mult decât atât, am pregătit pentru tine un concurs simpatic, în care îți oferim șansa să petreci un sejur pe litoral la Hotel Majestic***, Olimp! Tot ce trebuie să faci este să ai un cont Travelminit VIP și să te asiguri că ești abonat la newsletterul nostru, astfel încât să fii la curent cu cele mai bune oferte de vacanță. Nu ai cont Travelminit VIP? Nicio problemă! Îți poți face unul gratuit, în doar câțiva pași aici!

Îți prezentăm o mică parte din surprizele pe care le-am pregătit pentru tine.

Hotel Majestic *** Olimp

Ți-ai făcut planurile pentru sezonul estival? Ce spui de o vacanță pe litoral la Majestic Hotel Olimp? Vei avea parte de cazare pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, în regim all inclusive, cu acces la piscină (cu umbrele și șezlonguri incluse) și parcare gratuită! Hotel Majestic Olimp este alegerea perfectă pentru familia ta. Copiii de până la 8 ani au parte de acces gratuit și se vor bucura din plin de programele artistice organizate pe terasa hotelului. Oferta noastră este valabilă în perioada 09.06.2023 – 30.06.2023, inclusiv în weekend!

Citește și: Locuri din România în care s-au filmat producții internaționale

Poiana Stelelor *** Văleni

Retrage-te în inima naturii și regăsește-ți liniștea la Poiana Stelelor din Văleni! Căsuțele de camping sunt refigiul ideal pentru cei care își doresc o escapadă rustică, departe de agitația orașului. Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți și acces la ciubăr, în perioada 13.02.2023-26.03.2023 (inclusiv în weekend).

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA **** Odorheiu Secuiesc

Bucură-te de momente de relaxare la Septimia Resort, în Odorheiul Secuiesc! Orașul de la poalele munților Harghita este destinația perfectă pentru o vacanță în care să uiți de griji. Cu Travelminit ai parte de un sejur de 2 nopți pentru 2 adulți, cu acces la zona de SPA, care include bazin de înot acoperit, jacuzzi, saune, baie cu aburi, ciubăr cu apă sărată și cameră cu sare!

Pensiunea Sasha Eforie Nord

Profită de weekendul prelungit și sărbătorește 1 mai pe litoral, la Pensiunea Sasha, Eforie Nord! Te vei afla la doar 200 m distanță de plajă și te vei bucura de tot confortul de care ai nevoie. Îți propunem o vacanța de 3 nopți, pentru 2 adulți, în perioada 28.04.2023 – 01.05.2023.

Pensiunea Tarabostes Ranch Coronini

Descoperă peisajele naturale de vis din Defileul Dunării, într-un sejur de două nopți la Pensiunea Tarabostes Ranch Coronini! Vei avea șansa să savurezi cele mai bune preparate ale gastronomiei locale în regim de pensiune completă! Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți și este valabilă în perioada 10.02.2023 – 13.04.2023, inclusiv în weekend.

Viewtopia – The Secret Land* Valea Drăganului

Dacă îți dorești o vacanță cu totul și cu totul altfel, îți impărtășim un secret: în satul Valea Drăganului din inima Apusenilor, se găsește un loc desprins din basme, cum nu ai mai văzut până acum. Este vorba de căsuța mexicană Viewtopia, unde poți petrece un sejur de 3 nopți, pentru 2 adulți, la un preț special. Cât timp ești acolo, te poți relaxa pescuind, pornind în drumeție sau într-o plimbare pe lac.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe https://travelminit.ro/promotii-winter-sale-2023 și ai șansa de a câștiga o vacanță pe litoral!