Refugiu pe timp de toamnă – 6 cazări cu piscină, ciubăr sau spa

Toamna s-a instalat cu adevărat în ultima perioadă, însă răcoarea sa nu trebuie să fie motiv de îngrjiorare. În această perioadă, vacanța ta în România poate fi prilejul ideal să te refugiezi în locații frumos atinse de piesajele toamnei, dar cu un strop de relaxare și căldură. Îți recomandăm 6 cazări deosebite cu piscină, spa sau ciubăr, ce vor face din sejurul tău tomnatic o experiență pe cinste.

Pensiunea Dealul Verde, Porumbacu de Sus

Un tărâm de basm, o evadare din cotidian, Pensiunea Dealul Verde este acel loc aparte pe care îl cauți. Potrivită unei vacanțe în familie sau în cuplu, vacanța petrecută în această locație îți va intra direct la suflet. Poți încercă activitățile disponibile la cazare: foc nocturn, șezlonguri, hamace, sau biliard. Pe lângă acestea, pensiunea dispune și de ciubăre și saună cu geam panoramic către minunații munți ai Făgărașului.

Grand Hotel Balvanyos, Băile Balvanyos

Cu piscine încălzite, înconjurate de o panoramă extraordinară, răcoarea de octombrie nu mai este atât de intimidantă. La Grand Hotel Balvanyos ai parte de preparate tradiționale delicioase, sală de fitness, tir cu arcul, drumeții, dar mai ales… de minunatul Grand Santerra Spa, o oază de eleganță și relaxare.

Pensiunea Anette Resort & Spa, Covaci

La Pensiunea Anette Resort & Spa vei găsi porția ideală de relaxare, reîncărcare și vitalitate. Găsești în cadrul pensiunii facilități de spa la cele mai înalte standarde, de la piscină și bazin cu hidromasaj, până la saune finlandeze și masaje speciale. Acest loc este destinat, în adevăratul sens al cuvântului, pentru odihna ta în orice perioadă a anului.

Hotel Hermanns, Sibiu

La Hotel Hermanns din Sibiu vei avea ocazia să îți explorezi nesfârșite momente de relaxare pentru minte, corp și suflet. Dotat cu facilități moderne și condiții superioare, hotelul te va îmbrăca într-o stare de zen. Te poți bucura în plină toamnă de baie cu aburi, saună cu arome, baie turcească, piscină interioară sau terapie cu sare. O escapadă ce merită trăită!

Wonderland Resort, Cluj-Napoca

În minunatul univers Wonderland Resort găsești servicii de spa impecabile, menite să te răsfețe chiar și în lunile tomnatice. În centrul cu spa, fitness și salină, te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane. Locația dispune de o piscină, două jacuzzi-uri, un hammam și o mini-salină. Bineînțeles, poți opta și pentru masaje de relaxare sau antistres, masaje anticelulitice cu miere de albine sau reflexoterapie.

Aurora Rooms – by TISA, Băile Olănești

Dacă vacanța ideală pentru tine conține un strop de adrenalină, atunci Aurora Rooms din Băile Olănești esre locația perfectă. Aici vei avea parte de o experiență acvatică de neuitat într-o zonă minunată din Oltenia. Pe lângă serviciile spa pe care le oferă unitatea de cazare (aromasaună, șezlonguri din piatră încâlzită, ciubăr etc.), ai 20% reducere la accesul la Aqua Park Tisa unde distracția atinge cote maxime.

Indiferent că ai nevoie de puțină căldură în acest început răcăros de toamnă sau doar dorești să cauți o locație inedită pentru a te bucura de piesajele arămii ale anotimpului, pe Travelminit.ro găsești cazarea ideală. De la hoteluri, apartamente și pensiuni, până la cabane și căsuțe de vacanță, poți avea parte de un sejur tomnatic de excepție. Rezervă acum pe travelminit.ro!