Aurora Rooms by Tisa, Băile Olănești – distracție și relaxare la Aqua Park

Distracția este atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Bucurați-vă de o experiență acvatică de neuitat la Aqua Park TISA! Situat într-o zonă pitorească din Oltenia, parcul nostru acvatic îți oferă o oază de distracție și relaxare. Indiferent dacă ești în căutarea aventurii sau a momentelor de relaxare, aici găsești tot ce îți dorești!

Aqua Park TISA Spa Resort se află la 290m de Aurora Rooms. Cei cazați aici beneficiază de 20% reducere la accese. 

Aurora Rooms – confort și eleganță montană

Hotelul Aurora este un punct de plecare ideal pentru a explora frumusețea naturii din Băile Olănești. Balconul fiecărei camere oferă o panoramă incredibilă asupra peisajului montan. Camere sunt ideale atât pentru cupluri, călători singuri sau familii cu copii.

Spa & Thermarium

Situat în cadrul Aqua Park Tisa Spa Resort, SPA-ul este un refugiu luxuriant pentru minte și corp. Aici poți experimenta o atmosferă calmă și relaxantă într-un decor elegant și sofisticat. Poți alege din multiple experiențe senzoriale, precum: aromasaună, masaje relaxante, șezlonguri din piatră încălzită, ciubăr și multe altele.

Aqua Park Tisa Spa Resort

Unul din cele mai mari aqua park-uri din zona Olteniei, Aqua Park Tisa Spa Resort dispune de numeroase posibilități de distracție și relaxare atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Poți încerca toboganele, hidromasajul, piscina de agrement, piscina pentru înot sau cea de exterior. Săptămânal se organizează gratuit animație pentru copii, hidrokinetoterapie, petreceri de weekend și jocuri în piscină.

Pe lângă acestea, ai ocazia să te bucuri de beneficiile bazei de tratament aflate în Centrul TISA. Experimentează injecțile cu apă din Izvorul 7, aerosoloterapia, crenoterapia, electroterapia sau unul din restul tratamentelor oferite.

Dacă ești în căutarea acelui sejur plin de relaxare atât pentru corp, cât și pentru minte sau pur și simplu cauți un loc distractiv pentru tine și familia ta, Aurora Rooms este alegerea ideală. Rezervă pe travelminit.ro.