Cazare pe litoral pentru finalul sezonului 2024 – ultimele oferte la mare

Sezonul estival este pe terminate, însă vremea frumoasă ține cu noi. Dacă încă nu te-ai decis legat de o vacanță la mare, îți recomandăm câteva unități de cazare excelente pe litoral care încă mai au locuri disponibile în 2024.

Hotel Carmen Ințernational, Venus ⭐⭐⭐⭐⭐

Hotel Carmen Internațional este un hotel de lux cu un design arhitectural modern, poziționat în centrul stațiunii Venus. Puternic orientat către atingerea celor mai înalte standarde de excelență în industria hotelieră, hotelul asigurară servicii turistice integrate pentru cei ce cunosc și apreciază calitatea. Este dotat cu propria piscină cu apă sărată, terasă și plajă privată.

Hotel Bacolux Koralio, Eforie Nord ⭐⭐⭐⭐

Hotel Bacolux Koralio îți asigură tot confortul pentru sejurul de la malul mării cu un design nou și atemporal, camere luminoase în nuanțele calde ale plajei, penthouse-uri spectaculoase cu vedere asupra stațiunii și piscină. Încă mai există locuri disponibile pentru acest sezon.

Citește și: Hotel Bacolux***** din Eforie Nord: Destinația perfectă pentru finalul verii

Hotel Oxford, Mamaia ⭐⭐⭐⭐

Hotel Oxford Mamaia este îmbinarea armonioasă între servicii hoteliere la cel mai înalt standard și necesitățile distincte ale fiecărui client care ne calcă pragul. Tradiția, eleganța și inovația vor asigura clipe memorabile, pline de confort. Iar pentru dimineți mai relaxante, micul dejun este inclus.

Hotel Splendid Conference & Spa, Constanța ⭐⭐⭐⭐

Situat pe malul lacului Siutghiol, de unde se poate admira asfințitul de soare impresionant, hotelul Splendid Conference & Spa oferă unităţi de cazare cu design frumos şi facilităţi moderne. Oaspeții se pot relaxa în centrul de wellness disponibil exclusiv pentru adulți, prevăzut cu piscină interioară cu zonă cu hidromasaj, saună uscată, saună umedă și multe altele.

Hotel Carmen, Venus ⭐⭐⭐

Locul unde marea întâlnește uscatul. Descoperă Hotel Carmen, un spațiu primitor, proaspăt renovat, ce îți va asigura toată relaxarea de care ai nevoie în vacanța ta, la un preț accesibil. Locația oferă camere confortabile cu vedere asupra lacului. Te poți relaxa în grădină, în lounge-ul comun sau pe terasă.

Citește și: Hotel Carmen Venus*** – Oază de relaxare la malul Mării Negre

Dacă ești curios să vezi și alte opțiuni de cazare pe litoralul românesc, intră pe travelminit.ro și alege un sejur de neuitat.