Hotel Carmen Internațional*****, Venus – hotelul de pe litoral care te va impresiona

hotel carmen international venus cazare travelminit

Hotel Carmen Internațional este un hotel de lux cu un design arhitectural modern, poziționat în centrul stațiunii Venus. Puternic orientat către atingerea celor mai înalte standarde de excelență în industria hotelieră, hotelul asigurară servicii turistice integrate pentru cei ce cunosc și apreciază calitatea.

Camere cu design și confort la superlativ

Hotel Carmen Internațional dispune de camere și apartamente elegante, dotate cu balcon, aer condiționat, telefon, televizor, internet și minibar. Datorită localizării sale pe țărmul mării, aproape toate camerele hotelului au vedere laterală spre mare. Poți alege dintre camerele duble confortabile, camerele Family spațioase sau suitele Junior cu vedere frontală la mare.

Piscină cu apă sărată și plajă privată

La exterior, oaspeții hotelului au acces la piscina exterioară cu apă sărată și la plaja privată a hotelului. Piscina exterioară este alimentată cu apă de mare și este funcțională din mai până în septembrie. În jurul ei spațiul este amenajat cu șezlonguri și umbrele. Pe plaja privată este disponibil și un beach bar.

Citește și: Hotel Carmen Venus*** – Oază de relaxare la malul Mării Negre

2 restaurante rafinate

Cele două restaurante ale hotelului Carmen Internațional oferă o gamă bogată de preparate aparținând bucătăriei internaționale și regionale. Restaurantele se continuă la exterior cu o terasă, care oferă o priveliște frumoasă spre mare.

Pe lângă cele menționate anterior, hotelul oferă spațiu de joacă pentru copii și servicii de spa.

Hotel Carmen Internațional este alegerea ideală pentru orice cuplu sau familie care își dorește o escapadă în frumoasa stațiune Venus. Aici, vei avea parte de o vacanță pe litoral confortabilă, cu condiții excelenete, iar amintirile create vor fi unele de neuitat. Fă o rezervare pe travelminit.ro.