Hotel Carmen Venus*** – Oază de relaxare la malul Mării Negre

Situat chiar în inima stațiunii Venus, la doar 50 de metri de plajă, pe promenada plină de mici magazine, Hotel Carmen*** îți oferă o poziționare de top, la pachet cu dotări confortabile, care îți vor asigura o experiență memorabilă de vacanță.

Camere confortabile cu balcon privat

Fiecare cameră de la Hotel Carmen este prevăzută cu un balcon, oferind oaspeților posibilitatea de a se bucura de aerul proaspăt și de peisajele frumoase ale stațiunii. Camerele sunt dotate cu televizoare cu canale prin cablu, baie privată, echipată cu duș și articole de toaletă gratuite, pentru un plus de confort.

Facilități și servicii la dispoziția oaspeților

Hotelul dispune de o recepție deschisă non-stop, oferind asistență și informații în orice moment al zilei. Oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului, care include și o terasă de vară, perfectă pentru a savura preparatele delicioase într-un cadru plăcut și relaxant.

Citește și: 3 destinații din România pe care să le vizitezi la finalul verii

Hotel Carmen beneficiază de o poziție excelentă, la doar 5 km de orașul Mangalia, unde se află o gară pentru cei care preferă să călătorească cu trenul. De asemenea, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la 60 km distanță, iar Constanța, cu numeroasele sale atracții, se află la doar 45 de kilometri.

Hotel Carmen Venus este locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de soare și mare, oferind cazare confortabilă într-o locație centrală, cu acces facil la plajă și la toate facilitățile stațiunii Venus. Indiferent dacă planifici o vacanță de familie sau o escapadă romantică, Hotel Carmen îți va oferi tot ce ai nevoie pentru un sejur plăcut și relaxant.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.