La plajă în Croația: 3 destinații de neratat

Ce mod mai frumos de a te bucura de zilele însorite dacă nu prin a te relaxa la malul mării? Croația este o destinație recunoscută pentru plajele sale magnifice și orașele sale portuale pitorești. Așadar, pregătește-ți costumul de baie și crema de protecție solară și lasă-te vrăjit de frumusețea coastei adriatice!

Plaja Jadro, Vir

Jadro este una dintre cele mai populare plaje din insula Vir, în special în rândul familiilor cu copiii, deoarece apa nu este foarte adâncă, iar intrarea în mare este lină, perfectă pentru cei mici.  Este o plajă de pietriș, dar fundul mării este nisipos după câțiva metri. Aici pot fi închiriate umbrele și șezlonguri, iar în apropiere se găsește și o parcare pentru autoturisme. Pe lângă toate acestea, în zonă sunt numeroase restaurante și cafenele unde vizitatorii se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi răcoritoare. 

Plaja Poli Mora, Selce

Poli Mora este o plajă din Selce, premită cu „blue flag”, plasată într-un decor de paradis, compus din vegetație luxuriantă și stânci. Acoperită cu pietriș fin, secțiuni de beton și nisip, Poli Mora oferă turiștilor o mulțime de opțiuni de distracție, cum ar fi trambuline, hidrobiciclete și tobogane de apă. Oaspeții au la dispoziție dușuri și cabine de schimb, precum și posibilitatea de a închiria umbrele și șezlonguri. De asemenea, pot savura mese la barul cu cocktailuri și restaurantul din apropiere, iar plaja este accesibilă atât cu mașina, cât și cu barca.

Citește și: Călătorie în Croația: 3 locuri pe care nu trebuie să le ratezi

Plaja Imperial, Vodice

Plaja Imperial este situată într-un mic golf, în apropierea unei păduri de pin, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Vodice. Plaja este acoperită de pietris și secțiuni pavate, și oferă toate facilitățile de care ai nevoie, cum ar fi închirierea de șezlonguri și umbrele, cabine de schimb, dușuri și toalete. Cât timp ești aici, te poți bucura din plin de soare și distracție și poți savura băuturi răcoritoare la unul dintre barurile din zonă.

Dacă plănuiești un sejur  în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.