Relaxare și Confort în Inima Ardealului la Pensiunea Viktoria din Băile Tușnad

Supranumită și „Mica Elveția a României” datorită frumuseții sale naturale, stațiunea Băile Tușnad îți oferă refugiul perfect pentru relaxare și revitalizare. Aceasta este situată într-un cadru natural de vis, pe malul stâng al Oltului, la altitudinea de 650 de metri, și se mândrește cu un aer extrem de curat, bogat în ioni negativi datorită pădurilor dese de foioase și conifere. Apele minerale și fenomenele vulcanice și post-vulcanice active contribuie la eficiența tratamentelor balneare din zonă, aducând beneficii semnificative pentru afecțiuni cardiovasculare, ale sistemului nervos, digestive și endocrine.

Dacă vrei să te bucuri de toate aceste lucruri minunate pe care le oferă stațiunea Băile Tușnad, știm locul perfect pentru sejurul tău. Pensiunea Viktoria îți oferă o vacanță de neuitat, la pachet cu facilități moderne și servicii de înaltă calitate, indiferent că alegi să călătorești singur, în cuplu sau alături de familia ta. 

Înconjurată de priveliștea superbă a munților Harghita, Pensiunea Viktoria este locul ideal pentru a te reconecta cu natura și a te relaxa în voie. Aceasta dispune de un centru SPA situat la doar 150 de metri, care dispune de piscină, saună, bazin termal, mini salină și bar panoramic, pe care îl vei putea accesa cu o reducere de 60% din tariful standard. 

Citește și: 5 atracții din Munții Piatra Craiului și din împrejurimi

Pensiunea este ideală și pentru organizarea de petreceri private, activități de team building sau evenimente de familie, dispunând de un restaurant spațios cu o capacitate de până la 60 de persoane.

Camerele confortabile, dotate cu toate facilitățile necesare, și personalul atent și prietenos asigură un sejur plăcut și fără griji. Pensiunea Viktoria este mai mult decât un loc de cazare; este o destinație completă pentru relaxare, sănătate și revitalizare, fiind alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă în inima Ardealului.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.