Relaxează-te din plin la Wolkendorf Bio Hotel & Spa Vulcan

Vrei să te răsfeți vara aceasta și să pui la cale o vacanță cu momente de relaxare cât cuprinde? Știm locul perfect în care să îți reîncarci bateriile. Situat la doar o jumătate de oră distanță de Brașov, Wolkendorf Bio Hotel & Spa din Vulcan este locul în care te vei simți ca acasă fie că ești alături de familie, prieteni sau în cuplu. 

Camerele spațioase, decorate cu parchet și mobilier tradițional pictat, oferă un refugiu confortabil, perfect pentru destindere. Restaurantul hotelului, unul dintre cele mai apreciate din zonă, te va încânta cu preparate tradiționale delicioase. Personalul prietenos și atent este mereu gata să te ajute, asigurându-se că ai parte de un sejur de neuitat.

Cei mici vor adora locurile de joacă special amenajate pentru ei și activitățile care sunt adesea organizate la Wolkendorf Bio Hotel & Spa, astfel încât vei putea să te relaxezi în voie.

Citește și: 5 atracții din Munții Piatra Craiului și din împrejurimi

Pentru o experiență completă de relaxare, vizitează zona de spa, unde te poți destinde în camera de relaxare, savurând apă, ceai și mere, sau poți încerca camera cu sare. Complexul de saune și diversele terapii oferite sunt perfecte pentru a-ți reîncărca bateriile.

Pe lângă facilitățile de spa, Wolkendorf Bio Hotel & Spa oferă și activități în aer liber și în interior, fiind locul ideal pentru evenimente sociale sau corporate. Fie că plănuiești o ședere mai lungă sau doar câteva zile de deconectare, Wolkendorf Bio Hotel & Spa îți va oferi o experiență memorabilă și reconfortantă.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.