Reședința Prințeselor – cazarea de pe plaja Vadu

cazare plaja vadu resedinta printeselor travelminit

La Vadu te poți bucura cu adevărat de ceea ce înseamnă plajă și Marea Neagră. Acest lucru se datorează faptului că este o zonă mai puțin cunoscută, dar de o frumusețe aparte. Pe plaja din Vadu ai parte de cel mai fin nisip, iar intrarea în mare nu este deloc abruptă. Într-o liniște deplină, natură neatinsă și briză sărată, plaja Vadu este acel loc boem pe care trebuie să îl descoperi.

Chiar dacă sezonul călduros a trecut, Vadu știe să emane frumusețe chiar și în sezonul rece. Plimbările de pe plajă, admirarea valurilor învolburate și petrecerea timpului în natura nealterată sunt doar câteva dintre bucuriile unui sejur pe plaja Vadu.

Unde te cazezi în Vadu?

Pentru a avea parte de o vacanță minunată în această zonă, îți recomandăm să te cazezi la Reședința Prințeselor. Pensiunea este situată departe de agitația lumii, în inima naturii, iar singurul element care te poate „deranja” este cântecul păsărilor de la geam.

Odată ajuns aici, vei gasi o locație unică chiar în inima naturii, în biosfera Deltei Dunării. Dis-de-dimineață, ciripitul păsărelor te va întâmpina după un somn bun, iar piscina te va aștepta într-o răcorire blândă. Apoi, vei servi un mic dejun bogat în preparate naturale, direct din curtea gospodarilor, alături de un suc natural și o cafea aromată.

Ziua continuă mai apoi pe plaja fără beach bar-uri, fără muzică sau zgomot de orice fel. Plaja salbatică de la Vadu îți oferă ocazia unică de a te relaxa la maul mării în armonie deplină cu natura și cu gândurile tale, iar dacă ești pe fază, ai ocazia să vezi și câte un delfin înotând nu departe de mal. Încă de la primii pași făcuți pe plaja Vadu, vei simți cum te învăluie aerul puternic sărat, plin de aerosoli, și briza mării care îți vor invada plămânii și mintea.

Citește și: Escapade unice în România – 4 destinații ce merită vizitate

Facilități cazare

Pensiunea este dotată cu 11 camere, din care 10 camere duble și 1 apartament. De asemenea, la parter se află o sală de mese, iar în exterior se regăsesc două terase, o piscină și locurile de parcare. Totodată, camerele sunt dotate cu wi-fi, televizor, aer condiționat și mini-baruri.

Alte activități

Aici vei putea să îți îmbogățești galeria foto cu poze minunate la piscină, pe tereasă, și chiar să surprinzi instantanee cu păsări pe care nu ai ocazia să le vezi decât pe aceste meleaguri. Zona este potrivită plimbărilor cu bicicleta, iar înotul în piscina pensiunii este o experiență fără egal. Desigur, plimbările pe plaja Vadu sunt de neuitat!

Dotările de care dispune pensiunea fac ca vremea să conteze cel mai puțin. Ai incercat să vezi cum arată marea iarna? Ai ocazia de a experimenta asta chiar de Crăciun sau Revelion. Sună bine?

Reședința Prințeselor este locul ideal pentru a trăi experiența pe plaja Vadu. Rezervă pe travelminit.ro!