Uită de griji la Hotel Tisa Băile Olănești

Simți nevoia unei pauze binemeritate în care să te bucuri din plin de momente de relaxare și liniște? Îți propunem un sejur departe de agitația cotidiană, în stațiunea Băile Olănești, recunoscută pentru peisajele sale naturale de poveste și pentru cele 35 de izvoare sale termale, cele mai multe de la noi din țară. Profită la maximum de această experiență, la Hotel Tisa, unde vei avea parte de tot confortul de care ai nevoie.

Hotel Tisa este situat pe Aleea Izvoarelor, chiar în inima stațiunii, și dispune de un centru de tratament performant, dotat cu saună, piscină interioară, și salon de masaj, unde vei avea parte de tratamente spa de top, astfel încât să te poți relaxa și reîncărca cu toată energia de care ai nevoie.

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor cu canale prin cablu, frigider mic, baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, camerele dispun de balcon, cu excepția celor situate la mansardă, astfel încât să te bucuri de priveliștea încântătoare pe care o oferă Băile Olănești. 

Citește și: 3 locuri de poveste din apropierea Sibiului care îți vor completa experiența de city-break

Hotelul este format din două clădiri separate, unite printr-o piscină interioară și dispune de un restaurant cu specific internațional, care te va încânta cu fel și fel de preparate delicioase. Personalul prietenos și dedicat este mereu pregătit să te ajute, garantându-ți o ședere plină de confort. 

În plus, te poți bucura de o experiență acvatică de neuitat în Tisa Aqua Park, ce oferă bazine cu apă dulce la temperaturi perfecte pentru delectare în zilele călduroase. Fie că ai în plan o sesiune de înot, ești în căutare de adrenalină sau pur și simplu vrei să te relaxezi într-o piscină de agrement, Tisa Aqua Park este locul ideal de petrecere a timpului.

Cu facilități de top, servicii excelente și o locație avantajoasă, Hotel Tisa îți promite o experiență de neuitat indiferent că vii pentru tratamentele spa, pentru a te bucura de frumusețea naturală a împrejurimilor sau pur și simplu pentru a savura câteva zile de deconectare.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.