Vacanță de basm la Pensiunea Dealul Verde din Porumbacu de Sus

Visezi la o vacanță ca în basme, la pachet cu momente de relaxare în natură și peisaje care îți taie răsuflarea? Știm exact de ce ai nevoie. Pensiunea Dealul Verde este un loc fermecător, care pare desprins din celebrul Hobbiton, dar pe care îl găsești pe plaiurile mioritice, la umbra munților Făgăraș, în tărâmul de poveste al satului sibian Porumbacu de Sus.

Situată în inima Transilvaniei, la 40 de kilometri distanță de Sibiu, într-un cadru natural de vis, dominat de vârful Negoiu, Pensiunea Dealul Verde este refugiul perfect pentru cei care vor să își reîncarce bateriile preț de câteva zile și să se bucure de drumeții montane, aer curat, aventuri în natură, sau pur si simplu, de momente de liniște.

Inspirată de arhitectura vechilor bordeie, pensiunea este construită integral din materiale ecologice, încorporând 8 camere tematice, care permit oaspeților să se bucure de confort modern, într-un decor rustic. Mai mult, pentru a garanta o experiență de relaxare binemeritată, pensiunea dispune și de o zonă de relaxare cu ciubăr și jacuzzi.

Citește și: 5 atracții din Munții Piatra Craiului și din împrejurimi

Cât timp ești aici, poți vizita celebrul Castel de Lut Valea Zânelor, aflat la doar câțiva pași de pensiune, alături de cascada, lacul și partia de schi Bâlea. Tot în apropiere se găsește și parcul tematic Povestea Calendarului, care oferă o experiență captivantă vizitatorilor de toate vârstele. 

Conceptul său se bazează pe legenda celor 12 luni ale anului, reprezentate de cei 12 fii ai Anului, legendă adusă la viață de doi sibieni într-un spațiu de circa 10.000 metri pătrați.

Indiferent dacă vrei să explorezi minunile naturale din împrejurimi, să te bucuri de liniștea și frumusețea peisajelor transilvănene sau să te relaxezi complet într-un cadru autentic și confortabil, Pensiunea Dealul Verde te va face să te simți ca într-un basm. Pregătește-te să descoperi farmecul și magia acestui loc de poveste, unde fiecare moment devine o amintire de preț.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.