VIP Days 2024: unde găsești vacanțe la preț redus?

Suntem în plin sezon al vacanțelor și este momentul perfect să planificăm escapadele mult așteptate. Tocmai de aceea, de VIP Days, Travelminit îți oferă o super oportunitate de a rezerva sejurul perfect pentru tine, la prețuri avantajoase!

Cum? Este foarte simplu: dacă ai deja un cont Travelminit VIP, te poți bucura de 4 zile de reduceri de până la 30% la unitățile de cazare VIP, între 24 și 27 iunie.

Sună bine? Conectează-te la contul tău Travelminit VIP și descoperă ofertele noastre de VIP Days. În continuare, îți prezentăm o parte din surprizele pe care le-am pregătit pentru tine.

New Era Hotel**, București 

Plănuiești un city-break în „Micul Paris” vara aceasta? New Era Hotel este locul perfect în care să te retragi în timpul escapadei tale pline de descoperiri. Acesta este situat chiar în inima Centrului Vechi, astfel încât vei fi aproape de toate atracțiile esențiale. Rezervă un sejur în perioada 5-7 iulie cu contul tău Travelminit VIP, și beneficiezi de 28% reducere de VIP Days, la pachet cu mic dejun delicios în fiecare dimineață.

Hotel Hyperion***, Băile Felix 

Dacă simți nevoia unei vacanțe pline de momente de relaxare în care să te deconectezi complet de la agitația cotidiană, un sejur la Hotel Hyperion din Băile Felix s-ar putea să fie exact ce ai nevoie. Hotelul se află la doar câțiva pași de Aqua Park President, oferindu-ți oportunitatea perfectă de a te bucura de distracție și a te relaxa în voie. Rezervă un sejur în perioada 19-21 iulie cu Travelminit VIP și profită de o reducere specială de 19% de VIP DAYS, cu mic dejun inclus.

Citește și: 5 atracții din Munții Piatra Craiului și din împrejurimi

Hotel Majestic***, Olimp 

Vara ta nu este completă fără o escapadă în compania valurilor? Ce spui de o vacanță în care să nu duci lipsă de nimic, la Hotel Majestic din stațiunea Olimp? Cu Travelminit VIP ai parte de o reducere specială de 37% de VIP DAYS, la un sejur în perioada 26-28 iulie, în regim all inclusive.

Hotel Marea Neagră***, Mamaia 

Hotel Marea Neagră este situat în inima stațiunii Mamaia, la doar 50 de metri distanță de plajă, oferindu-ți cadrul perfect pentru o vacanță plină de momente de neuitat. Acesta dispune de camere spațioase și confortabile, dotate cu aer condiționat, precum și un restaurant cu preparate tradiționale delicioase. Rezervă un sejur în perioada 26-28 iulie, și profită de 19% reducere de VIP DAYS cu contul Travelminit VIP, în regim de pensiune completă.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.