10 hoteluri de 4 stele din Mamaia

Sursă foto: Calin Stan/ Shutterstock.com

Îți e dor de un concediu la mare? Zilele călduroase de vară te invită la lenevit pe plajă, în timp ce te relaxezi ascultând valurile mării. Luna lui cuptor este luna preferată pentru călătoriile la mare, așa că ți-am pregătit o listă cu 10 unități de cazare de 4 stele în Mamaia.

Hotel Bavaria Blu

Este situat la intrarea în stațiunea Mamaia, la doar 20 de metri de plajă, îndeplinește preferințele tuturor. Poți alege dacă vrei să mergi pe plajă sau să stai la piscină, ori să-ți petreci după-amiaza pe balconul camerei privind marea. Hotelul îți oferă acces facil la majoritatea atracțiilor din zonă, parcul acvatic fiind la doar 100 de metri de hotel. Contra cost, poți beneficia de servicii de transport de la/către Aeroportul Constanța, care se află la 30 de kilometri distanță sau de la/către Aeroportul Internațional București.

Prețul unei camere pentru 2 persoane cu pat matrimonial începe de la 308 lei/noapte. Rezervarea poate fi anulată cu până la 7 zile înainte de check-in si poti plati cu tichete de vacanta.

Hotel Zenith Conference & SPA

Situat chiar pe plaja, in zona central-nordica a statiunii Mamaia, Hotelul Zenith Conference & SPA pune la dispoziția turiștilor două restaurante, o terasă, bar, centru de conferințe și evenimente, centru SPA cu piscină exterioară, salină, jacuzzi, saună umedă sau uscată, dușuri aromatice, cabinete de masaj, dar și locuri de joacă pentru copii, plajă privată și 85 de locuri de parcare gratuite. Hotelul are 281 de camere in total. Accesul la SPA este contracost la un tarif de 40 de lei/persoană pe zi în perioada iulie-august și 30 de lei pe zi în perioada august-septembrie. 

Poți achita cu tichete de vacanță.

Hotel Queen Vera

La doar 5 minute de plajă, Hotelul Queen Vera este situat la jumătatea stațiunii Mamaia și dispune de 6 apartamente, 9 duplexuri (suite cu 2 camere), 2 suite junior și 33 de camere twin și matrimoniale. Apartamentele sunt formate din 2 camere, living și dormitor, și au vedere către mare. Hotelul dispune de o piscină exterioară semiolimpică, iar șezlongurile, saltelele, umbrelele de soare și mesele sunt puse la dispoziția turiștilor gratuit. Hotelul dispune și de o sală de conferință cu o capacitate de 80 de locuri cu toate dotările necesare.

Micul dejun este inclus în prețul camerei și poți achita cu tichete de vacanță.  

Hotel Malibu

Hotel Malibu este amplasat la intrarea sudică în stațiunea Mamaia, fiind mărginit de plajă cu nisip fin și de apele lacului Tăbăcăriei. Locația este excelentă datorită poziționării ei care oferă acces facil la toate atracțiile din zonă. Situat chiar lângă plajă, cu arhitectură modernă, are o piscină deosebită, centru SPA & Wellness, un loc de joacă pentru copii, restaurant cu terasă și internet WiFi gratuit. Hotelul are 128 de camere cu balcoane cu vedere spre mare, aer condiționat, halate de baie și papuci, minibar și seif. Centrul istoric al orașului Constanța se află la mai puțin de 5 kilometri de hotel, iar gara din Constanța la 10 kilometri. 

Micul dejun este inclus în prețul camerei și poți achita cu tichete de vacanță.  

Hotel Palas

Situat pe faleza din nordul stațiunii, Hotelul Palas dispune de 144 de camere duble și apartamente cu balcon. Facilitățile oferite de hotel includ restaurant, terasă în aer liber, piscină exterioară, piscină pentru copii și jacuzzi. Oaspeții se pot bucura și de terenul de tenis sau de sala de fitness puse la dispoziție gratuit de hotel.

Poți achita sejurul cu tichete de vacanță.

Hotel Parc

La doar 10 metri până la plajă, Hotel Parc este amplasat chiar pe faleza stațiunii, în partea de sud. Acesta pune la dispoziție 170 de camere duble și 14 aparamente dotate cu aer condiționat, minibar și seif. De asemenea, unitatea de cazare are restaurant propriu, terasă, piscină în aer liber, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, dar și un cazino. Dacă vrei să faci mișcare în aer liber, poți închiria biciclete chiar de la recepția hotelului și poți merge pe faleză să admiri apusul în timp ce arzi caloriile după cină.

Poți achita cu tichete de vacanță sejurul tău la Hotel Parc.

New Splendid Hotel & SPA

Pe malul Lacului Siutghiol, la 200 de metri de plajă, se află situat New Splendid Hotel & SPA care acomodează doar adulți în cele 24 de camere mobilate modern și spațioase pe care le pune la dispoziție. Hotelul dispune de restaurant, bar, recepție non stop, room service și un centru SPA & Wellness care include piscina interioară cu zonă de hidromasaj, saună uscată și umedă și masaj.  

Poți achita sejurul tău la New Splendid Hotel & SPA cu tichete de vacanță.

Sangria Luxury Family

După cum îi spune și numele, Sangria Luxury Family este o unitate de cazare family friendly, fiind o oază de liniște și relaxare pentru toți cei care îi calcă pragul. Dispune de 23 de camere și poate acomoda maximum 57 de persoane, iar copiii cu vârsta până în 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare și pot dormi în pat cu părinții.

La Sangria Luxury Family poți achita cu tichete de vacanță și poți anula gratuit cu până la 14 zile înainte de check-in.

Hotel Ges

Amplasat în zona centrală a stațiunii Mamaia, pe promenadă în zona Cazino, Hotel Ges se află la doar 15 metri de plajă. Hotelul are 4 apartamente, 2 suite junior, 30 de camere duble matrimoniale și 3 camere twin cu balcon cu vedere spre mare sau spre lac. Apartamentele au o chicinetă dotată cu electrocasnice. Oaspeții au acces la plaja privată, restaurantul hotelului și skylounge cu vedere spre mare, dar și la o parcare privată.

Îți poți achita sejurul la Hotel Ges cu tichete de vacanță.

Hotel Nayino Resort

Situat la mai puțin de 100 de metri de plaja Năvodari, Hotelul Nayino Resort se află în nordul stațiunii Mamaia, într-un cadru liniștit și facil de ajuns la plajă. Hotelul are piscină exterioară pentru adulți și pentru copii și oferă prosoape de plajă/piscină, șezlonguri și umbrele de plajă, dar și facilități de divertisment precum închirieri de biciclete, tenis de masă, darts, aeropic și spectacol live.

Achită rezervarea la Hotelyl Nayino Resort cu tichete de vacanță.