10 idei de apartamente pe care le poți închiria pentru întreaga familie. Rezervi fără avans și anulezi gratuit

Gallery image of this property

Îți faci planuri pentru o vacanță prin România cu familia? Noi îți facem căutarea de cazare mai ușoară și îți sărim în ajutor cu 10 apartamente pe care le poți închiria pentru toată familia. În plus, cu Travelminit poți face rezervarea fără avans și ai posibilitatea de anulare oricând sau ai restituire 100% la anulare, conform condițiilor prestabilite de cazare. De asemenea, dacă ai vouchere de vacanță din 2019, le poți folosi pe www.Travelminit.ro ca avans pentru un sejur viitor!

De ce să închiriezi un apartament? 

Cel mai bun motiv este pentru că te simți ca acasă, departe de casă. Ba mai mult, unul dintre cele mai importante elemente pe care le regăsești într-un apartament închiriat este intimitatea. 

Când pleci în vacanță cu familia, vrei să trăiești o experiență comună, savurând momente sub același acoperiș. Atunci când alegi un hotel, deseori ești nevoit să închiriezi mai multe camere, ceea ce poate complica logistica în timpul șederii. Mai mult decât atât, cu cât este mai mare grupul, cu atât este mai mic costul, astfel că închirierea unui apartament în vacanță oferă numai beneficii.

Iată propunerile noastre:

  1. Apartament Sunset Cottage, Brașov
Gallery image of this property

Acest apartament este ideal pentru familiile mici, de maximum 4 persoane aflate în căutare de câteva momente de respiro, departe de agitația din oraș. Apartamentul are 2 camere, 1 baie, bucătărie, o curte perfectă pentru cei mici și un foișor pentru serile călduroase de vară. Apartament Sunset îți oferă și câteva jocuri pentru a vă putea bucura împreună de o seară de boardgames, la finalul unei zile pline de peripeții. 

Dacă vrei să lași mașina în parcare și să pornești în explorare prin împrejurimi, poți închiria de la cazare biciclete cu 5 lei/oră. 

În plus, poți face rezervare fără avans.

Pentru rezervare, intră aici!

  1. Apartament Premium Stylish Stay, Oradea
Galeria de imagini a proprietăţii

Dacă vrei să vizitezi capitala stilului Art Nouveau din România, atunci trebuie să vii la Apartament Premium Stylish Stay. Acesta se află în zona centrală a orașului, în apropiere de 

centrele comerciale Prima Shops, Lotus Retail Park și Kaufland Decebal. Bucătăria complet utilată te va provoca să-ți pui la testare calitățile de bucătar, iar saltelele cu memorie din cele două dormitoare îți vor oferi cele mai bune ore de somn. Dimineața îți poți savura cafeaua pe balcon, cu o priveliște la înălțime. 

Pentru rezervare fără avans, intră aici

  1. Old Town Apartments, Sighișoara
Un pat sau paturi într-o cameră la Old Town Apartments

Aflate la baza scărilor către cetatea din Sighișoara, Old Town Apartments îți oferă una dintre cele mai frumoase priveliști către Turnul cu Ceas. Cu un mobilier ce îmbină armonios curentul modern cu cel vintage, te simți purtat în timp, iar vederea către oraș îți amintește de poveștile pe care le citeai atunci când erai mic. 

Aici, poți să-i povestești prichindelului tău câte-n lună și-n stele despre zâne, cavaleri și armuri, ca mai apoi, să vă plimbați alene pe străduțele pietruite din Sighișoara. La finalul zilei te va aștepta un pat comod!

Anularea este gratuită cu 30 de zile înainte de check-in.

Îți poți face rezervarea aici

  1. Apartament Casa Hunter, Cluj
Galeria de imagini a proprietăţii

Situat în centrul orașului Cluj-Napoca, lângă Parcul Central, apartament Casa Hunter este o alegere potrivită pentru city-break în acest oraș versatil. Compus dintr-un dormitor cu un pat comod, o sufragerie cu o canapea și două fotolii, o bucătărie complet utilată și o baie, apartamentul este recomandat familiilor de până în 4 membri. 

În plus, apartamentul este dotat cu un sistem de încălzire prin aplicație mobilă, astfel că o ședere pe timp de toamnă sau iarnă nu-ți va crea dificultăți. Pe timp de vară, te poți bucura de grădină, cu loc special amenajat pentru grătar. 

Pentru cazare și rezervare fără avans, intră aici!

  1. IQ Aparts Hotel, Brașov

Presărate în mai multe zone ale Brașovului, IQ Aparts Hotel este o alegere ideală atât pentru familiile mai numeroase, cât și pentru un cuplu în căutare de câteva zile de relaxare. Îți sunt puse la dispoziție 20 de apartamente: pentru 6 persoane, pentru 4 sau garsoniere. De asemenea, poți alege să ai priveliște către munte sau către străzile colorate ale Brașovului. 

Apartamentele sunt amenajate modern, complet utilate, pentru o ședere cât mai lipsită de griji. Ca zonă, ai de ales între Bartolomeu, centru sau Drumul Poienii.

Pentru rezervare fără avans, intră aici

  1. Cluj ApartHotel, Cluj-Napoca
Gallery image of this property

Un complex de 4 apartamente într-o clădire construită în 1894, proiectată de către arhitectul Rucska Lajos. O parte dintre tablourile din clădire au fost păstrate și plasate în apartamente, pentru a oferi o experiență inedită fiecărui turist. Fiecare apartament este amenajat într-un stil specific. Primul apartament, Ferdinand, este amenajat în stil modern. Cel de-al doilea, Carol, este decorat în stil clasic-modern, iar ultimele două, Ana și Mihai sunt două apartamente rafinate, perfecte pentru iubitorii de artă și cultură.

Dacă îți dorești ca în experiența ta în Cluj să incluzi și o cazare de neuitat, intră aici și rezervă fără avans!

  1. For you apartments Golden & Silver, Sibiu
Galeria de imagini a proprietăţii

Situat la doar 400 de metri de Piața Mare din Sibiu, For you apartments este o alegere potrivită pentru un city-break în acest oraș. Proprietarii au amenajat locațiile pentru confortul fiecărui vizitator, iar cada cu hidromasaj îți vor asigura relaxarea..

Dacă vrei să explorezi Sibiul de pe bicicletă, află că poți închiria bicicleta gratuit.

Rezervarea o poți face aici, fără avans! 

  1. Apartament Andrea, Cluj-Napoca
Galeria de imagini a proprietăţii

Apartament Andrea este alegerea potrivită dacă ești în căutarea unui apartament chic pe o străduță liniștită din Cluj. Este ideal pentru o familie din 4 persoane. Apartamentul este decorat cu bun gust, în stil eclectic-parizian și conține atât elemente moderne, cât și vintage.

Înainte de a lua la pas orașul, poți savura o cafea în voie și să citești câteva pasaje din cartea preferată în grădina din fața casei.

Pentru rezervare fără avans, intră aici

  1. Yael Luxury Apartments, Bușteni
Galeria de imagini a proprietăţii

Vii în Bușteni și vrei să te cazezi într-un apartament cu vedere către munte? Yael Luxury Apartments îți oferă una dintre cele mai frumoase priveliști, dar și un pat extrem de comod! Complexul este de 14 apartamente, de 2, 3, respectiv 6 persoane. La cerere, poți primi și un pătuț pentru copil. 

Poți rezerva cu restituire 100% la anulare cu cel puțin 48h înainte de sejur -> aici

  1.  Apartament Gothic, Brașov
Galeria de imagini a proprietăţii

Aproape de Piața Sfatului, Apartament Gothic se bucură de o atmosferă primitoare, cu un design aparte. Cele două camere sunt ideale pentru o familie formată din 4 persoane, ce au pornit în explorarea unuia dintre cele mai fermecătoare orașe din Transilvania. 

De aici, poți porni către Turnul Alb, Turnul Negru, poți vizita rapid Muzeul de Istorie și poți savura o înghețată delicioasă lângă fântânile din Piața Sfatului. De știut este faptul că ceaiul și cafeaua sunt din partea casei! 

Poți ajunge la orice oră, deoarece poți intra în apartament cu self check-in.
Poți rezerva fără avans și cu anulare oricând. Vezi mai multe informații -> aici!