10 idei de cazare în Eforie Nord

Chiar dacă august a trecut, vara dă semne că mai poposește, iar temperaturile ridicate ne îndeamnă să pornim într-un sejur relaxant la mare. Îți recomandăm să îți planifici o vacanță relaxantă în Eforie Nord.

Este a doua cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc. Situată la aproximativ 12 km de orașul Constanța, pe ruta de legătură cu orașul Mangalia, Eforie Nord este o stațiune balneară renumită nu numai în țară, ci și în străinătate. Combinarea turismului recreativ cu cel de tratament determină stațiunea să fie deschisă în toate anotimpurile. Centrele de tratament din stațiune atrag în fiecare an un număr mare de turiști, atât români, cât și străini, oferindu-le tratamente moderne folosind factorii naturali din zonă. 

Pe lângă orele petrecute pe plajă, sub razele soarelui sau în mare, stațiunea Eforie Nord oferă și alte posibilități de distracție și relaxare. În stațiune poți găsi terenuri de sport și minigolf, locuri de joacă pentru copii, centre de divertisment, biliard, teatru de vară, piscine și așa mai departe. Fanii sporturilor nautice pot închiria bărci cu vele sau pot lua lecții de scufundări în Europa Yacht Club, primul port privat de agrement din România.

Dacă te gândești să pornești într-o vacanță în Eforie Nord, iată 10 idei de cazare: 

Vila Regency

Vila Regency Eforie Nord

Vila Regency este situată la 7 minute de plajă și te așteaptă într-una dintre cele 25 de camere cochete cu baie proprie, TV și aer condiționat. Vila este marcată cu 3 stele și primește vouchere de vacanță. 

De asemenea, aici există și un spațiu delimitat pentru grătar, dar și o bucătărie complet utilată, unde îți poți practica talentele de bucătar chiar și în vacanță!

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

Hotel Coralis

Hotel Coralis Eforie Nord

Complex Coralis este situat în staţiunea Eforie Nord de la Marea Neagră, la 200 de metri de o plajă de nisip şi la 150 de metri de Lacul Belona. Restaurantul serveşte mâncăruri din bucătăria românească și internaţională. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele de la Complex Coralis au aer condiționat, TV, minibar, podea din lemn şi baie cu articole de toaletă şi uscător de păr.De asemenea, complexul oferă parcare gratuită.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 290 de lei/noapte.

Vila Diandra Eforie Nord

Vila Diandra

Vila Diandra este situată în centrul stațiunii Eforie Nord, la 5 minute de plajă. Aflată la cateva minute de mare, Vila Diandra oferă o ambianță intimă și confortabilă, asigurând relaxare și câteva momente de neuitat la malul mării. Camerele spațioase și luminoase sunt dotate cu televizor, aparat de aer conditionat, balcon și baie proprie cu cabină de duș. În spatele vilei se află o terasă cu grătar și o bucătărie de vară pentru preparate ușoare, mese, umbrele și 2 balansoare, unde te poți relaxa, departe de agitația stațiunii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 161 de lei/cameră.

Vila Asterias

Vila Asterias Eforie Nord

Vila Asterias din Eforie Nord îți pune la dispoziție camere duble, triple și cvadruple într-o vilă cu demisol, parter și 2 etaje. Locația se află la 700 m de faleza (zona Acapulco) și 900 m de centru. Camerele sunt dotate cu pat dublu matrimonial cu saltea ortopedică, TV LCD, frigider, aer condiționat și băi proprii. Camerele de la etaj dispun și de balcon.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 180 de lei/cameră.

Vila Green House 1

Vila Green House 1

Vila Green House 1 reprezintă cea mai bună alegere pentru cei ce sunt în căutarea unui sejur la Malul Mării Negre, fiind amplasată în stațiunea Eforie Nord, la doar 6-7 minute distanță de mers pe jos pana la plaja Acapulco sau Debarcader, aproape de Clinica GRAND și Teatrul de vară, într-o zonă foarte liniștită a stațiunii.

Unitatea oferă cazare în 17 camere cu două sau trei locuri, dotate cu TV, baie proprie, frigider, internet wireless, balcon, aer condiționat. Vei avea la dispoziție și o bucătărie cu acces nelimitat, acces la fier de călcat și masă de călcat, grătar, terasă.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 120 de lei/cameră.

Vila 5

Vila 5 Eforie Nord

Vila este situată la 5 minute de plajă și la 2 minute de cel mai apropiat supermarket. Unitatea de cazare dispune de 9 camere cu baie proprie și TV. Este locația ideală pentru cei care doresc să se cazeze într-un loc ieftin, dar plăcut. Vila 5 este situată în Eforie Nord, la 2.3 km de băile de nămol ale lacului Techirghiol, şi are grădină, parcare privată şi terasă. 

Oaspeții au la dispoziţie o recepție deschisă nonstop, un serviciu de transfer de la/la aeroport, o bucătărie comună și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 90 de lei/cameră.

Hotel Anca

Hotel Anca Eforie Nord

Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Eforie Nord și la doar 50 de metri de nisipul fin al plajei. Întreg complexul este situat la mai puțin de 200 de metri de Băile Reci, baza de balneofizioterapie a stațiunii Eforie Nord.

Complexul dispune de hotel cu o capacitate totală de 45 camere (89 locuri), bar de zi, terasă, masă de billiard, tenis de masă, loc de joacă special amenajat pentru copii, parcare proprie în interiorul unității.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

Casa de oaspeți Grande

Casa Grande reprezintă o unitate de cazare din Eforie Nord ce satisface nevoile și celor mai exigenți turiști. Aceasta este compusă din 35 de camere duble și triple, amenajată cu mult bun gust, mobilată modern și utilată astfel încât să îți asigure maximul de confort.

Îți dorești confort, intimitate, lux și servicii de calitate? Atunci te invităm la Casa Grande din Eforie Nord pentru a profita de toate acestea la tarife extrem de avantajoase! Plaja din apropiere, plaja Debarcader este foarte curată, cu nisip fin și amenajată cu șezlonguri, apa mării fiind mica, crescând treptat, ideală pentru copii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

Vila Elena

Vila Elena Eforie Nord

Vila Elena te întâmpină cu o atmosferă răcoroasă pe timpul zilei, datorită vegetației din curte și cu multă liniște pe timpul nopții. Pentru copii există loc de joacă amenajat. Curtea este imprejmuită, accesul realizându-se cu sistem interfon. În felul acesta copiii se pot juca în voie, însă nu pot ieși singuri din curte.

Unitatea de cazare oferă gratuitate copiilor cu vârste de până la 12 ani, atât la cazare, cât și la micul dejun. Micul dejun, bufet suedez, este compus din produse variate: brânzeturi, iaurturi, mezeluri, cereale, bufet cald, dar cel mai important este faptul că nu lipsesc legumele și fructele proaspete, de sezon. De la micul dejun nu lipsește prăjitura făcută în casa, după rețetă tradițională.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 300 de lei/cameră.

Casa Mea

Casa Mea Eforie Nord

Vila Casa Mea, situată în cartier Peco din Eforie Nord, la aproximativ 500 m de faleza (aprox 5-7 min de mers lejer pe jos), oferă cazare în camere dotate modern, cu TV, frigider și baie proprie. Vila dispune de 1 apartament, 2 camere triple și 5 camere duble confortabile. Ai acces la: bucătărie, piscină supraterană de 20 mp, grătar, living, terasă cu bar.

Pentru cumpărături, ai magazinul Profi la 2 minute de mers cu mașina și Lidl la 4 minute de mers cu mașina.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 230 de lei/cameră.

(i) Articol sponsorizat