10 idei de cazare în Maramureș cu vouchere de vacanță, sub 140 lei/cameră/noapte

Sursă foto: DaLiu/ Shutterstock.com

Zona Maramureșului este una dintre cele mai căutate zone pentru experiența tradiționalul și autenticul de altădată, mai ales pentru cei care vor să se deconecteze de la agitația marilor orașe. Ți-am pregătit o listă cu 10 idei de cazare în Maramureș, care pot fi achitate cu vouchere de vacanță și care costă sub 140 de lei/cameră/noapte.

Pensiunea Agroturistică Raluca, Vadu Izei

Pensiunea este situată în Vadu Izei, construită în stil  arhitectural tradițional, oferă camere cu terasă sau balcon și acces la grădină. Pensiunea Agroturistică Raluca dispune de o bucătărie complet echipată și are 6 camere cu băi proprii ce pot acomoda maximum 15 persoane. Curtea generoasă permite oaspeților să aibă parte de un sejur în mijlocul naturii, departe de tumultul orașului. Sighetu Marmației se află la 7 kilometri de pensiune, iar Cavnic este la 38 de kilometri. Poți rezerva fără avans, cu anulare oricând.

Prețul unei camere duble pornește de la 138 de lei/noapte.

Pensiunea Andreica, Ferești

Recent deschisă, cu finisaje moderne, Pensiunea Andreica din Ferești pune la dispoziție 4 camere cu băi proprii, o bucătărie complet utiliată și o grădină spațioasă. Pensiunea este situată la 6 kilometri de stațiunea Ocna Șugatag, la 12 kilometri de Sighetu Marmației, 14 kilometri de Mănăstirea Bârsana și 25 de kilometri de pârtiile de ski din Cavnic. Pensiunea se află într-un loc liniștit și retras și esteideală pentru un sejur fără stres. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camere de 2 persoane pornește de la 130 de lei/noapte, iar dacă dorești să închiriezi toată pensiunea, prețul este de 520 de lei/noapte pentru 8 persoane.

Casa Ile, Vișeu de Sus

Casa Ile este situată pe marginea râului Vaser, la 2.5 kilometri de gara Mocăniței Vișeu de Sus. Aici ai ocazia să vezi mocănița chiar de la balconul camerei tale. Casa dispune de 6 dormitoare cu 4 băi, o bucătărie complet echipată, living și o curte cu foișor. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

O cameră dublă pornește de la 140 de lei/noapte.

Pensiunea Ioana Lavita, Vadu Izei

Pensiunea oferă camere cu decor tradițional maramureșean, cu podea de lemn și covoare țesute.Pensiunea Ioana Lavita are o grădină unde te poți relaxa, un leagăn, dar și o terasă unde poți face plajă. Pensiunea pune la dispoziție 4 camere cu băi proprii, care pot acomoda până la 10 persoane și locuri de parcare gratuite. Sighetu Marmației se află la doar 7 kilometri de Vadu Izei. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camere duble pornește de la 140 lei/noapte.

Casa Hotea, Ocna Șugatag

Situată la șoseaua principală care face legătura între Baia Mare și Ocna Șugatag, Casa Hotea dispune de 4 dormitoare cu o capacitate de 10 adulți și 2 copii. Stilul tradițional al camerelor te va face să te simți ca atunci când îți petreceai vacanțele la bunici. Întreaga casă poate fi închiriată pentru 10 persoane cu 500 de lei/noapte. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camera duble pornește de la 85 de lei/noapte.

Pensiunea Casa Popan, Sighetu Marmației

Pensiunea este situată în Sighetu Marmației, la drumul principal, aproape de punctele turistice din zonă, cum ar fi Muzeul Satului, Memorialul Cimitirul Vesel Săpânța, Mănăstirea Peri și Bârsana. Pensiunea Casa Popan dispune de 12 camere cu băi proprii și balcon cu vedere spre grădină. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camere duble pornește de la 130 de lei/noapte.

Pensiunea Cris-Mona, Săpânța

Situată la șoseaua principală din Săpânța, Pensiunea Cris-Mona dispune de 16 camere matrimoniale cu băi proprii și terase. Această pensiune îți va oferi sentimentul verilor la curte, sub bolta vitei-de-vie, într-un cadru de tihnă și armonie. Pensiunea pune la dispoziție o parcare păzită, aparatură audio și jocuri de societate, dar și posibilitatea de a veni cu animalul de companie. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând. 

Pentru o cameră dublă poți achita de la 130 de lei/noapte.

Pensiunea Imi, Coltău

Dacă îți dorești să te bucuri de peisajul rural din Coltău, Pensiunea  îți pune la dispoziție 3 camere de oaspeți care pot acomoda până la 7 persoane. Curtea spațioasă îți permite să faci activități în aer liber, iar de la balcon poți admira munții din zonă. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camere duble pornește de la 100 de lei/noapte, iar dacă îți dorești demipensiune vei achita 45 de lei/zi/persoană.

Pensiunea Laleaua Pestrita, Fersig

Situată în mijlocul naturii, la o distanță de 2 kilometri de localitatea Fersig, înconjurată de dealuri, Pensiunea Laleaua Pestrita este o gură de aer proaspăt pentru cei ce o vizitează. În zonă poți admira animale sălbatice precum căprioare, fazani, rațe, iepuri, în mediul lor natural. Mâncarea oferită de gazde este gătită din produse ecologice, în mare parte cultivate în grădina proprie. Pensiunea se află la mai puțin de 20 de kilometri de Baia Mare, unde poți vizita Muzeul Satului, Muzeul de Mineralogie, Muzeul de Istorie, Centrul Vechi al orașului și Piața Cetății cu Turnul lui Ștefan care oferă o priveliște minunată asupra orașului. Dacă îți place să-ți petreci timpul în mijlocul naturii, te poți bucura de pescuit sportiv sau poți face drumeții prin împrejurimi. Poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Prețul unei camere duble pornește de la 138 de lei/noapte cu mic dejun inclus.

Căsuța Măriei, Borșa

Căsuța Măriei este locul ideal pentru relaxare, situată la poalele Munților Rodnei, foarte aproape de zona centrală a orașului Borșa. Pe lângă peisajele oferite de Parcul Național Munții Rodnei, poți face și multe activități, atât vara, cât și iarna. Cascada Cailor, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din zonă, se află la o distanță de 10 kilometri față de unitatea de cazare. Căsuța Măriei are 2 camere, poate acomoda până la maximum 6 persoane și este o cazare pet-friendly.

Prețul căsuței pentru 6 pesroane pornește de la 300 de lei/noapte.