10 oferte de cazare in Bucuresti sub 300 RON/noapte/camera

Cazare in BucurestiDiversitatea ofertelor de cazare din Bucuresti si numarul mare de optiuni lucreaza in favoarea turistilor pe care hotelierii din Capitala incearca sa ii atraga cu oferte cat mai competitive in ceea ce priveste raportul pret-calitate. Fara a cauta prea mult, turistii vor descoperi cel putin 10 oferte de cazare in Bucuresti sub 300 RON/noapte/camera.

1. Phoenicia Apartments Splai 4*

Lantul hotelier Phoenicia se distinge prin atentia pentru detalii, arhitectura moderna a cladirilor si designul modern, minimalist al apartamentelor puse la dispozitie oaspetilor.

Phoenicia Apartments inchiriaza apartamente in sistem self-catering, mobilate si utilate dupa exigentele categoriei de 4 stele in care se incadreaza complexul.

Cele 50 de camere cu o capacitate de 150 de persoane dispun de aer conditionat, televizoare cu ecran plat, baie proprie, balcon si internet gratuit.

Amplasat central, complexul se afla in imediata apropiere a Gradinii Botanice si nu departe de Centrul Vechi sau shopping center-ul Orhideea.

Preturile pornesc de la 288, 65 lei/noapte cu mic dejun inclus.

2. Hotel Armonia 4*

Hotel Armonia isi asteapta oaspetii in centrul Capitalei, la mai putin de jumatate de kilometru de Piata Universitatii.

Pentru a se ridica la standardele europene de calitate reprezentative pentru categoria de 4 stele, hotel Armonia pune mare accent pe detalii precum confortul oaspetilor.

Cele 32 de camere cu o capacitate de cazare de 58 de persoane sunt spatioase, mobilate elegant, impecabile din punct de vedere al curateniei si dotate cu aer conditionat, baie proprie, WI FI gratuit, mini bar si chiar jacuzzi intr-un numar limitat de camere.

Hotelul dispune de restaurant, bar de zi si sala de conferinte cu capacitate de pana la 50 de persoane. Parcarea este gratuita, iar accesul cu animale de companie este permis.

Preturile pornesc de la 266.45 lei cu mic dejun inclus.

3. West Plaza Hotel 3*

West Plaza Hotel a intrat relativ tarziu pe piata hoteliera din Bucuresti, deschizandu-se pentru turisti in anul 2011. Pentru a tine piept cu competitia serioasa dintr-un oras capitala europeana, administratorii hotelului au facut uz de combinatia inspirata dintre clasic si modern, practic si confortabil, adresandu-se in principal categoriei de calatori care tranziteaza orasul sau celor care ajung in Bucuresti in interes de afaceri.

Cele 27 de camere duble cu o capacitate de 54 de persoane sunt concepute pentru a fi extrem de spatioase si luminoase si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, dar si facilitati business precum internetul gratuit si accesul la seif.

Hotelul se afla in imediata apropiere a mall-ului Cotroceni si Terra Park, oferind acces usor catre centrul orasului prin reteaua Metrorex.

Preturi de la 262 lei/camera, cu mic dejun inclus

4. Hotel Dan 3*

Hotel Dan este un alt exemplu de hotel din categoria de 3 stele din Capitala care se mentine in competitia acerba dintre grupurile hoteliere din oras prin intermediul unei oferte care se ridica mult peste standardele categoriei.

O varianta intima si linistita de cazare, cu doar 10 camere si o capacitate de 20 de persoane, hotelul se afla la doar cateva minute cu masina de toate locatiile importante din Bucuresti, inclusiv centrul istoric.

Camerele sunt elegante, amenajate pentru confort si intimitate, dispunand de aer conditionat, internet, baie proprie si balcon.

Preturi de la 260 lei/noapte, cu mic dejun inclus.

5. Trianon Hotel 3*

Hotelul amplasat strategic pentru acces usor la toate obiectivele turistice si punctele de interes din oras combina ofertele de camere Standard si Superior, dar si apartamente renovate si finisate modern ce se prezinta asa cum ar trebui sa se prezinte orice hotel dintr-o capitala europeana: cu atentie la detalii si accent pus pe confort.

Cele 35 de camere cu o capacitate de 70 de persoane dispun de aer conditionat, baie proprie si internet wireless.

Oaspetii hotelului au acces la parcare gratuita, iar restaurantul este recunoscut in zona pentru preparatele de exceptie din bucataria internationala.

Personalul hotelului vorbeste Engleza, Germana, Rusa, Spaniola, Franceza, Italiana, Bulgara si bineinteles Romana.

Preturi de la 253 lei/noapte, cu mic dejun inclus.

6. Hotel The Seasons 4*

In categoria de 4 stele nu se numara multe hoteluri cu oferte sub 300 de lei pe noapte. Hotel The Seasons este unul dintre hotelurile din Capitala care isi respecta clientii prin oferte ce reflecta un excelent raport pret-calitate.

Hotelul asezat in imediata apropiere a aeroportului international, dar si a ambasadei SUA sau a centrului expozitional Romexpo se afla intr-un cartier rezidential dintr-o zona linistita, departe de haosul si aglomeratia din centrul orasului.

Hotel The Seasons este dedicat in principal turistilor care vin in Bucuresti pentru vacanta si relaxare punand la dispozitie un numar de 12 camere cu o capacitate de 35 de locuri de cazare.

Hotelul se distinge prin bunul gust si eleganta optiunilor de design interior, cu detalii in stil florentin si mobilier clasic din lemn masiv. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, bai spatioase, terase proprii, televizoare LCD, DVD player si multa lumina naturala.

Preturi de la 262 lei/noapte, cu mic dejun inclus.

7. Pensiunea Pipera Voluntari

Capitala este un loc al lanturilor hoteliere mari si al aparthotel-urilor unde foarte putine pensiuni reusesc sa se faca remarcate. Pensiunea Pipera Voluntari reuseste sa atraga turistii cu oferte la un excelent raport calitate-pret.

Cele 10 camere cu 24 de locuri de cazare sunt mobilate si utilate la standarde europene, cu aer conditionat, baie proprie, balcoane si interioare moderne aranjate cu mult gust pentru o atmosfera intima si primitoare.

Ca locatie, pensiunea este ideala pentru cei care tranziteaza orasul dar si pentru persoanele care vin in Capitala pentru relaxare si odihna, aflandu-se la distante egale intre aeroportul International Henry Coanda si centrul istoric.

Parcarea este gratuita, iar restaurantul este recunoscut in zona pentru preparatele delicioase.

Preturi de la 250 lei/camera cu mic dejun inclus

8. Visconti Residence 4*

Hotelul deschis in anul 2011 pune accent pe eleganta, confort si servicii de o calitate superioara prin care incearca sa se distinga fata de concurenta. Visconti este un hotel mic dar intim si elegant, aflat la doar 15 minute de centrul Capitalei, intr-o zona linistita.

Cele 9 camere disponibile au o capacitate de 34 de locuri de cazare si sunt dotate si mobilate dupa standarde de 4 stele in tonuri calde, relaxante, cu mobilier de lemn masiv. Camerele dispun de televizoare cu ecran LCD, televiziune prin cablu, internet WiFi, birou si aer conditionat.

Clientii au la dispozitie restaurant si lounge bar.

Preturi de la 249 de lei pe noapte, mic dejun inclus.

9. Volvo Hotel 3*

Unul dintre putinele hoteluri asezate central cu tarife cu adevarat accesibile, Volvo Hotel este recent modernizat si se afla la doar cateva minute de mers pe jos de Centrul Vechi si Parcul Cismigiu.

Datorita locatiei hotelul atrage in mod special turistii veniti in Bucuresti pentru sejururi de relaxare, pentru plimbari lungi si pentru descoperirea Bucurestiului atat pe timp de zi cat si dupa inserat, cand Centrul Vechi devine kilometrul zero al vietii de noapte.

Cele 19 camere cu o capacitate de 40 de persoane combina utilitatea cu confortul, oferind un spatiu de relaxare elegant si modern, perfect atat pentru turistii veniti in scop de agrement cat si pentru turismul de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, Wi Fi, dispun de bai proprii si au vedere catre bulevard.

Preturi de la 244 lei/noapte cu mic dejun inclus.

10. Hotel Herestrau 3*

Hotelul construit in 2004 emuleaza cu mare atentie la detaliu si autenticitate atmosfera Bucurestilor din anii 50, perioada considerata de multi epoca de glorie a Capitalei.

Asezarea intr-una dintre cele mai bune locatii, intr-un cadru pitoresc inconjurat de o oaza de liniste este avantajul principal al hotelului care are foarte multe de oferit.

Cele 38 de camere cu o capacitate de 68 de persoane sunt spatioase, mobilate elegant, cu mult bun gust si dispun de aer conditionat, uscatoare de par, baie proprie, frigider, mini bar, televiziune prin cablu si internet WiFi gratuit.

Exista si optiuni de cazare de tip bungalow pe malul lacului Herestrau.

Preturi de 244 lei/noapte cu mic dejun inclus.

Cauti cazare? Intra aici!