10 pensiuni cu piscină din România unde poți achita cu vouchere de vacanță

Chiar dacă vara pare pe sfârșite, vremea caldă și însorită ne va însoți și în vacanțele din luna septembrie. Cum poți profita mai bine de soare, dacă nu cu o vacanță în care să te relaxezi la piscină? În plus, dacă ți-au rămas vouchere de vacanță, mai jos vei găsi lista noastră cu 10 pensiuni cu piscină din țară unde poți achita cu vouchere sejurul tău.

Dacă îți place să stai în apă cât e ziua de lungă atunci când te afli în vacanță, acestea sunt locurile pe care ar trebui să le iei în considerare. Cauți mai multe opțiuni? Consultă lista noastră completă de pensiuni cu piscină, aici

Pensiunea Felix, Băile Govora

Pensiunea Felix, Băile Govora

Simbol al rafinamentului și al aristocrației, Govora a fost destinația favorită a marilor familii boierești în frunte cu Brătienii. În perioada interbelică, Govora era considerată perla turismului aristocratic românesc. Stațiunea este pe cale să își recapete strălucirea de altădată, într-un spațiu miraculos, dominat de puterea vindecatoare a naturii și a apelor minerale, dezmierdat de lumina soarelui, înconjurat de păduri umbroase care fac din Govora locul cu cel mai curat aer din România.

Pensiunea Felix oferă argumentul rafinamentului și a bunului gust în materie de arhitectură, armonie a spațiului, iar piscina te îndeamnă la relaxare. Este locul ideal de vacanță pentru cei care își doresc să regăsească odihna, viața sănătoasă și spiritul aristocratic.

Casa Diveș Transylvania, Pianu de Sus

Casa Diveș Transylvania, Pianu de Sus

Casa Dives este localizată în Comuna Pianu, un sat de poveste din judeţul Alba, Transilvania, care prinde viaţă prin frumuseţea portului popular şi a meşteşugurilor care s-au păstrat în timp.

Aici, toate camerele sunt decorate în stil tradiţional cu mobilier din lemn masiv şi sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider, minibar, internet Wi-Fi, baie privată, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la pădurea din apropiere.

În plus, te poți bucura de razele generoase ale soarelui la piscină, având la indemână şezlonguri şi umbreluţe, iar dacă ai chef de o plimbare, pădurea de lângă proprietate o să-ti ofere o reală apropiere de natură.

Pensiunea Califarul Alb, Chilia Veche

Pensiunea Califarul Alb, Chilia Veche

Ce spui de un sejur în inima Deltei?

Pescuit, mâncare delicioasă cu specific local, activități în natură, totul într-un mediu sălbatic, dar la condiții de înaltă calitate. Pensiunea dispune de 9 camere duble și 10 băi, iar piscina este locul perfect unde te poți destinde alături de cei dragi. 

Complex Eos, Iași

Complex Eos, Iași

Beneficiind de o locație liniștită, la 900 de metri de intrarea în Iași și la 7 km de Palatul Culturii, Complexul Eos are acces gratuit la Wi-Fi și o piscină sezonieră în aer liber. Eos Pool Bar & Lounge este deschis seara și este perfect pentru a savura un cocktail lângă piscină.

Oferind vedere la grădină, camerele au balcon, TV cu ecran plat și canale prin cablu, aer condiţionat şi baie cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Complexul Eos are foișor, terasă cu facilități de grătar și grădină cu livadă, iar parcarea este gratuită.

Pensiunea Biz, Corund

Pensiunea Biz, Corund

Corund, o localitate renumită din Ținutul Secuiesc, se află la 25 km distanță de Odorheiu Secuiesc și la 18 km de Sovata.

Pensiunea se află în partea vestică a comunei, unde oaspeții pot admira relaxați peisajul pitoresc, aerul curat, liniștea și calmul în zonă. Pensiunea este ideală pentru familiile cu copii, având o grădină de 3500 m2, unde se află o piscină, o zonă de grătar, loc special pentru ceaun, și iazuri cu posibilitate de pescuit.

Pensiunea Valentina, Râmnicu Vâlcea

Pensiunea Valentina, Râmnicu Vâlcea

Pensiunea Valentina este situată în Rm. Vâlcea, la aproximativ 1 km de centrul oraşului, în imediata apropiere a râului Olt. Datorită aşezării geografice avantajoase, li se oferă oaspeţilor numeroase posibilităţi pentru a cunoaşte şi admira frumuseţile şi vestigiile istorice ale împrejurimilor.

Grădina de vară cu piscină îți oferă într-un cadru floral rafinat, printre căderi de apă sugestiv amplasate, posibilitatea de evadare din mediul torid al oraşului.

Pensiunea Giandra Resort, Turda

Pensiunea Giandra Resort, Turda

Pensiunea Giandra se află în Turda, la 2 minute de mers cu mașina de salină, oferind Wi-Fi gratuit, aer condiționat gratuit, grădină cu facilități de grătar gratuite, precum și o piscină în aer liber. Proprietatea pune la dispoziţie gratuit locuri de parcare private. O stație de autobuz se află la 50 m.

Camerele pensiunii Giandra au mobilier plin de culoare, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baia proprie este dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună complet utilată. La numai 50 m se află un magazin și un restaurant.

Pensiunea Charisma, Băile Herculane

Pensiunea Charisma, Băile Herculane

Situată la numai 500 m de intrarea în stațiunea Băile Herculane, Pensiunea Charisma îți oferă liniștea de care ai nevoie pentru petrecerea unui concediu odihnitor și plăcut. Pensiunea Charisma oferă camere cu pat dublu, frigider, TV, grătar, balansoare, loc de joacă pentru copii, piscină în aer liber și parcare păzită.

Pensiunea Nobila, Sălicea

Pensiunea Nobila, Sălicea

Pensiunea Nobila din Sălicea este ideală pentru cei care vor să viziteze Cluj Napoca, dar care doresc să stea în afara orașului, fiind situată la 10 minute cu mașina de centrul orașului.

Pensiunea dispune de 5 camere dotate cu pat dublu matrimonial, cu posibilitatea de paturi suplimentare în fiecare dintre camere, baie proprie cu duș, TV, un living spațios, bucătărie utilată, demisol cu jocuri și biliard. Unitatea de cazare îți pune la dispoziție și o piscină exterioară cu apă caldă (28 de grade), filtrată și dezinfectată periodic.

Pensiunea Anda Lux, Călățele

Pensiunea Anda Lux, Călățele

Pensiunea Anda Lux îți pune la dispoziție 9 camere dispuse în două corpuri de clădire separate. În primul corp de clădire se află la etaj 5 camere, fiecare cu TV, internet si baie proprie, iar la parter regăsești un living, baie de serviciu si bucătărie complet utilată. În corpul doi, la etaj există patru camere, cu TV, baie individuală plus o chicinetă.

La parterul corpului doi se află o piscină cu apă încălzită și saună. La piscină au acces turiști din ambele corpuri de clădire ale Pensiunii Anda Lux (program piscina 10-22, apa 28°). Unitatea mai dispune și de baie la ciubăr, părculeț de copii, terase cu mese și băncuțe, precum și loc de grătar și ceaun.