10 pensiuni situate la maxim 2 ore de București

Pentru că, din când în când, un sejur în afara orașului este ideal pentru a te deconecta de stresul și agitația cotidiană, am pregătit pentru tine o listă cu 10 unități de cazare aflate la aproximativ 2 ore de București. Un astfel de sejur este potrivit mai ales în weekenduri prelungite, când vrei să te deconectezi rapid și să îți încarci bateriile după o săptămână agitată.

Pentru că înțelegem cât de important este să nu ai stresul și oboseala unui drum lung, cazările de mai jos sunt perfecte pentru astfel de sejur. 

Pensiunea Grădina Vlahiia, Snagov

Situată în Snagov, Pensiunea Grădina Vlahiia este locul ideal dacă vrei să te simți ca-n Maramureș, la doar o oră de București.  Pensiunea are o capacitate totală de 36 de persoane și dispune de 18 camere decorate în stil tradițional, perfecte pentru un sejur de relaxant și odihnitor.

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare pune la dispoziție și zonă pentru luat masa în aer liber, zonă de relaxare în grădină, teren de joacă, trambulină și parcare.

Casa din Plai, Provița de Sus

Situată în Provița de Sus, Casa din Plai este o pensiune agroturistică, în zona de deal a Prahovei, aproximativ la 10 kilometri de Municipiul Câmpina și la o oră și jumătate de București. .

Pensiunea dispune de 4 camere, 5 băi și are, în total, o capacitate  de 12 persoane. Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare îți pune la dispoziție și jocuri de societate, biliard, ping pong, coș de baschet și posibilitatea de a închiria biciclete., De asemenea, există și loc de luat masa în grădină, grătar, zonă de relaxare, parcare și zonă de picnic.

Pensiunea Raiul de pe Râu, Moroeni

Situată la poalele munților Bucegi, pe malul râului Ialomița, la doar 18 kilometri de Sinaia, Pensiunea Raiul de pe Râu îți oferă cadrul perfect pentru a scăpa de stres și oboseală și se află la 2 ore de București. .

Unitatea de cazare dispune de 10 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 20 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, pensiunea oferă și grătar, loc de luat masa în aer liber, posibilitatea de a închiria gratuit biciclete, jacuzzi și saună.

Conacul Kosca, Dragodana

Situat pe un deal de unde se poate vedea toată panorama zonei, Conacul Kosca oferă priveliști spectaculoase și o oază de natură numai bune pentru relaxare în afara orașului, la o oră de București..

Unitatea dispune de 6 camere cu 4 băi și are, în total, o capacitate de 12 persoane. Pe terenul proprietății există o livadă de 400 de pomi fructifer, iar conacul dispune și 2 terase exterioare, grătar, zonă de relaxare, ciubăr, teren de joacă și parcare.

Casa Medievală, Curtea de Argeș

Situată în zona de nord a Municipiului Curtea de Argeș, chiar pe Transfăgărășan, Pensiunea Casa Medievală îmbină designul modern cu cel medieval, pentru un sejur deosebit alături de cei dragi, la o oră și 50 de minute de București. .

Unitatea de cazare dispune de 9 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 22 de persoane. Pe lângă facilitățile de bază, pensiunea oferă și grădină, grătar, teren de joacă, trambulină, jocuri de societate, tururi de mers pe jos sau cu bicicleta și parcare păzită.

Pensiunea Arizona, Corbeni

Situată la poalele muntelui Ghițu, la doar 5 km de Cetatea Poenari a lui Vlad Țepeș și la  2 ore de București, , pensiunea Arizona dispune de 10 camere și are, în total, o capacitate de 23 de persoane. 

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare oferă grădină, foișor cu grătar, balansoare și spațiu de relaxare, biliard, tenis de masă, sală de joacă pentru copii și parcare.

Pensiunea Casa Mădălina, Corbeni

Situată în Corbeni, la 2 ore de București, Pensiunea Casa Mădălina dispune de 5 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 10 persoane..

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare dispune de parcare păzită, grădină, loc de relaxare și odihnă, zonă pentru luat masa în aer liber, grătar, jocuri de societate și mobilier de grădină.

Pensiunea Sf. Nicolae, Aluniș

Situată în Aluniș, la 35 de minute de Ploiești, 10 minute de Slănic și la aproximativ o oră jumătate de condus de București, Pensiunea Sf. Nicolae te întâmpină cu voie bună și ospitalitate pentru ca sejurul tău să fie unul relaxant și odihnitor.

Unitatea  de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 14 persoane. Printre facilitățile pe care pensiunea le  oferă se numără și grădină, zonă de relaxare, șemineu în aer liber, trambulină, parcare păzită, echipamente pentru jocuri de exterior, tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, echitație și tratament balnear (contra cost).

Pensiunea Muntele Verde, Slănic

Situată în Slănic, la câteva minute de salină, Pensiunea Muntele Verde este o opțiune ideală dacă vrei un sejur rapid, la munte, înconjurat de natură, la doar o oră și jumătate de București.

Unitatea de cazare dispune de 12 camere, 13 băi și are, în total, o capacitate de 36 de camere. Pensiunea oferă, pe lângă facilitățile de bază, și echipament de joacă pentru exterior, zonă de picnic, jocuri de societate, teren de fotbal și parcare.

Pensiunea Comarnic, Comarnic

Situată în localitatea cu același nume, Pensiunea Comarnic este o adevărată oază de liniște și relaxare, înconjurată de natură, la o oră și 20 de minute de București.. Pensiunea dispune de 6 camere duble și 4 garsoniere dotate cu baie proprie, balcon sau lojă și are, în total, o capacitate de 24 de persoane.

Pe lângă facilitățile de bază, unitatea de cazare dispune de grădină, foișor, teren de joacă, tenis de masă, sală de fitness, grătar și parcare acoperită.