10 unități de cazare cu SPA & Wellness unde să te relaxezi, sub 100 de euro/noapte/cameră

Sursa foto: kudla/Shutterstock.com

Dacă dorești să îți menții stilul de viață sănătos în timp ce ești plecat în vacanță, atunci ești norocos. Din ce în ce mai multe hoteluri și stațiuni au făcut din SPA și wellness o prioritate cu facilități speciale care te vor relaxa total. 

Wellness nu este doar ideea de ”a fi” sau de ”a trăi bine”. Este decizia de a continua activ o viață sănătoasă și plină de satisfacție. Conceptul de „wellness” adună laolaltă mintea, corpul și viața spirituală.

Indiferent dacă ești activ, dacă practici meditația sau mănânci organic, aceste 10 unități de cazare te vor face să uiți de toate deadline-urile de la muncă și de toată agitația de acasă: 

Pensiunea Ana Maria, Băile Felix

Pensiunea Ana Maria Baile Felix

Situata în centrul stațiunii Băile Felix, aproape de ștranduri, piscine, lacul cu nuferi, Pensiunea Ana Maria îți oferă o oportunitate ideală de cazare. Camerele sunt primitoare, curate, liniștite și fiecare dispune de balcon cu vedere spre piscina Hotelului Internațional, un loc ideal pentru odihnă și relaxare.

Pensiunea Ana Maria te invită să te relaxezi, să descoperi natura și binefacerile ei. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 180 de lei/cameră

Vila Chambers’n Charm, Brașov

O vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov, la doar 3 km de centrul istoric.

Chambers’n Charm este un loc premium cu 9 camere spatioase, fiecare decorate după o altă temă, clasificat la 5 stele, creat pentru cei care apreciaza ambianța și serviciile deosebite ale hotelurilor boutique.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 338 de lei/cameră.

Hotel Szeifert, Sovata

Situat în Sovata, la 260 de metri de renumitul Lac Ursu şi chiar pe malul Lacului Negru, Hotelul Szeifert oferă saună, cadă cu hidromasaj şi camere cu acces gratuit la internet WiFi şi prin cablu. Restaurantul proprietăţii serveşte specialităţi locale preparate cu ingrediente proaspete.

Camerele duble şi suitele au podea de lemn, zonă de relaxare, minibar şi cutie de valori. Toate unităţile de cazare au baie cu duş sau cadă, iar unele dintre acestea oferă balcon.

În timpul verii, poți lua masa pe terasa hotelului, iar copiii au la dispoziţie un loc de joacă. Barul Hotelului Szeifert serveşte băuturi revigorante.

La un cost suplimentar, te poți relaxa în zona de wellness, cu programare prealabilă la recepţie. Poți beneficia de o sală de masaj, aparat de vibromasaj, o bicicletă staţionară şi o cameră pentru copii cu jucării. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 440 de lei/cameră.

Pensiunea Biz, Corund

Pensiunea Biz din Corund este ideală pentru familiile cu copii, pentru că are o grădină de 3500 m2, unde se află o terasă, o mini-plajă, grătar și loc special pentru ceaun, terasă în grădină și iazuri, cu posibilitate de pescuit.

Pentru copii: loc de joacă, tobogan, leagăne, trambulină și alte elemente menite să îi distreze pe cei mici. În secția wellness, oaspeții au la dispoziție saună finlandeză, cadă cu apă sărată și bandă de alergare multifuncțională.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 290 de lei/cameră.

Hotel Atrium Mountain View, Predeal

Hotelul Atrium Mountain View, așezat la poalele munților Bucegi, lângă pârtia de schi, dispune de 19 camere, cu o capacitate pentru 58 de turiști. Hotelul are o zonă de restaurant, sală de fitness, saună, jacuzzi, curte exterioară, dar și o terasă exterioară, unde turiștii pot savura un cocktail, pe un fundal de susur de râu.

Cu o echipă ce are o experiență vastă în domeniul ospitalității și care respectă extrem de mult siguranța turiștilor, dar și a partenerilor săi, hotelul îți va pune la dispoziție cele mai înalte servicii

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 233 de lei/cameră.

Hotel Târnava, Odorheiu Secuiesc

Hotelul Târnava*** îşi aşteaptă clienţii cu 73 de camere, având o capacitate totală de 145 de locuri. Camerele mobilate cu mult gust, cu o ambianţă plăcută sunt echipate cu telefon fix (naţional şi internaţional), internet, minibar și televizor. 

Hotelul oferă camere special amenajate pentru nefumători şi pentru cei sosiţi în compania copiilor. 

Centrul de agrement îți oferă o varietate amplă de servicii pentru destinderea ta. Bucură-te de  senzaţia revigorantă a saunei, masajului şi al jacuzzi-ului! 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 193 de lei/cameră.

Hotel Aqua Thermal Spa & Relax, Băile 1 Mai

Hotelul AQUA îți pune la dispoziție personal calificat și servicii de care poți beneficia în timpul vacanței. Efectul benefic al apelor termale din stațiune a fost descoperit acum câteva decenii. Primele tratamente care se făceau erau cu nămolul extras de pe fundul albiei paraului Peta și din jurul izvoarelor termale.

Acesta era aplicat direct pe părțile dureroase ale corpului și așa s-a descoperit efectul de vindecare și ameliorare a bolilor reumatice. În plus, la Hotel AQUA vei găsi tratamente SPA (Salute Per Aqua) care te vor ajuta să-ți redobândești starea de bine și echilibrul.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 320 de lei/cameră.

Iată alte opțiuni de cazare cu SPA & Wellness:

  1. Puflene Resort, Murighiol
  2. Unirea Hotel & Spa, Iași
  3. Pensiunea Mofeta, Sântimbru-Băi