10 unități de cazare de unde poți închiria bărci pentru plimbări în natură

Villa Rustica Gornea

Ai vrut mereu să te plimbi cu barca în vacanță, însă ți se pare prea costisitor să îți iei propria barcă? Poate că ai dorit întotdeauna să oprești pe o plajă retrasă pentru a privi apusul soarelui sau să te trezești la sunetul apei care susură ușor.

Iată 10 unități de cazare de unde poți închiria o barcă: 

  1. Casa Class, Colibița
Casa Class Colibita

Casa Class Colibița este o unitate de cazare în sistem self-catering, situată la 100 de metri de Lacul Colibița. Aceasta are o grădină cu suprafața de 3000 m² cu, terasă și facilităţi de grătar.

Fiecare dormitor are TV prin satelit şi Wi-Fi gratuit. Casa Class Colibița cuprinde 5 camere, (2 apartamente cu 2 camere și o cameră la parter cu baie proprie). Această casă de vacanţă are living cu zonă de luat masa, TV prin satelit, sistem audio şi diverse jocuri, printre care şah și rummy. Bucătăria este utilată complet cu aragaz cu cuptor, cuptor microunde, friteuză, prăjitor pâine, frigidere, veselă și tacâmuri, automat cafea.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră

  1. Vila 2 Complex Turistic Comoara Istrului, Țigănași

Pădurea și grădina adăpostesc păsările protejate din rezervația Blahnița, dar și câteva țestoase leneșe și cate o vulpe curioasă. Aici găsești în apropiere unele dintre cele mai bune crame şi podgorii de tradiţie din România: Oprişor, Vinarte Stârmina, Domeniile Vânju Mare și Oreviţa Mare.

Târgurile agricultorilor locali au loc în fiecare vineri şi sâmbătă în imediata vecinătate, cu produse proaspete Bio: fructe, legume, branză și miere. În plus, te poți plimba cu barca și poți face pescuit direct din Dunăre.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 693 de lei/vilă/6 persoane.

  1. Vila Matei, Băile Herculane
Vila Matei Baile Herculane

Cele 6 spații de cazare ale vilei sunt repartizate pe două etaje și sunt structurate astfel:

La primul nivel dinspre strada spre lac se află un apartament mare, apartamentul King alcătuit dintr-un hol cu o canapea de o persoană, un spațiu de relaxare cu o măsuță și două fotolii și spațiu de servit masa, dormitor cu pat dublu, living cu un colțar extensibil și o canapea extensibilă și baie. 

De asemenea, o cameră dublă care are un hol, dormitor cu pat dublu și baie, ambele camere dispun de o terasă spațioasă cu vedere la lac.

În grădină se află o bucătărie de vară utilată cu tot ce e necesar pentru gătit și servit masa, piscină, șezlonguri, 2 grătare, chioșcuri, spațiu verde, un mic heleșteu cu peste, 2 balansoare, o toaletă și un duș pentru piscine, acces pe trepte spre lac unde se află un ponton și două barcute.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră

  1. Eros Beach Resort, Năvodari
Eros Beach Resort, Năvodari

Resortul dispune de plajă proprie cu zonă de beach bar, parcare supravegheată video, camere elegant amenajate, plus o serie de alte facilități.

Inaugurat în anul 2020, Eros Beach Resort este poziționat la malul Mării Negre, la numai 90 metri distanță de plajă, iar ca sejurul să fie complet plaja are amenajat un centru închirieri jetski, plimbare cu banana, plimbare cu Gonflabil Jobe Anura și o zonă de beach bar, unde te poți bucura din plin de cele mai aromate cocktailuri și băuturi răcoritoare.

Eros Beach Resort dispune de 15 camere duble (24 mp) cu pat matrimonial, 2 camere triple (30 mp) cu pat matrimonial și canapea extensibilă pentru 2 copii, modern amenajate și terasa inchisă/deschisă pentru servirea micului dejun, la etajul 1.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 269 de lei/cameră

  1. Pensiunea Uni-Kom, Lacul Roșu
Pensiunea Uni-Kom, Lacul Roșu

Cabana este situata la 16 Km de Lacul Rosu în direcția Municipiul Gheorgheni.

Într-un loc linistit printre munti, dar nu departe de orașul Gheorgheni (jud. Harghita) în direcția stațiunii montană Lacu Roșu, pe lângă DN12C se află un cămin care așteaptă pe cei dornici să se odihnească, să se recreeze într-un concediu ori sfârșit de săptămână.

Aceasta cabană are capacitatea de a găzdui 8 oameni cu tot confortul existent. Cabana are 2 băi, bucătărie utilată, living, televizor. La curte există o sobă utilată pentru grătar.

Cabana este dotată cu centrală termică și un șemineu la care, desigur este asigurat și lemnul necesar.

De aici vă puteți deplasa cu ușurință la salina Praid, la stațiunea balneoclimaterica Sovata, la renumita stațiune Borsec sau Tușnad.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 656 de lei/întreaga cabană

  1. Hotel Plutitor Sf. Constantin, Sulina

Hotelul Plutitor Carpatia este o locație ce îți oferă servicii de calitate cu un personal deosebit, fiind ales ca locație pentru filmări, pescuit și plimbări pe canalele Deltei Dunării. Hotelul este situat în Delta Dunării, la Sulina și te așteaptă în orice anotimp pentru a petrece clipe de neuitat.

Hotelul are 23 locuri de cazare repartizate astfel: două apartamente cu 3 respectiv 4 locuri, 8 camere duble cu grupuri sanitare proprii și aer conditionat, un restaurant de 100 de locuri cu specific pescăresc.

De asemenea, poți beneficia de șalupă – navă de plimbări și croazieră amenajata deosebit ce poate fi folosită pentru plimbări, excursii, pescuit, fotografiat;

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 240 lei/cameră.

  1. Hotel Plutitor Delta Ways, Sfântu Gheorghe
Hotel Plutitor Delta Ways, Sfântu Gheorghe

Hotelul dispune de toate facilitățile de confort necesare: aer condiționat, TV, camere cu grup sanitar propriu, restaurant, punte de plajă. Terasa hotelului îți stă la dispoziție pentru seri de neuitat.

Camerele sunt tip cabine de vapor, au o suprafață de aproximativ 8mp (3/2m camera și 1/2m baia).

Hotelul dispune de restaurant cu meniu tradițional alcătuit din specialități din pește autohton din Dunăre sau Marea Neagră. Rețetele sunt pregătite de bucătarul local având secretele de la bunici.

La cerere se pot oferi și meniuri fără peste sau meniuri premium. De asemenea, de la barul hotelului se pot servi o gamă largă de băuturi la preț accesibil.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 200 lei/cameră.

  1. Casa de oaspeți Piposz, Făgețel
Casa de oaspeți Piposz, Făgețel

Înconjurată de păşuni şi păduri, lângă stâna tradiţională de oi, pârâu şi lac pentru pescuit păstrăvi, se află casa de oaspeți Piposz: pensiunea şi căsuţele de vacanţă oferind confortul maxim pentru vizitatori.

Valea Ghimeşului este locul ideal pentru odihnă şi relaxare, departe de aglomeraţia oraşului.

Pensiunea cu cele 10 camere şi în total cu o capacitate de 35 de locuri are confortul şi dotările necesare pentru a satisface exigențele atât ale cuplurilor cât şi ale familiilor sau grupurilor de prieteni.

Cele 6 căsuţe din lemn aşteaptă vizitatorii care doresc să petreacă seara aproape de natura înconjurătoare în intimitatea camerelor pentru 2 persoane. Pentru ei baia şi wc se află într-o clădire separată.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 240 lei/cameră.

  1. Vila Rustica, Gornea
Vila Rustica, Gornea

Oferind grătar și terasă, Villa Rustica se află în Gornea. Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății. Camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, camerele includ baie privată.

Zona este apreciată de amatorii de pescuit și drumeții, care vin aici să exploreze frumusețea zonei, indiferent de anotimp. Vila Rustica din Gornea te așteaptă cu bucate alese, dar și cu o atmosferă intimă, care te invită la relaxare.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 lei/cameră.

  1. Complex Danube Village, Gornea
Complex Danube Village, Gornea

La Danube Village, aerul proaspăt îți va curăța gândurile, încă de la începutul vacanței, iar aventura, confortul și relaxarea îți vor oferi o experiență inedită.

Exista posibilitatea închirierii de ambarcațiuni pe cont propriu sau a rezervării unei excursii cu barca pe Dunăre, toate direct de la pontonul unității de cazare.

Totodată există posibilitatea de a organiza excursii off-road la obiectivele din zonă sau organizarea contracost a unei degustări a produselor tradiționale direct de la ferma proprie. Alegerea îți aparține!

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 210 lei/cameră.