10 unități de cazare din România cu piscină sub 150 lei/noapte/cameră

Vremea călduroasă te îndeamnă să faci plajă și să stai tolănit la soare, însă știm că ai nevoie să te răcorești după o sesiune de bronz. Ți-am pregătit o listă cu 10 unități de cazare din România care oferă piscină interioară sau exterioară, iar prețul pentru o noapte de cazare este sub 150 lei/noapte/cameră.

Vilele Superski, Cavnic

Aproape de natură, cele 4 vile de la Cavnic oferă un mediu plăcut și liniștit pentru zilele călduroase de vară. Vilele dispun de grădini și zone de relaxare, au 15 camere în total cu băi proprii. Accesul la piscina exterioară este inclus în prețul cazării.

Prețul unei camere de 2 persoane pornește de la 100 lei/noapte și poți achita cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/vilele-superski

Pensiunea Zaragoza, Șercaia

Situată în județul Brașov, Pensiunea Zaragoza se află în Șercaia și oferă 13 camere cu baie privată. Pensiunea pune la dispoziția musafirilor o terasă, dar și o curte generoasă și spațioasă pentru activități în aer liber.

Prețul unei camere de 2 persoane pornește de la 120 lei/noapte, iar rezervarea se poate face fără avans, cu anulare oricând și posibilitatea de a achita cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/pensiunea-zaragoza

Pensiunea Lăcrămioara, Săcel

Situată în Maramureșul istoric, în localitatea Săcel, departe de urbanism și agitație, Pensiunea Lăcrămioara oferă musafirilor confort și intimitate pentru un sejur liniștit. Pensiunea dispune de apartamente cu camere single sau duble, restaurant, sală de evenimente și două terase în aer liber. Pentru cei cărora le place să meargă cu cortul, Pensiunea oferă și posibilitatea de a campa. Preparatele cu specific tradițional sunt gătite cu produse din fermele din zonă, pentru a asigura autenticitatea preparatelor tradițional românești.

Prețul unei camere twin pornește de la 140 lei/noapte cu wellness inclus. Rezervarea poate fi anulată gratuit cu 10 zile înainte de check-in și poate fi achitată cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/pensiunea-lacramioara

Vila Aproape de Mare, Costinești

Cu o piscină de 20 de metri lungime și aproape de malul mării, la doar 50 de metri, Vila Aproape de Mare din Costinești oferă cazare în camere duble cu băi proprii, iar camerele de la etajele superioare au vedere spre mare. Accesul la piscină este gratuit pentru turiștii vilei, iar rezervarea unui șezlong cu saltea costă 10 lei/zi.

Prețul unei camere pentru 2 persoane pornește de la 129 lei/noapte și poți rezerva aici: https://travelminit.ro/vila-aproapedemare

Pensiunea Gabriella, Vălenii de Mureș

Pensiunea se află la 15 kilometri de orașul Reghin, 50 de kilometri de Târgu Mureș, Sovata și Toplița și 100 de kilometri de Lacu Roșu, ceea ce oferă o paletă variată de atracții turistice și activități în zonă. Pensiunea Gabriella oferă 10 camere cu 7 băi, o bucătărie complet utilată și un teren de sport. În apropierea pensiunii se află un pârâu, unde te poți relaxa și poți asculta cursul apei. Piscina se află în interior, perfectă pentru zilele răcoroase și înnorate de vară.

Prețul unei camere pentru 2 persoane cu baie comună pornește de la 80 de lei/noapte, iar dacă îți dorești pensiune completă tariful este de 85 de lei/persoană/zi.

Rezervă fără avans cu anulare oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-gabriella

Centrul Montan de Agrement La Vâltoare, Bran

Complexul este situtat în apropierea Castelului Bran, la aproximativ 500 de metri, și are 3 vile, cu 40 de camere cu băi proprii, 4 apartamente și un restaurant tradițional cu 200 de locuri. În spatele complexului se află o grădină spațioasă cu pomi fructiferi, unde se pot organiza evenimente în aer liber. În cadrul complexului se găsește un atelier de prelucrat lâna de oaie din care se fac pulovere, covoare și cuverturi. Zona este potrivită pentru drumeții la Peștera Dâmbovicioara, Cetatea Râșnov, Zărnești și pentru a vizita aracțiile turistice din zonă.

Prețul unei camere pentru 3 persoane pornește de la 140 de lei/noapte, iar rezervarea poate fi făcută cu 30% avans și anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/centrul-montan-bran

Pensiunea Alex, Răchițele

Pensiunea Alex este situată în Răchițele, județul Cluj, și oferă cazare în 2 apartamente și camere cu 2 și 3 paturi cu băi proprii. Zona este liniștită, aproape de pădure, perfectă pentru plimbări lungi și pentru relaxare.

Prețul unei camere pentru 2 persoane cu pat matrimonial pornește de la 130 de lei/noapte, iar rezervarea poate fi făcută fără avans, cu anulare oricând și cu posibilitatea achitării cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/pensiunea-alex

Cabana Oasis Rural, Țigău

La marginea satului Țigău din județul Bistrița Năsăud, Cabana Oasis Rural, este un loc ideal pentru relaxare, situată în mijlocul naturii. Cabana oferă o terasă spațioasă și spațiu de joacă pentru copii într-o curte generoasă și spațioasă, dar și o piscină exterioară cu șezlonguri. Satul Țigău se află la 20 kilometri de orașul Bistrița, 17 kilometri de Stațiunea Balneară Figa, 3 kilometri de crama Lechința, 8 kilometri de parcul dendrologic Arcalia, respectiv 14 kilometri de Băile Sărate Sărățel.

Prețul unei camere triple pornește de la 130 de lei/noapte, iar rezervarea poate fi făcută fără avans, cu anulare oricând și cu posibilitatea achitării cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/cabana-oasis

Vila Silva, Hațeg

La doar 10 minute de mers pe jos până în centrul Hațegului, Vila Silva se bucură de o localizare ideală într-un cartier liniștit. Ridicată pe două nivele, una dintre cele mai noi pensiuni din Hațeg și printre singurele cu piscină, curte și terasă proprii. Vila oferă acces la o bucătărie complet echipată, dar puteți opta și pentru varianta de cazare cu mic dejun inclus. De asemenea, poți face grătar în locurile destinate din curte. În zonă poți merge spre Prislop, spre Retezat, spre biserica de la Densus sau spre ruinele romane de la Sarmisegetuza.

Prețul pentru o cameră dublă pornește de la 100 lei/noapte. Rezervă fără avans cu anulare oricând: https://travelminit.ro/vila-silva

Pensiunea Zetevar, Sub Cetate

Dacă stresul cotidian şi trepidaţia specifică aglomerărilor urbane au devenit apăsătoare, dacă aerul poluat de prea multă civilizaţie contemporană a devenit sufocant, dacă îți este dor de liniştea şi frumuseţile naturii sălbatice, de răcoarea munţilor, de semeţia crestelor şi de mirosul de cetină, de apa rece a izvoarelor aducătoare de bună dispoziţie şi de sănătate, nu ezita să mergi la Pensiunea Zetevar pentru a-ți petrece câteva zile în zonă. Situată într-una dintre cele mai pitoreşti zone ale judeţului Harghita, în apropierea pârâului Desag, la circa 17 kilometri de municipiul Odorheiu Secuiesc, nu departe de oraş şi totuşi în liniştea deplină caracteristică peisajului montan de o rară frumuseţe, pensiunea îmbină în mod fericit şi într-o manieră deosebită clasicul şi tradiţia locului cu modernul.

Curtea foarte mare oferă copiilor posibilitatea de a zburda în deplină siguranţă şi de a practica o mulţime de jocuri în aer liber. În imediata vecinătate a pensiunii se află un teren de sport/fotbal acoperit cu gazon o piscină, care stă la dispoziţia celor care vor să relaxeze făcând mişcare: un meci de fotbal, jogging, badminton şi multe altele.

Cele 52 de locuri de cazare sunt repartizate în camere cu 2 paturi, amenajate într-un mod aparte. Fiecare corp de clădire beneficiează de un living spaţios dotat cu o bucătărie utilată la cele mai moderne standarde şi un şemineu pentru seri romantice. Fiecărei camere aparţine o baie proprie în care apa rece şi caldă este asigurată non stop.

Prețul unei camere pentru 2 persoane pornește de la 145 lei/noapte. Rezervă fără avans cu anulare oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-zetevar