10 unitati de cazare din Romania perfecte pentru o vacanta cu cei mici

Anul acesta de 1 iunie copii si adultii se vor bucura deopotriva de o mini-vacanta de cinci zile. Vacanta care poate fi sarbatorita cel mai bine cu o escapada relaxanta intr-una dintre zonele superbe ale tarii. Fie ca alegerea facuta te poarta departe de casa sau la doar cativa zeci de kilometri de ea, gasirea unei unitati de cazare potrivita nevoilor celor mici este intotdeauna o aventura.

In functie de varsta celor mici, hotelul sau pensiunea cu pricina trebuie sa aiba cel putin un loc special amenajat in care copiii sa se distreze, scaune speciale pentru a servi masa alaturi de parinti, piscina cu o inaltime redusa si multe alte lucruri care ii sunt necesare celui mic. Desi ai fi tentat sa crezi ca aceasta aventura va fi o cautare interminabila ce va avea un rezultat nesatisfacator, echipa HotelGuru.ro iti sare in ajutor si iti prezinta 10 unitati de cazare numai bune pentru o vacanta cu cei mici.

1.Castel Haller, Ogra

Locatia splendida din judetul Mures te va face sa o indragesti inca din primele clipe. Castelul a fost construit intre secolele  XVI-XVII si adaposteste 13 camere cu 34 de locuri, un restaurant, un centru wellness, o sauna, o piscina interioara pentru adulti si una pentru copii si o cabina de sare. Bucura-te de serviciile oferite in cadrul centrului wellness si rasfata-te cu tratamentele naturiste. In privinta copiilor nu trebuie sa iti faci nicio grija, nici ei nu se vor plictisi la castel. Vor fi permanent ocupati cu jocurile din sala de joaca sau cu piscina special amenajata pentru juniori.

  • Pret: 240 de ron/o noapte/camera dubla(se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezervari poti face aici!

2.Pensiunea La Broscuta, Campia Turzii

Pensiunea La Broscuta din Campia Turzii este locul ideal in care se pot distra atat cei mici cat si cei mari. Dupa doua-trei ture de piscina, iubitorii de activitati sportive isi pot etala abilitatile pe terenurile special amenajate. Cei mici au ocazia sa intre in contact cu cat mai multe sporturi si poate chiar sa isi descopere o noua pasiune.

  • Pret: 110 de ron/o noapte/camera cvadrupla
  • Rezervari poti face aici!

3. Pensiunea Roxana, Intorsura Buzaului

Daca visezi la o vacanta intr-un cadru pitoresc, unde sa te incarci cu energie care sa-ti ajunga tot anul, iti recomandam Intorsura Buzaului. Admira peisajele superbe si bucura-te de aerul curat si nepoluat intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara.

Pensiunea Roxana este locul perfect in care sa iti petreci zilele de vacanta. In timp ce copiii se distreaza pe terenul special amenajat, cei mai se pot relaxa in mijlocul naturii pe balansoarele din curtea pensiunii.

  • Pret: 120 de ron/o noapte/camera dubla (se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezervari poti face aici!

4. Septimia Resort Hotel Wellness&Spa, Odorheiu Secuiesc

Complexul Septimia este situat la poalele muntilor Harghita si reprezinta alegerea ideala pentru relaxare intr-un cadru natural. Pe langa facilitatile oferite oaspetilor adulti, Complexul Septimia dispune de piscina pentru copii, scaune de masa pentru cei mici, patuturi si un teren de joaca.

  • Pret: 300 de ron/o noapte/camera dubla (se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezervari poti face aici!

5. BIO Boutique Hotel Club, Busteni

Ti-ai format deja gasca si sunteti pusi pe fapte mari, dar va faceti griji pentru cei mici? Nicio grija! La complexul BIO Boutique din Busteni puteti inchiria o vila numai pentru voi, iar cei mici se pot distra pe terenul de joaca sub supravegherea unui babysitter. Bucura-te de linistea Carpatilor si profita la maximum de aceasta mini-vacanta!

  • Pret: 588 de ron/o noapte/vila – 2 persoane  (cu capacitate maxima de 6 persoane)
  • Rezervari poti face aici!

6. Casa Vlasia, Snagov

Pentru bucurestenii care nu-si doresc sa plece prea departe de casa exista numeroase locuri aflate prin apropierea capitalei care merita vizitate. Unul dintre locurile despre care vorbim este localitatea Snagov, cunoscuta pentru lacul omonim. Daca ai drum prin Snagov sau pur si simplu vrei sa te relaxezi impreuna cu familia in zona iti recomandam pensiunea Casa Vlasia. Cei mici pot explora imprejurimile pe bicicleta, se pot aventura in apele piscinei sau se pot relaxa pe terenul de joaca.

  • Pret: 251 de ron/o noapte/camera dubla (se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezervari poti face aici!

7. Pensiunea RosenVille, Rasnov

Situata intr-una dintre zonele linistite ale orasului, pensiunea RosenVille din Rasnov te intampina 10 camere modern mobilate, teren de sport, piscina pentru copii si teren de joaca. Relaxeaza-te intr-o zona montana spectaculoasa, viziteaza cetatea din oras si bucura-te de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

  • Pret: 120 de ron/o noapte/camera dubla
  • Rezervari poti face aici!

8. Pensiunea Aristocratis, Targu Neamt

Primul complex turistic de 4 stele din zona orasului Targu Neamt isi deschide portile pentru toti calatorii dornici de relaxare. Daca vrei sa ai parte de un sejur linistit intr-o zona ferita de toata agitatia marilor orase, iti recomandam sa te indrepti catre Pensiunea Aristocratis. Cei mici vor fi incantati de piscina si terenul de joaca, iar tu te poti relaxa la masaj, sauna sau piscina.

  • Pret: 182 de ron/o noapte/camera dubla
  • Rezervari poti face aici!

9. Casa Butnarului, Geoagiu de Sus

Daca esti iubitor de natura, iar florile si munti te fac sa te simti ca acasa, atunci locul tau e la pensiunea Casa Butnarului. Simpla, primitoare si plina veselie, Casa Butnarului pune la dispozitia oaspetilor 18 locuri de cazare. Cei mici se pot distra sarind pe trambulina, jucandu-se pe terenul special amenajat sau descoperind frumusetile naturii din jurul pensiunii.

  • Pret: 100 de ron/o noapte/camera dubla
  • Rezervari poti face aici!

10. Pensiunea Bassen, Bazna

Pensiunea in still german din statiunea Bazna este un loc ideal pentru vacantele cu cei mici. An de an aici se organizeaza tabere scolare, activitati de teambuilding si numeroase evenimente. Pentru cei mici distractia e in toi la Bazna, unde se pot plimba cu bicicletele, se pot relaxa in piscina sau pot pleca in drumetii alaturi de adulti.

  • Pret: 160 de ron/o noapte/camera twin (se poate solicita pat suplimentar)
  • Rezervari poti face aici!

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 1-2 iunie 2017 si sunt valabile astazi, 29 mai 2017.