10 unități de cazare pe litoral sub 100 de euro/2 nopți/cameră

Sursa foto: Mihai_Andritoiu/Shutterstock.com

Ai numărat zilele până la vacanță? Acum că ne bucurăm de temperaturi ridicate, e momentul să ne gândim la un concediu de relaxare! Stațiunile românești de la malul Mării Negre se întind de-a lungul a 245 kilometri de litoral. Cum prețurile la cazare din stațiunile de pe litoral pot ajunge destul de costisitoare pe timpul verii, noi îți sărim în ajutor cu o listă cu 10 unități de cazare sub 100 de euro/2 nopți. Iată care sunt acestea: 

Hotel Agora, Neptun

A bed or beds in a room at Hotel Agora

Agora Hotel, cunoscut în trecut sub denumirea de Hotel ROMANȚA, și-a redeschis porțile după ce a beneficiat la începutul anului 2019 de ample procese de renovare și modernizare.

Este poziționat la 200 metri distanță de zona centrala a stațiunii Neptun, în imediata apropiere a numeroase restaurante, terase și magazine, fiind dotat cu toate facilitățile necesare unei șederi cât mai plăcute, la 500 metri de plaja “ La Steaguri ” și 250 metri de gară. Hotelul dispune de 270 spații de cazare cu balcon, care se împart în 49 apartamente, 123 camere matrimoniale și 98 camere twin.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 120 de lei de persoană/noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Pensiunea Mioara, 2 Mai 

Pensiunea Mioara este situată în centrul localității 2 mai, lângă tabăra de copii, foarte aproape de plajă.

Pensiunea dispune de 12 camere triple, cu baie proprie, frumos mobilate și dotate corespunzător clasificării de 3 margarete. Camerele sunt spațioase și au în dotare un pat matrimonial și un pat de o persoană pentru copil. În plus, beneficiezi de frigider, televizor și internet wireless.

Curtea este mare și există amenajat un loc de joacă pentru copii, precum și o terasă în aer liber pentru servirea mesei, parcare pentru mașini și spații verzi. Bucătăria este bine dotată și utilată profesional.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 100 de lei de persoană/noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Pensiunea Iubesc Marea, Costinești

The swimming pool at or close to Pensiunea Iubesc Marea

Pensiunea este situată în zona de vile cea mai populară din Costinești și se află foarte aproape de aproape de faleză, la doar 40 de metri. Piscina complexului este printre cele mai mari din stațiune, având o lungime de 20 de metri. Piscina este concepută astfel încât să aibă atât zone însorite, cât și zone la umbră.

Cazarea se face în camere duble mari, cu baie proprie, fiecare cameră avand cel puțin 1 balcon. Dacă vii la pensiunea Iubesc Marea, ai acces la biliard, tenis de masa, peste 1000 de filme pe DVD, dar și loc de joacă pentru copii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 57 de lei de persoană/noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Hotel Grand, Eforie Nord 

Grand Hotel dispune de 37 camere duble, 8 camere triple, 3 apartamente și 2 duplexuri, fiind o unitate de cazare ideală pentru familiile aflate în căutarea a câteva zile de relaxare pe litoral.  Aici te bucuri de un restaurant de 3 stele cu terasă, jacuzzi, salon cosmetică, masaj (contra cost), parcare gratuită, dar și piscină acoperită.

În plus, în cadrul Sanatoriului Grand (aflat lângă hotel) se pot trata: afecțiuni ale aparatului respirator, locomotor, dermatologice, ginecologice.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 75/persoană de lei pe noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Complex Hotel Poienița, Costinești

Poienița pune la dispoziție un restaurant și este situat în Costinești, la 20 de metri de mare. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon. Hotelul dispune de 74 de camere care pot găzdui până la 200 de persoane. 

La hotel există o recepție cu program nonstop și o grădină unde te poți relaxa după o zi activă la plajă. Dacă sosești înainte de ora de check-in îți poți lăsa bagajele la hotel și ai la dispoziţie facilități unde te poți schimba pentru plajă. Proprietatea oferă și o parcare gratuită.

Se poate lua masa la restaurantul tip bufet cu autoservire al proprietății sau la un restaurant rustic cu terasă, care servește preparate culinare tradiționale și internaționale.

La 800 de metri se află un parc de distracții.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 100 de lei/persoană pe noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Hotel Florentina, Constanța

A bed or beds in a room at Hotel Florentina

Hotelul Florentina se află la doar 500 de metri de gara din Constanţa şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Portul Tomis este situat la 4 km, iar autobuzul public spre plaja Modern are staţie chiar vizavi.

Toate camerele au baie privată cu cabină de duş. Ferestrele sunt izolate fonic şi au plase de ţânţari. Toate camerele includ TV prin cablu şi telefon.

La doar câţiva metri peste drum, oaspeţii pot folosi linia 48 de autobuz urban spre plaja Modern şi linia 310 spre Mamaia. Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, cu celebru său Delfinariu, se află la numai 3,8 km.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 85 de lei de persoană/noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Vila Diamond, Saturn

The building in which the guest house is located

Vila Diamond este situată aproape de malul mării, la doar 50 de metri și este îmbinarea perfectă între lux, confort și relaxare. Este situată pe strada principala a statiunii Saturn, lângă Hotel Cleopatra și bazarul statiunii.

Vila are o capacitate de 23 camere matrimoniale, dintre care 11 sunt camere cu balcon și 2 camere triple nu au balcon. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, baie proprie, uscător pentru păr, mobilier modern, minibar, internet wireless, plase de țânțari la geamul camerei sau la ușa de balcon și la baie.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 103 lei de persoană/noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Vila Enki, Eforie Nord

A bed or beds in a room at ENKI

Situată la doar 50 de metri de plaja Debarcader, Vila Enki din Eforie Nord te așteaptă cu 12 camere și 10 băi amenajate modern, pentru confortul și relaxarea ta pe litoralul Mării Negre. 

Clădirea a fost construită în 1929, iar design-ul exterior a fost prezervat pentru un efect plăcut. Pentru efectuarea rezervării nu este necesar avanul. Suma totală se achită la cazare.

În plus, dacă te răzgândești, poți face anulare gratuită cu 30 de zile înainte de sosire.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 80 de lei/persoană pe noapte.

Pentru rezervare, intră aici

Hotel Opal, Jupiter

Un pat sau paturi într-o cameră la Hotel Opal

Dotate cu aer condiţionat şi frigider, toate camerele de la Hotel Opal au baie cu duş şi cadă. Suita oferă vedere la mare şi o cameră de zi cu canapea. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele. Se poate folosi terenul de tenis pentru un cost suplimentar şi există un loc de joacă pentru copii. Plajă poți face atât în grădină, cât și pe terasă.

La cerere, este disponibil un serviciu de transfer. Mangalia este situată la 7 km, iar Constanţa se află la mai puţin de 35 de minute de mers cu maşina. Proprietatea asigură parcare gratuită.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 72 de lei de persoană pe noapte.

Pentru rezervare, intră aici!