10 unități de cazare unde poți pescui

Sursa foto: TeodorLazarev/Shutterstock.com

Pescuitul este unul dintre cele mai populare hobby-uri în aer liber. Nu numai că te poate ajuta la reducerea stresului, ci este și o activitate plină de satisfacții: stai în natură, te deconectezi și adesea poți pleca acasă cu captura. 

Iată 10 unități de cazare din România unde poți pescui: 

Pensiunea Biz, Corund

Descoperă împreună cu familia unul dintre locurile renumite ale Transilvaniei și lumea izvoarelor de apă minerală proaspete, curate, aflate de-a lungul pârâului de munte, în timp ce te bucuri de ospitalitatea Pensiunii Biz***.

Corund, o localitate renumită din Ținutul Secuiesc, se află la 25 km distanță de Odorheiu Secuiesc și la 18 km de Sovata. Pensiunea se află în partea vestică a comunei, unde te bucuri relaxat peisajul pitoresc, aerul curat, liniștea și calmul zonei. Pensiunea are o atmosferă ideală pentru copii, bucurându-se de o grădină de 3500 m2, unde se află o terasă pentru plajă, grătar și loc special pentru ceaun. În plus, aici ai posibilitatea de a face pescuit.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 290 de lei/cameră.

Casa Sibielul Vechi, Sibiel

Casa Sibielul Vechi este situată în Sibiel şi oferă facilităţi de grătar şi o grădină. Proprietatea are o terasă, un lounge comun, vedere la munte şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Această casă de vacanţă include 3 dormitoare, living şi TV cu ecran plat, o bucătărie cu zonă de luat masa şi 2 băi cu duş. Oaspeţii proprietăţii pot juca tenis de masă sau se pot bucura de schi în împrejurimi. Oraşul Sibiu este situat la 23 km de casa de vacanţă, iar staţiunea Păltiniş se află la 28 km. Aeroportul Internaţional Sibiu se află la 17 km de proprietate.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 480 de lei/cameră de 4 persoane.

Vila Honor, Izvoare

Vila Honor se aflã în inima Transilvaniei, la poalele munților Harghitei, sub vârful Harghita Mãdãraș. Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vânãtoare, într-o variantã corespunzãtoare secolului XXI.

Serviciile vilei se încadreazã la categoria lux, reușind sã creeze și sã ofere oaspeților o atmosferã primitoare, familiarã și prieteneascã. Personalul Vilei Honor are grijă ca fiecare minut petrecut la unitatea de cazare să treacă cu folos.Ți se pot pune la dispoziţie ghizi sau instructori pentru orice activitate: pescuit, călărie, ciclism, drumeţii pe poteci de munte sau o vizită la parcul de animale sălbatice. O zi plină de evenimente palpitante va fi încununată de bunătăţile culinare preparate din carne de vânat.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 316 lei/cameră.

Pensiunea Horia, Avrig

Pensiunea Horia, situată în inima pădurii, la poalele munților Făgăraș, dezmierdată de apele râului Avrig, îți oferă o oază de liniște și relaxare, departe de gălăgia și stresul cotidian.

Cu o capacitate de pâna la 21 de persoane, cu o curte generoasă în care poți desfășura orice tip de activitate sau sport, cu locuri amenajate pentru grătar, ceaun, pizza, plus alte locuri de relaxare, șezlonguri, leagăn, hamac, pavilioane și o terasă numai bună de savurat o bere rece și ascultat sunetele râului.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 165 de lei/cameră.

Casa Albă, Boghiș

Printre facilitățile de la această proprietate se numără o bucătărie comună, un spațiu pentru depozitarea de bagaje și acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele sale. Camerele pensiunii includ o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră are dulap și fierbător.

Casa Albă are un loc de joacă pentru copii. Zona este populară pentru ciclism, iar oaspeții pot închiria biciclete de la proprietate. De asemenea, pescuitul este permis.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 90 de lei/cameră.

Rustic House, Stâna de Vale

Pensiunea Rustic House îți oferă cazare în Munții Apuseni pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de stațiunea Stâna de Vale. Pensiunea este compusă din două cabane aflate la altitudinea de 700 m, aproape de râu și de pădure.

Departe de zgomotul oraşului, regiunea este ideală pentru odihnă și relaxare. Susurul apei de munte, cântecul păsărilor și foșnetul pădurii te vor deconecta de la stresul cotidian. Pentru amatorii de mișcare în natură, la aer curat, zona vă oferă posibilitatea de drumeții, ciclism, mountainbiking, schi de tură, schi fond.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 228 de lei/cameră.

Wolkendorf Bio Hotel & Spa

La Wolkendorf Bio Hotel & Spa poți avea parte de relaxare prin servicii spa, complex de saună, activități în aer liber și în interior, locuri de joacă pentru copii, mese tradiționale și diverse evenimente, sociale sau corporative, la cerere.

Conceptul hotelului BIO și obiectivele zonei oferă un minunat sentiment de vacanță pentru cei care caută un asemenea loc pentru o perioadă mai lungă și, de asemenea, pentru cei care doresc pace și liniște pentru doar câteva zile. Cele 45 de camere duble, spațioase și primitoare sunt locul perfect pentru o vacanță plăcută. Bucură-te de priveliștea relaxantă din jur și inspiră aerul proaspăt al muntelui.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 335 de lei/cameră

Casa de oaspeți Melinda, Praid

Casa de oaspeți Melinda este special amenajată pentru familii cu copii mici, dar unde nu se plictisesc nici copiii mai mari și nici adulții. Asta datorită locului de joacă cu spațiu verde (1000 mp) cu un carusel din lemn, leagăne, balansoar, nisip, tobogan și o trambulină, o cameră de joacă într-o clădire separată și amenajata, totodată o masă de ping-pong, o masă de fotbal, un mini biliard, un teren de fotbal și un lac cu pești amenajat frumos.

Pensiunea este bine situația datorită panoramei spre Muntele de Sare, pe drumul spre Odorheiu Secuiesc. Este aproape de centrul satului, dar departe de zgomotul acestuia.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 160 de lei/cameră.

Cabana Măgura Zimbrilor, Plopu

Cabana Măgura Zimbrilor are o poziție privilegiată  într-un cadru sălbatic și izolat, fiind situată la marginea pădurii, într-un loc retras și liniștit. Cabana și împrejurimile ei oferă priveliști încântătoare pe toată durata anului. Aerul de munte puternic ozonat, pădurea și apa curgătoare din apropiere reprezintă un refugiu, oferind clipe de recreere și relaxare.

Curtea interioară, plină de verdeață dispune de leagăn, grătar de grădină,un foișor unde poți servi masa și să te relaxezi chiar în mijlocul naturii. Vei descoperi un colț de rai la marginea unei păduri de conifere și foioase, cu aer curat de munte, unde doar ciripitul păsărelelor și șipotul apei curgătoare se aud în această oază de liniște.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 900 de lei/întreaga cabană

Pensiunea Zori de Zi & Apus de Soare, Beliș 

Zona în care este amplasat complexul este izolată de zona de case din satul Beliș, iar clienții care doar vizitează complexul sau vin la restaurant nu au acces în zona de pensiuni, oferind astfel intimitate celor care optează și pentru cazare.

Restaurantul din cadrul complexului este amplasat într-o clădire separată de pensiuni, oferind un meniu diversificat. Complexul este potrivit organizării evenimentelor corporate de tip conferințe sau team building-uri, precum și sejururilor de relaxare pentru grupuri de familii cu copii sau evenimente private precum botezuri, aniversări.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 250 de lei/cameră