15 idei de vacanță în România cu toate mesele incluse

Un sejur la o unitate de cazare cu toate mesele incluse este o modalitate excelentă de a îți asigura o vacanță cât mai relaxantă, unde servești toate mesele zilei și poți descoperi feluri noi de mâncare, specifice zonei în care călătorești.

Unitățile de cazare cu pensiune completă îți permit să te bucuri de vacanță la maxim, fără a fi nevoie să chibzuiești fiecare leu și fără să stai cu grija rezervării unui loc la restaurant. De aceea, noi am selectat 15 astfel de cazări, pentru relaxarea și bunăstarea ta. Iată care sunt acestea:

Hotel Majestic, Olimp

Situat la doar 150 de metri de mare, Hotel Majestic din Olimp este una dintre locațiile ideale pentru o vacanță cu familia la mare. Serviciile de care poți benficia aici sunt: mic dejun bufet suedez (apă, suc, cafea incluse), în intervalul orar 7-10.

De asemenea, ai asigurate umbrele și șezlonguri la piscină, dar și prosoape de plajă care te așteaptă în cameră. Cei mici se pot bucura de face painting, mini discotecă, concurs de dans la piscină și multe activități distractive.

Restaurantul cu specific românesc îți va bucura papilele gustative, iar regimul de masă cu pensiune completă  îți va asigura toate mesele copioase în zilele tale de vacanță.

Pentru cazare, intră aici

Hotel Teleki, Sovata

Clădirea în care este situat/ăhostelul

Hotelul Teleki din Sovata își așteaptă turiștii într-un cadru natural deosebit de pitoresc și liniștit, fiind înconjurat de păduri de foioase și conifere. Începe dimineața cu o cafea fierbinte, servită alături de un croissant delicios, toate pe terasă, în ciripit vesel de păsări. 

În restaurantul hotelului vei întâlni gusturile și aromele specifice bucătăriei din Transilvania, preparate aromate, făcute cu dragoste de bucătarii de la Hotel Teleki.

În timpul în care te odihnești în cameră, copiii au posibilitatea de a juca fotbal de masă, ping pong sau alte jocuri de societate.

Rezervă cazare fără avans și cu anulare oricând aici!

Complex Mona, Poiana Țapului

Un pat sau paturi într-o cameră la Complex Mona Caraiman

Complexul Mona Caraiman a fost creat din dragoste pentru natură și oferă cazare și masă, într-un ambient linistit și relaxant în Poiana Țapului.

De pe terasă poți admira Cota 1400 si 2000, Complexul Piatra Arsă, Crucea Caraiman, toate acestea fiind destinațtii turistice, la care se poate ajunge fie cu telecabina, fie pe jos, fiind înconjurat doar de aer curat și de peisaje care-ți taie răsuflarea.

Complex Mona îți pune dispoziție foișoare dotate cu grătar pentru seri petrecute alături de prieteni și un restaurant unde puteți servi masa.

Pentru cazare poți intra aici

Pensiunea Boroș, Sâncraiu

Situată într-o zonă rurală, în Sâncraiu, pensiunea Boroș îți va aminti de vacanțele nesfârșite de vară de la bunici, când singura ta grijă era să ajungi la masă la timp. 

Cu o capacitate de doar 8 persoane, pensiunea Boroș este alegerea ideală pentru o vacanță cu grupul de prieteni, în care să te poți relaxa în voie și să te intorci la tradițiile de odinioară.

Bucură-te și de pensiunea completă: gazdele pensiunii vor găti pentru tine cele mai bune bucate!

Pentru rezervare, intră aici

Complex Turistic Cheile Cibinului, Gura Râului

Aflat în mijlocul naturii, înconjurat de dealuri împădurite și aer curat, Complex Turistic Cheile Cibinului te așteaptă cu brațele deschise.

Unitatea are o capacitate de 70 de locuri, astfel că acest loc este potrivit și pentru o vacanță cu familia, dar și pentru o escapadă de weekend cu cei mai buni prieteni. Bucură-te și de mâncarea locală, pregătită cu grijă, optând pentru regimul de pensiune completă.

Îți poți face rezervarea aici

Pensiunea Moara de Piatră, Cârța

Pensiunea Moara de Piatra este situata în localitatea Cârța, la 45 de kilometri de Sibiu. A fost inaugurată în anul 2008, pe locul vechii mori a satului, la 50 de metri de malul stâng al Oltului, într-un cadru natural unic.

Unitatea de cazare dispune de 9 camere cu baie proprie. Alege regimul de masă cu pensiune completă

și te vei bucura de cele mai delicioase feluri de mâncare.

Pentru rezervare fară avans cu anulare oricând, intră aici!

Vila Honor, Izvoare

Vila Honor se aflã în inima Transilvaniei, la poalele munților Harghitei, sub vârful Harghita Mădăraș.

Personalul vilei Honor îți poate pune la dispoziţie ghizi sau instructori pentru orice activitate: călărie, ciclism sau drumeţii pe poteci de munte. O zi plină de evenimente palpitante va fi încununată de bunătăţile culinare preparate din carne de vânat.

Dacă vrei să petreci o zi liniştită în vilă, o zi în care doar să citești și să te bucuri de liniștea locului, această unitate de cazare este mai mult decât ideală. În plus, după preferinţă, poţi degusta şi câte un pahar din oferta de băuturi vânătoreşti speciale.

Fă-ți rezervarea aici

Atrium Mountain View Hotel, Predeal

A bed or beds in a room at Atrium Hotel Mountain View Predeal

Hotelul Atrium Mountain View, poziționat la poalele munților Bucegi, lângă pârtia de schi, dispune de 19 camere cu o capacitate de 58 de turiști.

Hotelul se bucură de un restaurant cu rețete savuroase, sală de fitness, saună, jacuzzi, curte exterioară, dar și de o terasă unde te poți de o băutură la apus, admirând priveliștea munților. 

Pentru cazare cu anulare oricând, intră aici

Hotel Bellaria, Iași

A bed or beds in a room at Hotel Bellaria

Hotel Bellaria îşi primeşte oaspeţii în 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare în Iaşi de cea mai înaltă calitate.

Conceput pentru a satisface şi cele mai exigenţe şi diverse gusturi, Bellaria este dotat cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie. Ambientul deosebit se caracterizează prin intimitate şi diversitate, astfel că dacă vii aici, cu siguranță te vei simți ca acasă.

De asemenea, dacă optezi pentru regimul de masă cu pensiune completă, te vei bucura de o selecție atentă de bucate.

Pentru rezervare fără avans și cu anulare oricând, poți intra aici

Poet Pastior Residence, Sibiu

A bed or beds in a room at Poet Pastior Residence

Poet Pastior Residence se află în inima orașului Sibiu, în casa unde a locuit Oskar Pastior, poet și translator.

Proprietatea este situata îin centrul vechi al Sibiului, la doar 300 de metri de Piața Mare și Palatul Brukenthal, 400 de metri de Turnul Sfatului, 500 de metri de Podul Minciunilor, 600 de metri de Pasajul Scărilor și la 5 km de Grădina Zoologică Sibiu.

Aici poți lua și masa, uitând de grija restaurantelor și, de rezervări făcute în prealabil. 

Intră aici pentru rezervare fără avans și anulare oricând! 

Iată și alte unități de cazare în care poți opta pentru pensiune completăcu regim all inclusive: 

Hotel Szarvas, Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Rubin, Sovata

Central Park Hotel, Sighișoara

Casa Serena, Bran

Pensiunea Anthimos, Baile Felix