20 de unități de cazare unde să achiți cu vouchere de vacanță

Planurile de vacanță pentru acest an ne-au fost schimbate radical. Indiferent de cum intenționam să ne petrecem concediul, cu siguranță că anul acesta ne vom bucura mai mult de peisajele României, de tradițiile noastre dragi și de ospitalitatea românilor.

Dacă aveți vouchere de vacanță, Travelminit.ro este singura platformă online din România care a dezvoltat un sistem simplu pentru achitarea vacanței dumneavoastră cu vouchere de vacanță. Avem peste 2600 de unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță, iar echipa Travelminit.ro te va ajuta să faci toate formalitățile necesare.

Dacă ești în căutare de cazare, fie că vrei să-ți petreci concediul la mare sau la munte, ți-am pregătit o listă cu 20 de unități de cazare unde poți achita cu vouchere de vacanță.

Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt bonuri de valoare tipărite, iar cardurile de vacanță au formă de card bancar, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Pe site-ul Travelminit.ro găsești peste 2600 de cazări la care poți plăti cu tichete de vacanță, multe unități de cazare pot fi rezervate fără avans și cu anulare gratuită oricând. Pe Travelminit.ro acceptăm toate tipurile de tichete de vacanță și carduri de vacanță disponibile în România: Sodexo, Up sau Edenred.

De ce să plătești cu vouchere de vacanță?

  • Valabilitatea voucherelor este de doar un an, ceea ce înseamnă că poți merge cel puțin o dată pe an într-o vacanță.
  • Poți beneficia de diverse servicii turistice la unități de cazare de calitate
  • Ai la dispoziție 2623 de unități de cazare pe site-ul Travelminit, care să mulțumească toate preferințele și cerințele pe care le ai.
  • În plus, pot fi rezervate 1800+ unități de cazare fără avans sau cu anulare gratuită (conform condițiilor unităților).

Cum poți utiliza voucherele de vacanță prin Travelminit.ro?

  1. Cauți proprietatea dorită pe www.travelminit.ro
  2. Trimiți solicitarea de rezervare, menționând că vei achita cu vouchere de vacanță și tipul acestora, tipărite sau pe card.

a. Dacă ai vouchere de vacanță în format fizic, acestea se trimit către Travelminit.ro prin curier sau prin poștă.

b. Dacă ai card de vacanță poți achita suma și de la distanță, prin trimiterea unui acord de debitare a cardului semnat de tine. Nu uita să-ți activezi cardul din aplicația acestuia sau sunând la emitent.

  1. Primești informații necesare privind plata la confirmarea rezervării.

Ce se întâmplă dacă valoarea tichetelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

Dacă valoarea tichetelor este mai mare decât valoarea rezervării, poți solicita servicii suplimentare de la unitate până la valoarea tichetelor.

Dacă valoarea tichetelor este mai mică decât valoarea rezervării, vei plăti diferența prin alte metode specificate în confirmarea rezervării.

Iată 20 de hoteluri și pensiuni pentru care acceptăm vouchere de vacanță. Dacă vrei să mai cauți, nu uita că avem peste 2600 de proprietăți listate pe Travelminit.ro, pentru care acceptăm vouchere de cazare.

Casa de oaspeți Dr. Demeter Bela, Rimetea

Oricine își dorește să se relaxeze și să ia o pauză de la freamătul orașelor, poate veni la poalele munților Trascău la Casa de oaspeți Dr. Demeter Bela din Rimetea. Casa are 14 camere cu vedere la munți și o terasă în aer liber. Micul dejun și cina sunt incluse în prețul camerei și conțin preparate tradiționale românești. La mai puțin de 250 de metri se află traseul montan care duce către masivul Colții Trascăului, iar ruinele Cetății Colțești se află la 2 kilometri.  Prețurile încep de la 200 de lei pentru o cameră/noapte.

Rezervă fără avans și cu anulare oricând: https://travelminit.ro/casa-de-oaspeti-drdemeterbela

Pensiunea Karol, Eforie Sud

Dacă iubești să mergi la mare, Pensiunea Karol din Eforie Sud îți oferă cazare într-o zonă liniștită a stațiunii. Pensiunea dispune de o grădină generoasă, de grătar, are 8 camere cu băi individuale și 3 terase în aer liber, dotate cu zone de servit masa. Contra cost, gazdele pun la dispoziție și o cadă cu hidromasaj și o saună sau închirieri de biciclete și servicii de transfer la gară. 

Prețurile pentru o cameră de 2 persoane cu pat matrimonial pornesc de la 150 de lei/noapte și poți anula gratuit cu până la 14 zile înainte de check-in în cazul în care planurile tale se modifică: https://travelminit.ro/pensiunea-karol

Hotel Perla Oltului, Călimănești

La doar 2 kilometri de Parcul Național Cozia și Mănăstirea Cozia, în stațiunea balneară Călimănești se află Hotelul Perla Oltului. În spatele hotelului se găsesc izvoare cu apă termală, iar în zonă se pot practica ciclism și drumeții sau pescuit în râul Olt, situat la 400 de metri. Dacă vrei să te relaxezi la cazare, o poți face în grădina interioară sau la piscina cu apă termală.

O cameră pentru 2 persoane pornește de la 245 de lei/noapte, cu mic dejun inclus și wellness – piscină, saună și sală de fitness.

Rezervă cu 30% avans cu anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/hotel-perlaoltului

Complex Marinn, Costinești

La aproximativ 5 minute de plajă se află Complexul Marinn care cuprinde două vile moderne, Vila Marinn 1 și Vila Marinn 2. Deschis în 2008, complexul este înconjurat de verdeață, are sală de joacă pentru copii și un teren de joacă exterior, o zonă de servit masa în aer liber și o terasă la soare pentru plajă.  Prețul unei camere deluxe cu pat matrimonial pornește de la 144 lei/noapte.

Rezervă cu 50% avans și anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/complex-marinn

Hotel Szeifert, Sovata

Hotelul Szeifert este situat pe malul Lacului Negru în mijlocul pădurii din județul Mureș. În apropierea hotelului, la doar 260 de metri, se află Lacul Ursu, dar și numeroase atracții turistice în stațiune sau în apropierea ei. Camerele și suitele sunt mobilate modern, utilate complet, cu baie proprie, cu o zonă de relaxare, minibar și câteva camere cu balcon cu vedere la lac. Hotelul oferă contra cost și cu programare prealabilă la recepție și servicii de wellness precum masaj, saună, bicicletă staționară, cadă cu hidromasaj sau jacuzzi. Copiii au la dispoziție un loc de joacă afară, chiar lângă terasa hotelului unde se servește masa. 

Prețul pentru o cameră cu pat matrimonial cu demipensiune începe de la 440 lei/noapte pentru 2 persoane.

Rezervă fără avans cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/hotel-szeifert

Hotel Pam Beach Resort & Spa, Olimp

Situat chiar pe malul mării, în bătaia brizei și într-o zonă cu vegetație bogată, Hotelul Pam Beach din Olimp este ideal pentru a-ți petrece vacanța într-o zonă liniștită, departe de zumzetul marilor stațiuni. Hotelul a fost renovat în totalitate în 2017, are un design modern și dispune de piscină, zonă de relaxare, terasă deasupra falezei și loc de joacă pentru copii. Toate camerele au vedere spre mare de unde poți vedea relaxat răsăritul sau apusul.

Prețul unei camere clasice pornește de la 170 lei/noapte pentru două persoane: https://travelminit.ro/hotel-pambeach

Vila Summer Rest, Mamaia

La 250 de metri distanță de plajă se află Vila Summer Rest din Mamaia Nord și oferă 16 camere cu pat dublu matrimonial, camere twin sau camere triple dotate cu baie proprie și balcon. Vila este potrivită atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii care pot dormi în pat cu părinții dacă au până în 6 ani.

O cameră cu pat matrimonial sau cu două paturi pornește de la 190 lei/noapte, iar camera triplă de la 243 lei/noapte, anularea rezervării fiind gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/vila-summerrest

Hotel Pârâul Rece, Pârâul Rece

Complet renovat în anul 2010, Hotelul Pârâul Rece pune la dispoziția oaspeților 60 de locuri de cazare în 23 de camere cu un design modern ce îmbină eleganța cu intimitatea, dar și un restaurant cu specific românesc. Hotelul este amplasat lângă pârtia de schi din Pârâul Rece, iar în zonă se pot face drumeții pe traseele montane, plimbări prin pădure sau vizite la punctele turistice precum Cetatea Râșnov, Castelul Peleș, Cota 1400, Poiana Brașov, Castelul Bran, Moeciu, Peștera Dâmbovicioara sau Cabana Diham.

O cameră standard cu terasă pentru 2 persoane pornește de la 140 lei/noapte, rezervarea se poate face cu avans 30% și se poate anula gratuit cu până la maximum 7 zile înainte: https://travelminit.ro/hotel-paraulrece

Hotel Bavaria Blu, Mamaia

Situat la intrarea în stațiunea Mamaia, la doar 20 de metri de plajă, Hotelul Bavaria Blu este o proprietate de 4 stele, care îndeplinește preferințele tuturor. Poți alege dacă vrei să mergi pe plajă sau să stai la piscină, ori să-ți petreci după-amiaza pe balconul camerei privind marea. Hotelul îți oferă acces facil la majoritatea atracțiilor din zonă, parcul acvatic fiind la doar 100 de metri de hotel. Contra cost, poți beneficia de servicii de transport de la/către Aeroportul Constanța, care se află la 30 de kilometri distanță sau de la/către Aeroportul Internațional București.

Prețul unei camere pentru 2 persoane cu pat matrimonial începe de la 308 lei/noapte. Rezervarea poate fi anulată cu până la 3 zile înainte: https://travelminit.ro/hotel-bavariablu

Hotel Teleki, Sovata

Într-un cadru liniștit, în mijlocul naturii și înconjurat de atracții turistice, Hotelul Teleki din Sovata oferă vizitatorilor un loc pitoresc departe de agitația citadină. Hotelul este înconjurat de păduri de foioase și conifere, iar de la fereastra camerei poți asculta doar glasul naturii și ciripitul păsărelelor. Restaurantul hotelului pune la dispoziție gusturile autentice specific bucătăriei din Transilvania.

Prețul unei camere cu 2 paturi pornește de la 184 lei, iar rezervarea se poate face fără avans cu anulare oricând: https://travelminit.ro/hotel-teleki

Alte unități de cazare care acceptă vouchere de vacanță:

  1. Hotel Opal, Jupiter
  2. Pensiunea Boros, Sâncraiu
  3. Hotel Dynes, Eforie Nord
  4. Pensiunea Bella vista, Sighișoara
  5. Hotel Royal Boutique, Mangalia
  6. Vila Honor, Izvoare
  7. Vila Pretty Woman, Eforie Nord
  8. Grand Korona Hotel Camping, Eforie Nord
  9. Hotel Piccadilly, Mamaia
  10. Vila Sanitas, Techirghiol