3 metode prin care poți rezerva vacanțe în România la prețuri reduse

Dacă pentru rezervarea de bilete de avion și vacanțe externe este o întreagă știință pentru a identifica cele mai mici prețuri, la vacanțele interne turiștii știu că sunt foarte puține cazurile în care se pot aplica reduceri sau discounturi peste prețurile practicate. Motivele sunt foarte simple: vacanțele în țară nu sunt rezervate cu foarte mult timp înainte, exceptând sărbătorile de iarnă și sezonul de vară, iar hotelierii nu practică un sistem de discount decât în cazul rezervărilor de grup.

Există, însă, câteva trucuri la care turiștii pot recurge pentru a beneficia de cel mai mic preț și în cazul vacanțelor interne, iar Travelminit ți le prezintă în rândurile de mai jos pe cele mai eficiente.

Rezervări realizate în perioadele de reduceri 

În mod tradițional românii au între 2 și 4 vacanțe interne pe an, dintre care una mai lungă în sezonul de vară și restul de 3-4 nopți în funcție de zile libere, vacanțele copiilor, sărbători personale etc. Agențiile și hotelierii au două perioade de reduceri în fiecare an, în general în octombrie / noiembrie și ianuarie. 

De curând, Travelminit a adăugat acestei liste cu perioade de reduceri și Săptămâna albă a sejururilor, care se desfășoară până pe 21 noiembrie. În cadrul acesteia, îți poți achiziționa pachete de cazare în toată România, la prețuri foarte avantajoase. Ofertele din Săptămâna albă includ reduceri de până la 39%, ceea ce înseamnă că poți rezerva sejurul pe care ți-l dorești la un preț redus aproape la jumătate.

În plus, multe dintre pachetele de cazare disponibile în cadrul campaniei Săptămâna albă a sejururilor vor fi valabile chiar și în sau exclusiv în 2022, astfel că, dacă turiștii nu pot sau nu doresc să călătorească în perioada imediat următoare, pot achiziționa de pe-acum ofertele pentru anul viitor, astfel încât să profite de reduceri și să economisească sume importante pentru vacanța lor.

De asemenea, pe lângă nopțile de cazare, hotelierii și proprietarii de vile și pensiune încearcă să-și atragă clienții cu facilități și servicii suplimentare incluse în promoție, cum ar fi cinele festive, accesul la SPA, ciubăr sau piscină, grătar, terenuri de sport, locuri de joacă, drumeții în natură și multe altele, ofertele fiind concepute atât pentru familii și grupuri mari, cât și pentru cupluri. 

Intră acum pe promotii.travelminit.ro și prinde ofertele din ultimele zile de reduceri!

Pachete flexibile pentru turiștii care își doresc mai multă libertate când vine vorba de planificarea vacanței

O altă opțiune eficientă pentru cei care doresc să se bucure de sejururi în România este și alegerea unor pachete flexibile de vacanță, o metodă recent implementată de platforma hotelieră Travelminit.ro. Pe scurt, dacă aveți vouchere de vacanță care expiră curând sau dacă doriți să profitați de pachetele promoționale disponibile acum, însă nu aveți o certitudine în privința datei de călătorie, Travelminit.ro le oferă clienților posibilitatea de a rezerva pachete flexibile, fără date sau destinație, având posibilitatea de a opta mai târziu pentru data și destinația de vacanță. În felul acesta, imprevizibilul care marchează călătoriile din prezent nu va mai fi un motiv de îngrijorare pentru turiști.

Alegeri smart: plata sejururilor în România cu voucherele de vacanță

Un alt truc la care pot recurge turiștii români care doresc să se bucure de cele mai frumoase experiențe în țară este și plata pachetelor de cazare cu voucherele de vacanță. Având în vedere faptul că turismul intern a fost afectat de restricțiile și măsurile de siguranță luate în contextul pandemiei, multe vouchere (tichete și carduri) de vacanță au rămas neutilizate. Vestea bună, însă, este că cei care doresc să se bucure de un sejur în țară încă mai pot achiziționa cazări cu voucherele nefolosite rămase din anii trecuți (2019 și 2020), înainte ca ele să expire.

Vrei să explorezi mai mult România și să îi descoperi comorile? Ține cont de sfaturile noastre și te vei bucura de cele mai frumoase experiențe în țară, la prețuri prietenoase. În plus, dacă te-am convins că Săptămâna albă a reducerilor Travelminit este momentul perfect pentru a-ți rezerva concediile din perioada următoare, intră pe promotii.travelminit.ro și descoperă toate ofertele.  

Foto: Dreamstime