4 cazări cu SPA perfecte pentru momente de relaxare

Ai nevoie de o pauză? Ce spui de niște timp dedicat ție? Avem propunerea perfectă pentru tine: pune la cale o vacanță și răsfață-te la una dintre cazările noastre cu SPA. 

Hotel Szeifert Sovata

Hotelul aflat pe malul lacului Ursul dispune de tot ce ai nevoie pentru cea mai reușită experiență de vacanță: două tipuri de saună, cadă cu hidromasaj, jacuzzi, ciubăr, minibar și parcare privată. Iar dacă vrei să incluzi un city-break în planurile tale de călătorie, vei putea da o fugă până în Târgu Mureș, căci se află la doar 65 de kilometri de Sovata.

Citește și: 5 orașe istorice de vizitat vara aceasta

Pensiunea & Wellness Páva Odorheiu Secuiesc

La pensiunea Páva vei avea parte de momente de răsfăț din toate punctele de vedere. Pe lângă zona de wellness care cuprinde piscină, saună și jacuzzi, unitatea de cazare include și un restaurant renumit pentru deliciile pregătite de doi bucătari premiați: Balázs Hunor și Lukács István. Toți oaspeții au parte de mic dejun gratuit și de acces la zona de SPA.

Pensiunea Nora Prestige Timișoara

Nora Prestige se remarcă prin ambientul relaxant și serviciile de ospitalitate de înalt nivel. Zona de SPA cuprinde piscină, 3 tipuri de saună și jacuzzi. Nu trebuie să treci cu vederea faptul că te vei bucura în fiecare dimineață de mic dejun gratuit, iar dacă vrei să explorezi orașul, vei fi aproape de toate atracțiile principale. 

Wolkendorf Bio Hotel & Spa Vulcan

Pentru cei care își doresc o unitate de cazare care să le includă pe toate, Wolkendorf Bio Hotel & Spa este alegerea cea mai bună, căci cuprinde un complex de wellness, dar și o mulțime de activități, astfel încât nu te vei plictisi nicio clipă. Zona de SPA cuprinde 3 tipuri de piscine, 4 tipuri de saune, opțiunea de tratament prin masaj (de relaxare sau terapeutic) și o cameră tip salină. De asemenea, vei avea ocazia să pescuiești, să explorezi împrejurimile pe două roți și să joci fotbal, badminton sau tenis de masă.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.