4 cazări de tip glamping perfecte pentru a te conecta cu natura

Nimic nu se compară cu sentimentul de apropiere față de natură pe care ți-l oferă campingul. Cum ai putea să faci ca această experiență să fie chiar mai bună de atât? Avem noi răspunsul pentru tine: glamping. Acest nou concept de cazare include toate punctele forte ale campingului clasic, plus o mulțime de facilități care să îți asigure tot confortul de care ai nevoie. Îți prezentăm 4 unități de cazare de tip glamping care te vor surprinde cu siguranță.

Ursa Mica Glamping Resort Ciocanu

Ursa Mică este un loc unic în România, fiind primul resort de acest fel din țară. Priveliștea superbă asupra Carpaților, plasarea între munții Bucegi și Piatra Craiului împreună cu  facilitățile de top îți vor asigura o experiență de neuitat. Corturile pot acomoda până la 48 de persoane și includ internet, încălzire și pătuț pentru familile cu copii. De asemenea, pentru o relxare deplină, resortul dispune de saună uscată și ciubăr.

Citește și: 5 atracții de neratat în Alba Iulia

Portal Village – Adults Only Sibiel 

Satul de vacanță are de oferit o mulțime de opțiuni celor care vor să se retragă în inima naturii, printre care și cea de glamping, într-o căbănuță echipată cu tot ce ți-ai putea dori: grup sanitar propriu, aer condiționat și mic dejun gratuit. În plus, oaspeții au acces la zona de wellness care cuprinde ciubăr, saună uscată, cameră de relaxare, și pot lua parte la sesiuni de yoga.

Glamping By The Sea Năvodari

Îți propunem un mod inedit de a te bucura de priveliștea Mării Negre: într-unul dintre bungalow-urile Glamping by The Sea, în timp ce ai parte de servicii de ospitalitate la cele mai înalte standarde. Fiecare cort dispune de grup sanitar propriu, aer condiționat, TV, minibar, articole de toaletă, aparat de cafea și balansoar propriu. De asemenea, te vei bucura de relaxare la plajă fără griji, pe unul dintre șezlongurile gratuite. Familiile cu copii sunt binevenite și au la dispoziție pătuț și o zonă verde cu trambulină.

Apuseni Glamping Retreat Bucium

Această unitate de cazare este ideală pentru cei care își doresc un refugiu departe de agitația cotidiană, în timp ce sunt înconjurați de pădure, dealuri și o priveliște uimitoare asupra Detunatei Golașe. Cortul de circa 20 mp este situat pe o terasă generoasă și e echipat cu aer condiționat, grup sanitar, internet și jacuzzi.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.