4 cazări pe care să le încerci vara asta în România

Fie că ți-ai făcut deja planurile de vacanță sau încă nu te-ai decis unde să mergi sezonul acesta, am pregătit pentru tine o listă cu 4 unități de cazare care să-ți fie casa departe de casă în sejururile următoare.

Sunt locuri în care să te simți bine, să te relaxezi și să te bucuri de ceea ce au ele de oferit. Proprietăți înconjurate de natură, decorate în stil rustic sau modern, ce îți pun la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru o oază de liniște și relaxare alături de cei dragi.

Deci? Care va fi destinația ta din această vară?

Pensiunea Conacul Molnos, Corund

Pensiunea Conacul Molnos este situată la 19 km de Sovata și la 11 km de Praid, aflându-se chiar în centrul comunei Corund. Conacul dispune de 6 camere spațioase cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 12 persoane.

Mobilat în stil aristocrat, conacul are un aer aparte, iar atenția la detalii se poate observa în toate spațiile și detaliile proprietății, inclusiv la sobele din teracotă lucrate manual de meșterii locali.

Ofertele de cazare includ mic dejun, facilități de grătar și WiFi gratuit. Iar pentru ca sejurul tău să fie cât mai relaxant, proprietatea dispune și de facilități SPA și wellness ce includ o baie termală cu cadă cu hidromasaj, saună și ciubăr. Pentru petrecerea timpului în natură, poți face drumeții sau plimbări cu bicicleta.

Pensiunea Patakparti, Praid

Situată în apropierea Salinei Praid, Pensiunea Patakparti este locul ideal pentru o escapadă de vară, autentică, în inima naturii.

Pensiunea dispune de 19 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 47 de persoane. Astfel, indiferent de mărimea familiei sau al grupului de prieteni, camerele sunt împărțite astfel încât să ofere spațiu și confort tuturor oaspeților.

Pe lângă facilitățile de bază, în cadrul pensiunii există și piscină pentru copii, teren de joacă, ceaun, grădină, parcare, iar pentru extra relaxare, ai la dispoziție și saună uscată sau ciubăr.

Ensana Sovata, Sovata

Dacă nu ai ajuns până acum în Sovata, atunci îți recomandăm să incluzi stațiunea în planurile tale de vacanță. Iar pentru ca experiența ta să fie de top, îți recomandăm Ensana Sovata, votat ca cel mai bun hotel în 2004 și primul hotel de 4 stele din stațiune.

Situat la 200 de metri de Lacul Ursu, hotelul dispune de 168 de camere, cu băi proprii și balcon, bază de tratament, sală de conferință și servicii wellness și SPA, cum ar fi piscină cu apă sărată, saună cu infraroșu, saună finlandeză sau umedă, aromasaună, jacuzzi, cameră de relaxare și bazin de imersie totală după saună.

În plus, ai la dispoziție masă de biliard, cameră de bagaje, sală de joacă pentru copii, parcare pe stradă și serviciu de trezire.

Hotel Szeifert, Sovata

Tot în Sovata se află și Hotel Szeifert, o altă opțiune ideală pentru sejururile acolo. Situat chiar pe malul Lacului Negru și la doar 260 de metri de Lacul Ursu, hotelul dispune de camere duble, suite și apartamente, având un total de 40 de camere. În funcție de tipul de cameră ales, în cameră dispui și de zonă de relaxare, minibar și cutie de valori.

Hotelul dispune și de servicii de transfer, parcare privată gratuită cu supraveghere video, parcare pentru persoanele cu handicap, zonă verde, terasă la soare, tenis de masă, echipament de badminton, jocuri de societate și puzzle. După ce distracția de afară s-a încheiat, te poți relaxa în zona de wellness și de SPA a hotelului, care include jacuzzi, saună uscată, saună cu infraroșu, solar, cameră de relaxare și cadă cu hidromasaj.

Sperăm că opțiunile de mai sus sunt pe gustul tău, iar pentru mai multe detalii despre fiecare unitate de cazare în parte, intră pe www.travelminit.ro. Mai mult decât atât, dacă vrei să încerci și alte destinații speciale vara aceasta, îți recomandăm să vizitezi și Delta Dunării și satele sale pescărești autentice și pline de tradiție.