4 cazări tradiționale pentru o vacanță autentică

Vrei să te întorci la rădăcini și să descoperi bucuria lucrurilor simple? Un sejur confortabil, petrecut într-una dintre aceste unități de cazare cu specific tradițional s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie. Iată care sunt recomandările noastre.

Pensiunea Riszeg Stana

Pensiunea Riszeg este situată într-un cadru pitoresc din localitatea Stana și este un loc ideal în care să îți tragi sufletul preț de câteva zile, în care explorezi ulițele liniștite și vechile conace din împrejurimi. Casa de vacanță poate găzdui până la 20 de oaspeți și dispune de facilități moderne, care se îmbină armonios cu atmosfera tradițională.

Casa de vacanță Tradițională Românească Schiulești

Dacă plănuiești o escapadă montană în viitorul apropiat, știm refugiul perfect pentru tine, aflat la doar o oră și jumătate de capitală. Casa de vacanță Tradițională Românească a fost renovată complet în anul 2020, conservând farmecul unei gospodării tradiționale, oferind totodată facilitățile necesare unui șederi pline de confort. Aceasta cuprinde 2 dormitoare, o bucătărie complet echipată, 2 băi și poate găzdui până la 6 oaspeți.

Citește și: 5 destinații din România care sunt unice în lume

Pensiunea Vatra Boiereasca Cacica

Pensiunea Vatra Boierească din localitatea Cacica dispune de 20 de odăi confortabile care pot acomoda 44 de turiști. Ansamblul include un conac boieresc și căsute tradiționale, care dispun de wi-fi, pătuțuri pentru familiile cu copii și o terasă, de unde să te bucuri din plin de peisajul rural de vis. Dacă vrei să uiți de orice griji și să te relaxezi din plin, vei fi fericit să afli că pensiunea dispune și de o zonă de wellness cu ciubăr, saună uscată și saună cu sare. În plus, vei începe fiecare zi cu forțe proaspete, căci vei avea parte de mic dejun gratuit, pe toată durata șederii tale.

Casa de oaspeți Tradíció Rimetea

Rimetea este una dintre cele mai populare destinații rurale din țara noastră, grație cadrului natural de vis în care se află și a străduțelor pline de povești și culoare. Casa de oaspeți Tradíció poate găzdui până la 5 oaspeți și dispune de 2 camere și o baie. La o primă vedere, vei fi cucerit de designul interior tradițional și de mobilierul pictat manual, dar te vei bucura să descoperi că ai la dispoziție facilități moderne, care să îți asigure maximul de confort.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.