4 unități de cazare cu specific tradițional

Întoarce-te la rădăcini toamna aceasta și alege o unitate de cazare în stil tradițional, astfel încât să te simți ca acum odinioară. Am pregătit pentru tine 4 unități de cazare din portofoliul nostru care te vor duce cu gândul la casa bunicilor și în care timpul pare că stă în loc.

Pensiunea Casa Tradițională Borlean Vadu Izei

Pensiunea este situată în județul Maramureș, una dintre destinațiile preferate ale celor care sunt pasionați de traiul tradițional. Te vei putea bucura de peisajul pitoresc și de aerul curat, într-o locație autentic maramureșeană, construită din lemn și decorată în mod atent. Oaspeții sunt încurajați să ia parte la activitățile și obiceiurile tradiționale care au loc periodic la pensiune. Printre facilitățile incluse de cazare se numără: parcare, loc de joacă, terasă, grătar și ceaun.

Citește și: 5 destinații rurale pe care trebuie să le vizitezi la sfârșitul acestei veri

Pensiunea Riszeg Stana

Impresionanta construcție tradițională din piatră se află într-un cadru idilic din satul sălăjan Stana, care te va cuceri prin aspectul lui unic. Îți recomandăm să o iei la pas pe ulițele lui și să admiri vechile conace. Casa de vacanță poate acomoda până la 20 de oaspeți, în camere de către 2, 3, 4, sau 6 persoane, și poate fi închiriată și integral. În ceea ce privește facilitățile, pensiunea include: internet, parcare, zonă verde, pătuț pentru copii inclus și ceaun. 

Pensiunea Vatra Boiereasca Cacica

În comuna bucovineană Cacica vei găsi cele 20 de odăi ale pensiunii Vatra Boierească, care sunt mereu pregătite  să primească oaspeți. Ansamblul cuprinde un conac boieresc și alte căsuțe tradiționale echipate cu tot ce ai nevoie pentru o ședere plăcută: wi-fi, pătuț pentru familile cu copii și terasă. De asemenea, dacă vrei să duci relaxarea la un alt nivel, te vei putea bucura și de o zonă de wellness care include ciubăr, saună uscată și saună cu sare.

Casa de oaspeți Tradíció Rimetea

Dacă încă nu ai vizitat Rimetea, trebuie neapărat să incluzi această destinație în planul tău de călătorie, mai ales că se zvonește că ar fi cea mai frumoasă localitate din țară. Iar pentru o ședere de neuitat, îți recomandăm să îți petreci sejurul într-o construcție tradițională, de unde vei avea o priveliște uimitoare către Piatra Secuiului. Vei fi încântat să descoperi un interior primitor, cu un mobilier impresionant, pictat în mod atent cu motive tradiționale. Casa de vacanță le pune la dispoziție oaspeților săi internet, o zonă comună de living, spațiu pentru fumători, parcare gratuită și o curte generoasă cu grătar și ceaun.  

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.