5 cazări pentru o escapadă montană pe timp de vară 

O escapadă montană este antidotul perfect al zilelor toride de vară, în care să te bucuri de aer curat, peisaje deosebite și momente de liniște în mijlocul naturii. Iată câteva unități de cazare ideale pentru următoarea ta vacanță la munte.

Hotel Escalade****, Poiana Brașov

Hotelul de patru stele este situat în celebra stațiune Poiana Brașov, la o distanță de doar 100 de metri de telecabină și telegondolă. Este locul potrivit în care să îți tragi sufletul și să te relaxezi după o plimbare sau o drumeție montană, căci dispune de o zonă de wellness cu diverse facilități precum piscină interioară, jacuzzi, saună uscată, saună umedă, baie de aburi turcească și sală de fitness, la care ai acces gratuit. Mai mult decât atât, vei avea parte de mic dejun inclus în fiecare dimineață a șederii tale.

Citește și: Descoperă Sovata, paradisul balnear din Transilvania

Wolkendorf Bio Hotel & Spa****, Vulcan

Comuna Vulcan din județul Brașov se situează în regiunea de sud-est a Depresiunii Bârsei și este delimitată de versanții sudici ai Măgurii Coldei, precum și de Masivele Bucegi și Piatra Craiului. Wolkendorf Bio Hotel & Spa este o oază de liniște și relaxare unde te poți deconecta pentru perioade îndelungate sau chiar pentru un weekend. Reverză un sejur prin Travelminit și beneficiezi de acces gratuit la zona de wellness (cu aromasaună, saună hammam, bazin de imersie totală după saună, 3 tipuri de piscină) și mic dejun delicios!

Hotel Carpathia Club ****, Sinaia

Hotel Carpathia Club este situat în inima stațiuni Sinaia din Valea Prahovei, la o mică distanță de cele mai importante atracții precum Castelul Peleș și Schitul Sfânta Ana. Se remarcă prin atmosfera sa elegantă, datorată decorului interior care combină elemente clasice și moderne, creând o ambianță plăcută și confortabilă pentru oaspeți. 

Atrium Panoramic Hotel & Spa ****, Predeal

Atrium Panoramic Hotel & Spa din Predeal este situat într-un cadru natural deosebit, oferind o panoramă impresionantă asupra peisajului montan. Oaspeții se pot bucura de o serie de facilități SPA, precum piscină interioară, saună și jacuzzi, care sunt incluse în prețul unei rezervări. De asemenea, vei avea parte de mic dejun gratuit pe toată perioada călătoriei tale.

Cabana Organicle Lodge, Sâncrăieni

Vrei o vacanță aproape de natură în care să savurezi frumusețea traiului simplu? Cabana Organicle Lodge este exact ceea ce cauți. Situată în localitate Sâncrăinei din județul Harghita, aceasta oferă oaspeților săi toate dotările necesare unei șederi confortabile în inima naturii și poate acomoda până la 4 oaspeți, fiind ideală pentru o călătorie în familie!

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.