5 cazări pentru următorul tău sejur pe litoral

Savurează razele calde ale soarelui, în timp ce asculți sunetul valurilor și lași grijile deoparte. Sună bine? Înseamnă ca trebuie să pui la cale următorul tău sejur pe litoral. Am pregătit pentru tine o listă cu 5 unități de cazare perfecte pentru o escapadă la mare.

Hotel Delta***, Jupiter

Hotel Delta este situat în stațiunea Jupiter la doar 100 de metri distanță de plajă și dispune de 274 camere spațioase, piscină, jacuzzi și saună, astfel încât vei avea parte de toată relaxarea de care ai nevoie. Hotelul dispune de servicii ALL INCLUSIVE, acces Babyland, acces Galaxy WaterPark și acces la spectacolele Teatrului de Vară din Jupiter.

Citește și: Descoperă Sovata, paradisul balnear din Transilvania

Complex Mediteranean***, Mamaia

Complex Mediteranean Mamaia este alegerea perfectă pentru o vacanță în familie. Rezervă un sejur și vei avea parte de cazare în regim all inclusive și acces gratuit la zona de wellness, cu piscină pentru adulți și copii. Te vei afla la 50 de metri de plajă, chiar în inima stațiunii.

Ana Hotels Europa ****Eforie Nord

O oază de relaxare de relaxare pe malul Mării Negre, Ana Hotels Europa este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile. Hotelul dispune de un centru de tratament de renume și este înconjurat de grădini superbe, ideale pentru plimbări și momente de reculegere. Rezervă un sejur cu Travelminit și vei avea parte de cazare în regim de demipensiune.

Hotel Piccadilly***, Mamaia

Hotel Piccadilly Mamaia oferă oaspeților săi servicii la cele mai înalte standarde, într-o locație spectaculoasă din apropierea Cazinoului. Turiștii se vor bucura de o terasă superbă, cu o priveliște panoramică minunată către lacul Siutghiol, precum și de un restaurant unde se vor putea delecta cu o varietate de preparate delicioase. Mai mult decât atât, vei avea parte de mic dejun gratuit în fiecare dimineață.

Hotel Carmen Azzuro ***, Venus

Cu un design modern și confortabil, hotel Carmen Azzuro oferă o gamă variată de facilități pentru a-ți asigura o ședere plăcută. Camerele sunt dotate cu toate cele necesare confortului tău, iar o parte dintre acestea dispun și de balcon, de unde vei putea admira marea. De asemenea, hotelul dispune de o piscină încântătoare, unde poți răcori și relaxa după o zi la plajă. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.