5 cazări perfecte pentru un sejur liniștit, aproape de natură

Visezi cu ochii deschiși la o vacanță cu liniște și relaxare cât cuprinde? Acesta este un semn clar că trebuie să îți faci planurile pentru o vacanță în inima naturii, în care să uiți de orice griji și să îți reîncarci bateriile complet, în cel mai frumos mod posibil. În continuare îți prezentăm 5 unități de cazare, perfecte pentru un refugiu în natură. Să începem!

Ursa Mică Glamping Resort Ciocanu

Ești fanul experiențelor de vacanță ieșite din comun? Îți propunem un sejur de glamping la Ursa Mică Glamping Resort, într-un cadrul natural de poveste, la poalele Carpaților. Acesta este primul resort de glamping din țară, oferind oaspeților cazare în cortul confortabile dotate cu internet, încălzire și pătuț pentru familiile cu copii și în bungoalouri cu dormitor pentru 2 persoane, baie individuală cu duș și terasă.

Nest in Gărâna – Cardinal House

Ce spui de un sejur cu priveliște panoramică? Nest in Gărâna este locul perfect în care să te retragi atunci când ai nevoie de niște timp de calitate alături de cei dragi. Căsuța de vacanță este echipată cu toate cele necesare pentru un sejur plin de confort, precum pat spațios, dulap de haine, baie individuală, wi-fi gratuit și canapea extensibilă, acomodând până la 4 oaspeți. 

Citește și:

Vino Chalets Bran Sohodol

Vino Chalets Bran Sohodol este genul acela de loc în care bucuria lucrurilor simple se împletește cu cele mai moderne dotări, astfel încât să te bucuri de tot confortul. Domeniul Vino Chalets se găsește la poalele Munților Bucegi și Piatra Craiului, la 6 kilometri de Bran și 28 de kilometri de Brașov, fiind locul ideal în care să te relaxezi după un city-break plin de noi descoperiri.

Casă de vacanță La Răscoala Petrila

Casa de vacanță La Răscoala Petrilă este alegerea perfectă pentru cei care vor să se întoarcă la rădăcini și să se bucure de ce are natura mai bun de oferit. Casa de lemn are peste 60 de ani vechime și dispune de parte, cameră de zi și baie, dar și de o mansardă spațioasă formată din două dormitoare.

Pensiunea Dealul Verde Porumbacu de Sus

Pensiunea Dealul Verde este o unitate de cazare cu adevărat unică la noi în țară, care se găsește pe tărâmul magic al localității Porumbacu de Sus, în apropierea faimosului Castel de Lut din Valea Zânelor. Pensiunea este construită integral din materiale ecologice și cuprinde camere confortabile cu terasă. Mai mult decât atât, vizitatorii au acces și la zona de wellness, pentru a se relaxa așa cum se cuvine.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.