5 cazări romantice, perfecte pentru Valentine’s day

Se apropie Valentine’s Day! Uită de cadourile clasice, de bomboane de ciocolată și baloane roșii în formă de inimă. Ce ar putea fi mai bun decât o experiență inedită cu persoana iubită? De Ziua Îndrăgostiților, vă provocăm să alegeți o experiență pe care nu o veți uita niciodată.

De la o cină romantică în doi, până la un răsfăț în cuplu cu un pachet de masaj, echipa Travelminit îți oferă 5 sugestii de cazare romantice, perfecte pentru Valentine’s Day!

Harmonia Mundi, Vlaha

Pensiunea oferă 4 camere spațioase și luminoase, 1 apartament şi o suită, fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional. Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă.

Holul de primire te așteaptă cu focul aprins în șemineu sau cu un loc umbros în zile toride. Un șezlong pentru savurarea unei cafele sau a unui ceai delicios te îmbie la odihnă din momentul sosirii.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 283 de lei/cameră.

Septimia Resort, Odorheiu Secuiesc

Complexul este situat în centrul României, în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc, un oraș mic cu o viață culturală foarte activă.

Septimia reprezintă farmecul timpurilor vechi, confortul prezentului, unicitatea şi calitatea experienţelor! ˝Requies diei septimi” face referinţă la ,,odihna celei de a şaptea zi”, odihnă garantată fiecărui client în parte, în fiecare zi.

Răsfățare și relaxare: petreceți o vacanță senzațională unde puteți îmbina relaxarea cu programe active: ohihnă în camere spațioase și confortabile de 3 sau 4 stele, răsfățare la centrul de SPA, distracție la centrul de bowling, gusturi și meniuri delicioase. 

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 507 lei/cameră

Castel Haller, Ogra

Situat la doar 22 de km de Târgu Mureș, pe partea stângă a râului Mureș, se află în apropierea drumul național E 60 în direcția Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul Internațional Târgu Mureș.

Castelul a fost construit în secolul al-XVII-lea în stil clasicist baroc. În anii ’90 Castelul a găzduit mai multe instituții cu diferite activități (școală, grădiniță, internat, moară, brutărie etc), iar din 2012 funcționează ca  hotel, restaurant și cramă.

În incinta Castelului 14 camere și-au găsit locul, din care 1 apartament și 13 camere duble, toate amenajate cu mobilier în stil vechi. Camerele vă transportă într-o eră străveche a nobilimii, unele dintre ele având o structură cu pereți boltiți cu totul aparte, îmbinându-se perfect cu facilitățile moderne ale zilelor noastre.

La subsolul Castelului poposește o cramă străveche cu o capacitate de 100 de locuri, care este ideală pentru degustări de vinuri, serate și alte evenimente importante.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 300 de lei/cameră.

Zabola Estate, Zabola

Nu contează dacă vii să te relaxezi sau cu scopul de a se răsfăța; Zăbala , cu casele de oaspeți din secolele XVIII, XIX, este locul potrivit pentru tine.

Domeniul se întinde pe arii vaste al Carpaților Răsăriteni cu 50 de hectare de parc englez care se afundă în sute de hectare de pădure. Parcul are 2 lacuri, pavilioane, terase, saună în pădure, trasee de drumeție și de caleașcă. Natura abundentă care înconjoară domeniul este de importanță deosebită și încântă turiștii la fiecare vizită.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 390 de lei/cameră.

Pensiunea Meander, Băița

La doar 35 de km de Cluj-Napoca, chiar lângă orașul Gherla, se află un sat mic, Băița, cândva renumit pentru băile sale termale cu sulf.

Printre dealurile sale domoale, pe o vale liniștită, departe de zumzetul civilizației, există o lume ideală pentru iubitorii de liniște, natură, odihnă și ospitalitate. Pensiunea este creată să reflecte întru totul aceste valori pentru confortul și recreerea deplină, atât fizică cât și psihică, a oaspeților.

Clădirea, cu o suprafață de 1000 mp, a fost construită și mobilată sub semnul rusticului, cu materiale naturale combinând elemente de arhitectură organică cu motive populare vechi. Fiecare colț al pensiunii dezvăluie exigență prin unicitatea mobilierului, a artefactelor meșteșugărești și a exponatelor de artă plastică.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 240 de lei/cameră.