5 cazări simpatice care au rezervare fără avans

Te pregătești pentru următoarea vacanță, însă îți faci griji pentru bugetul de luna aceasta? Vremurile anevoioase pe care le-am traversat în ultimii ani i-au determinat pe agenții hotelieri să adapteze ofertele pentru turiști, iar condițiile de rezervare sunt în prezent mult mai flexibile comparativ cu anii precedenți. Acum îți poți rezerva sejurul în România fără niciun risc datorităpoliticii de rezervare fără avans.

În primul trimestru al acestui an, interesul pentru vacanțe a cunoscut o creștere considerabilă, de aceea Travelminit ți-a pregătit o selecție de cazări care oferă opțiunea de rezervare fără avans.

Vila Iulia, Hațeg

Ţara Haţegului este locul unde de mii de ani se scrie istoria poporul român. Dovadă sunt numeroasele monumente dacice şi romane, castele medievale, biserici din piatră. Dacă adăugăm rezervaţiile naturale, munţii, lacurile, parcul dinozaurilor, dar şi tradiţiile si gastronomia avem tabloul unei destinaţii de vacanţă de neuitat.

Atmosfera primitoare din Vila Iulia oferă turiștilor camere spațioase, foișor, terasă, iar amplasarea departe de străzile centrale transformă acest loc într-o oază de liniște. Vila Iulia se află la 14 km de Mănăstirea Prislop, 25 km de Hunedoara-Castelul Corvinilor, 4 km de Rezervația de zimbri Silvuț-Hațeg, 18 km de Sarmisegetuza Ulpia Traiana.

Hotel Stil, București

Cauți un hotel confortabil pentru o plimbare prin București? Rezervă-ți următorul sejur la Hotel Stil, situat la intrarea în cel mai elegant cartier rezidențial din București, cu vile, parcuri, restaurante, terase și terenuri de sport. Avantajele amplasării hotelului facilitează accesul la principalele sedii administrative și situri culturale interesante, precum și la aeroport și gară.

Descoperă și 5 atracții turistice atipice din România

Apartamente Central Harmony, Odorheiu Secuiesc

Odorheiu Secuiesc se află în inima României, așa că de aici poți ajunge pe o rază de 50 sau 100 de kilometri aproape la toate tipurile de atracții turistice pe care dorești. Dacă vrei să descoperi județul Harghita, Apartamentele Central Harmony reprezintă cazarea potrivită pentru următorul tău sejur.

Situate chiar în centrul orașului Odorheiu Secuiesc, apartamentele Central Harmony oferă cazare cu balcon și WiFi gratuit și utilități moderne.

TCI Apartments, Cluj-Napoca

Fie că plănuiești o vacanță sau o deplasare în interes de serviciu, TCI Apartaments din Cluj-Napoca îmbină standardele și facilitățile unui hotel de 3 stele cu sentimentul, confortul și intimitatea casei personale. Cele 30 de apartamente dotate cu utilități moderne au 5 tematici diferite: musical, industrial, marin, clasic şi botanic. Muzeul de Etnografie al Transilvaniei este la 2,9 km de proprietate, iar Palatul Banffy este la 3,2 km de proprietate.

Palazzo Guesthouse, Brașov

Brașovul boem, gata să te inspire, te așteaptă. Alege Palazzo Guesthouse dacă ești în căutarea unei cazări amplasate central, dotate cu utilități moderne de care ai nevoie pentru a beneficia de un sejur fără griji. Palazzo Guesthouse se află pe strada Mureșenilor, la doar 5 minute de mers pe jos de Piața Sfatului, Biserica Neagră.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.