Cluj – Napoca: 5 idei de cazare

Hotel Beyfin Cluj- Napoca 2Cel de-al doilea oras ca marime din tara se afla in Transilvania, in judetul Cluj. Capitala neoficiala a acestei zone pitoresti de o bogatie istorico-culturala incomparabila are peste 310.000 de locuitori si este un centru armonios al diversitatii. Cluj – Napoca este un oras cosmopolit de o frumusete rara in tara, asezat intr-o locatie ideala pentru cei ce doresc sa petreaca un sejur prelungit in zona pentru a vizita toate comorile ascunse ale Transilvaniei.

Optiuni de cazare in Cluj – Napoca

Pensiunea – Complex Milexim

O locatie aflata la doar 15 minute de Cluj, pensiunea Milexim este locul ideal atat pentru turistii singuri, cat si pentru familiile cu copii. Asezata pe o strada linistita intr-o zona curata cu aer proaspat, perfecta pentru vacanta si relaxare, pensiunea Complex Milexim este formata din 3 cladiri, fiecare cu categorii diferite de stele, respectiv 3, 4 si 5 stele.

Cele 54 de camere cu o capacitate totala de 77 persoane din cele 3 corpuri ale cladirii sunt dotate cu Wi – Fi gratuit, aer conditionat, baie in camera, mobilier din lemn sculptat. Camerele din categoriile de lux sunt mobilate dupa cele mai inalte standarde, cu mult gust si eleganta, baile fiind imbracate in marmura, apartamentele dispunand de jacuzzi, iar camerele matrimoniale de sauna.

Restaurantul complexului serveste toate cele trei corpuri ale cladirii intr-un salon de 80 de locuri si unul cu 30 de locuri pentru nefumatori, ambele aranjate intr-un decor rustic, traditional, cu mult bun gust. Aici, turistii se pot bucura atat de bucataria romaneasca, de traditionala ciorba de fasole in paine celebra in zona, dar si de bucataria internationala, toate prezentate si servite ireprosabil.

Aparthotel Gutinului

Primul hotel de apartamente pentru inchiriat in regim hotelier din Cluj se afla intr-una dintre cele mai linistite zone din oras, ideale pentru turistii care cauta un loc de relaxare si odihna unde sa isi petreaca vacanta intr-un cadru pitoresc fara a se retrage departe de capitala de judet.

Principalul avantaj al aparthotel-urilor este intimitatea, acestea fiind un concept ce se incadreaza undeva intre apartamentele inchiriate in regim hotelier de catre proprietari si hotelurile clasice, luand doar avantajele din ambele tipuri de cazare.

Cele 24 de apartamentele puse la dispozitie oaspetilor au o capacitate de cazare de 48 de persoane si pun accent pe confort si oferte imbatabile ca pret. Camerele sunt mobilate modern, elegant si dispun de bai cu cada, bucatarie complet echipata, WiFi gratuit si aer conditionat. Oaspetii hotelului au la dispozitie o parcare gratuita si pot apela la serviciile de catering.

Aparthotel Gutinului este clasificat cu 3 stele si este situat in centrul orasului.

Hotel Beyfin

Unul dintre cele mai elegante hoteluri din Cluj, Hotel Beyfin este asezat excelent in principala piata a orasului, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice. In aceeasi piata se ridica superbele cladiri ale Catedralei Ortodoxe si a Teatrului National, vederea fiind una perfecta din oricare dintre camerele hotelului.

Cele 28 de camere si 3 apartamente sunt aranjate clasic, cu mare accent pe rafinament, bun gust si detaliile care fac diferenta dintre o vacanta reusita si un sezon banal. Conditiile de cazare depasesc categoria de 4 stele din multe privinte, iar personalul este pregatit pentru a asigura conditii optime pentru fiecare oaspete in parte.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie in camera, Wi – Fi gratuit si este permis accesul animalelor de companie.

Elegantul restaurant al hotelului serveste cele mai rafinate preparate ce se ridica la exigentele gurmanzilor de pretutindeni intr-un cadru intim cu o servire impecabila a preparatelor de origine toscana. Pe perioada de vara, in hotel este deschis si un Grill Bar la ultimul etaj de unde panorama asupra orasului este absolut superba.

Hotel Beyfin este catalogat cu 4 stele si pune la dispozitia oaspetilor 8 locuri de parcare la pretul de 25 lei pe zi pentru fiecare autoturism.

Hotel Alexis

Centrul istoric nu se adreseaza exclusiv optiunilor de cazare de lux din categoriile de peste 4 stele. Hotel Alexis se ridica la nivelul provocarii si propune camere elegante, aranjate si mobilate modern pentru a asigura maximul de confort turistilor, la preturi mult mai accesibile decat multe dintre variantele din aceeasi zona.

Asezat la doar 100 de metri de Teatrul National si 2 km de gradina Botanica, hotel Alexis este situat excelent pentru turistii care viziteaza orasul pentru prima oara si sunt interesati de acces usor la principalele obiective turistice.

Cele 26 de camere ale hotelului sunt dotate cu televizor LCD si televiziune prin cablu, aer conditionat, mini bar, Wi – Fi gratuit si baie proprie cu dus.

Micul dejun inclus in pretul fiecarei zile de cazare este de tip bufet suedez si se serveste in restaurantul hotelului. Pentru oaspetii hotelului parcarea este gratuita.

Hotel Alexis se afla la o distanta de 10 minute de aeroport.

Alex & George Boutique Hotel

Elegantul Boutique Hotel situat la intrarea in oras pe E60 este optiunea ideala pentru turistii ce aleg Clujul ca punct de start pentru vizitarea numeroaselor obiective turistice din Transilvania. Accesul se face usor, evitandu-se aglomeratia din oras, motiv pentru care Alex & George Boutique Hotel  este preferat pentru turismul corporate.

Cele 10 camere cu o capacitate de 30 de persoane sunt dotate ultra modern cu utilitati potrivite pentru categoria de 3 stele a hotelului: aer conditionat, baie in camera, internet WiFi gratuit, climatizare electronica, TV plasma, televiziune prin satelit si mini bar.

Turistii beneficiaza de servicii de secretariat si de parcare gratuita.