5 locatii de iesit cu prietenii in Mamaia

Mamaia, foto Ukko

Ukko / Shutterstock.com

Suntem in plina perioada a concediilor si a vacantei de vara, cand timpul petrecut cu prietenii devine foarte important. Cum statiunea Mamaia este una dintre destinatiile de vacanta preferate de tinerii din Romania si cum se intampla cateodata sa nu stii unde ai putea petrece timp pretios alaturi de gasca ta, Travelminit vine cu cateva sugestii. Iata, de exemplu, 5 locatii in care poti sa iesi cu prietenii in Mamaia:

Ego Club

Cluburile ocupa un loc important printre optiunile de distractie ale tinerilor de astazi, iar Clubul Ego din Mamaia este preferatul multora. Situat in nordul statiunii, clubul dispune de plaja privata, lounge si piscina, insa Ego Club este renumit pentru petrecerile extravagante de noapte pe care le organizeaza pe litoral. Ce il caracterizeaza si il transforma in preferatul tinerilor este muzica buna (de multe ori este gazda unor concerte live memorabile), serviciile de calitate si programul artistic. Cadrul perfect este completat de jocul de lumini, tunurile cu aburi si un sistem de sunet excelent.

Prin urmare, daca iti plac petrecerile de noapte si vrei sa ai o seara perfecta la mare alaturi de prietenii tai, fa-ti rezervare la clubul Ego. Locatia este amplasata intre plaja Fratelli Mamaia si Club Le GaGa Mamaia. Sa nu te miri daca ai sa te “ciocnesti” in timpul dansului de o vedeta autohtona – este locul preferat al multor VIP-uri.

Club Café del Mar

Nu mai visa la cluburile din Ibiza si mergi pe urmele lor! Unul dintre ele a ajuns la Mamaia si isi bucura clientii cu acelasi concept spectaculos si muzica chill-out: Café del Mar. Poti sa-ti petreci acolo intreaga zi alaturi de prieteni: sa va incepeti dimineata la plaja superba amenajata cu 300 de sezlonguri si umbrele, sa luati pranzul la restaurant (sau tot pe plaja) si sa va delectati simturile cu unul din meniurile concepute de faimosul Chef FOA, iar seara sa va relaxati pe terasa Café del Mar pe ritmuri de chill out sau pe cele selectate de DJ renumiti. La Café de Mar, amplasata chiar pe Bulevardul Mamaia, petrecerile au loc toata vara, si nicio zi nu seamana cu cealalta, astfel ca oricand vei vrea sa iesi cu prietenii in aceasta locatie va fi o alegere inspirata. Nici nu-ti vei da seama cand o sa treaca timpul si o sa va bucurati de rasaritul soarelui!

Club Crazy Beach

Ce poate fi mai frumos decat o petrecere pe plaja? Doar vara e facuta special pentru distractii de acest gen, nu? In Club Crazy Beach, tu si prietenii tai veti putea trai experiente de neuitat, indiferent daca vreti doar sa beti o cafea, sa mancati ceva sau sa dansati in aer liber pe ritmuri nebune. Locatia este deosebita, in special designul eclectic contemporan creat de o mana de artisti care au pus suflet nu doar in muzici si culoare, ci si in preparatele culinare “Comfort Food” si amestecurile de licori. Totul formeaza un colaj reusit de senzatii frumoase si unice, pe care le vei trai doar la Crazy.

Aqua Magic

Daca esti tanar, vrei sa te distrezi alaturi de prieteni si sa simti adrenalina. Ei bine, daca cheful de distractie va prinde in Mamaia, fugiti la Aqua Magic, parcul de distractii care ofera cel putin 13 surse de distractie pe care nu trebuie sa le ratezi: Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole. Si asta nu e tot: la Aqua Magic se organizeaza zilnic spectacole si concursuri la care puteti castiga multe premii. Mai multe informatii legate de program si de tarifele de intrare gasesti aici.

Terasa Motor

Situata in zona Cazinoului din Constanta, chiar in spatele clubului de noapte Bellagio din Mamaia, Terasa Motor este una dintre cele mai frecventate locatii de catre turistii aflati in vacanta pelitoralul Marii Negre. Locatia este renumita pentru preparate sale culinare delicioase si consistente pregatite mereu ca la carte. Nu ratati deserturile, care sunt divine, in special tortul Krantz sau tarta cu branza si fructe de padure!

Cauti cazare in Romania? Iata cateva sugestii de cazare in statiunea Mamaia:

Hotel Voila***

Este situat in Mamaia, la 100 de metri distanta de mare, si ofera o piscina exterioara. In incinta complexului exista si un restaurant, gradina, facilitati pentru gratar si spatiu de joaca pentru copii. Exista internet Wi-Fi gratuit in intreaga cladire. De asemenea, camerele hotelului dispun de minibar, balcon si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Aqua Magic si Satul de Vacanta din Mamaia sunt la mai putin de 15 minute de mers pe jos.
Tarif: 268 de lei camera dubla/noapte (cu demipensiune) in perioada 6 – 7 septembrie 2016

Hotel Laguna****

Avand un amplasament exceptional pe litoralul romanesc, pe malul Lacului Siutghiol, hotelul Laguna a fost gandit atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru calatorii sositi in sejururi turistice sau diferite evenimente. Complexul pune la dispozitie 10 camere spatioase si moderne, dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, internet WiFi gratuit, frigider, LCD cu programe prin cablu.
Tarif: 200 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun) in perioada 6 – 7 septembrie 2016