5 sejururi in Romania marca Travelminit

Sorin Colac / Shutterstock.com

Sorin Colac / Shutterstock.com

Nici bine nu ne-am intors din vacanta, ca deja ne pregatim de alta. Daca iti place sa calatoresti si vrei sa descoperi tot ce are tara noastra mai frumos, echipa Travelminit vine in ajutorul tau cu 5 sejururi numai bune pentru inceputul de an.

Hotelul Ferdinand

Inaugurat in 2002, hotelul Ferdinand se afla in centrul istoric al statiunii Baile Herculane si ofera toate conditiile pentru ca sejurul tau sa fie cat mai linistit si relaxant. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 48 de camere duble si 5 apartamente in care decorul este realizat in stilul modern combinat cu cel traditional. Unitatea de cazare dispune de sala de fitness, restaurant, parcare privata si baza de tratament. Baza de tratament din incinta hotelului Ferdinand include tratamente din sectorul fizio-electroterapiei si hidroterapiei.

Baile Herculane este o statiune bogata in izvoare sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice. Tratamentele care pot fi efectuate in statiune sunt recomandate pentru afectiuni reumatice, ginecologice si digestive.

Pensiunea Oana Boutique

Pensiunea Oana Boutique din statiunea Bran se afla intr-o zona linistita, situata la numai 2 kilometri de Castelul Bran. Pensiunea dispune de camere duble, cu dotari moderne care includ Wi-Fi gratuit, mini-bar, uscator de par, terasa proprie si baie proprie cu cabina de dus. Unitatea de cazare se afla in apropiarea unor obiective turistice importante din zona precum Cetatea Raznov, orasul Brasov si Rezervatia Naturala de Ursi de la Zarnesti. Statiunea Bran este cunoscuta pentru castelul cu acelasi nume care atrage mii de turisti in fiecare sezon.

Pensiunea Perla Bucovinei Voronet

Situata in vecinatatea manastirii Voronet, Pensiunea Perla Bucovinei Voronet invita turistii care ajung in Gura Humorului sa le treaca pragul. Perla Bucovinei dispune de 10 camere spatioase cu baie proprie si balcon. Foisorul, leaganele din gradina, restaurantul pensiunii si cele doua terase sunt numai bune pentru cateva clipe de liniste si rasfat.

Bucovina este faimoasa pentru mancarurile traditionale, obiceiurile si peisajele de poveste. O vacanta in zona de nord a tarii trebuie sa includa macar o plimbare in padurile dese sau o tura pe partiile de schi.

Hotel Afrodita Baile Herculane

Hotelul Afrodita si-a redeschis larg usile pentru turisti in anul 2012, dupa o renovare completa. Hotelul pune la dispozitia turistilor 220 de camere, restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zona si un bar cochet. In curand, hotelul va inaugura un centrul wellness ce va avea piscina, jacuzzi si sauna.

Casa de Vacanta Valisoara

Casa de Vacanta Valisoara se afla la 15 kilometri de Aiud, in apropierea rezervatiei naturale “Cheile Aiudului”. In zona se afla si manastirile Ramet, Remetea si Magina. Unitatea de cazare are 3 dormitoare duble situate la mansarda si casute pentru doua persoane si o curte inprejmuita care este dotata cu loc special amenajat pentru gratar.